sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Llama said: Suark said: abi işte yardım değil, yatırım. PKK ya biyat etmeden bugün orda yatırım yapamazsın. hepsi yapıldı hem stratejik olarak doğuya yatırım yapmak saçmalık.. orda bi tek hayvancılık olur başka bişey olmazoha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Llama said: Suark said: abi işte yardım değil, yatırım. PKK ya biyat etmeden bugün orda yatırım yapamazsın. hepsi yapıldı hem stratejik olarak doğuya yatırım yapmak saçmalık.. orda bi tek hayvancılık olur başka bişey olmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sindirilmeyecek hiç bişey yok arkadaşım coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 apo %100 warscore sağlayıp enforce demands çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tavizler tavizleri gerektirir. şu an zafer havasında kutlanıyor pkk nın zaferi. savaş kazanmışçasına. yenilgiyi hazmedemeyen olacaktır. zafer kazandım diyerek fazla böbürlenen olacaktır. dize getirdiği devletten fazlasını almak isteyen olacaktır. muzaffer edayla kendisini diğerlerinden üstün gören olacaktır vs. çok tutmaz bu barış olayı ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Llama said: Suark said: abi işte yardım değil, yatırım. PKK ya biyat etmeden bugün orda yatırım yapamazsın. hepsi yapıldı hem stratejik olarak doğuya yatırım yapmak saçmalık.. orda bi tek hayvancılık olur başka bişey olmaz nere yapıldı hocam? bak para akıtmak veya teşebüüs etmek demiyorum. Baya baya verimli topraklarda sanayileşme olmaması mantıksız zaten. ama yapamıosun kuramıosun, çünkü pkk die bi gerçek var. Orayı yöneten onlar. Bu olay süt verdim döktüler değil, süt tesisi kuramadım çünkü tehtid ettiler. Halkı zenginleştiricen ki, kölelerin olsunlar. Nasıl biz öleyiz, onlarda olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ülkenin kapasitesinin yarısı orada boş yatıyor, bilmem farkında mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yav said: sindirilmeyecek hiç bişey yok arkadaşım coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun allahtan askerliği istanbulda yaptım da acısını çekmedim keka tatil yapar gibi askerlikti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yav said: sindirilmeyecek hiç bişey yok arkadaşım coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun hiç şehit akraban var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Suark said: nere yapıldı hocam? bak para akıtmak veya teşebüüs etmek demiyorum. Baya baya verimli topraklarda sanayileşme olmaması mantıksız zaten. ama yapamıosun kuramıosun, çünkü pkk die bi gerçek var. Orayı yöneten onlar. Bu olay süt verdim döktüler değil, süt tesisi kuramadım çünkü tehtid ettiler. Halkı zenginleştiricen ki, kölelerin olsunlar. Nasıl biz öleyiz, onlarda olsunlar öğretmenleri dövdüler hastaneleri bastılar doktorları kaçırdılar... yahu neyin yatırımcısı olsun o bölgede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 PKK terör örgütünün ele başları cezalandırılmadıkça bu süreç barış getirmez, bir taraf "kazandık" dedikçe öteki taraf kaşınır ben bu sözde barış sürecinden hiç umutlu değilim karlar çözülünceye kadar devam eder bu barış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 5-6 yıl öncesine kadar cCc siyaseti yapan siyasiler, köşe yazarları, gazeteler; her karakol baskını arkasında ortaya çıkıp erkeklik yapanlar, hiçbirinizin mi prensibi, şahsiyeti, ahlakı, kişiliği yok. hiçbiriniz mi adam değilsiniz. bu ülke madem bu konuma gelecekti, son iktidar süresinde ölen askerler neden öldü, kim verecek bunun hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sipeyskeyk said: tinu said: şimdi savaşta oğlunu kaybetmiş bir anne çıkıp, "madem apo ile görüşüp savaşı durduracaktınız, niye bunu benim oğlum ölmeden önce yapmadınız" derse ne cevap verilir bilmiyorum. Gerçekten dümdüz bakıyorum olaya, bu kadar kolaydı, madem iş bu noktaya gelecekti, neden diyorum ya? neden binlerce genç insan öldü. bugün kürtler biz boşu boşuna ölmedik diyor, 30 yıl savaştık ve sonunda kazandık diyor. Bakıldığında gerçekten de öyle, son durum itibariyle, 30 yıldır boşu boşuna ölen ne yazık ki türk gençleri oldu. Belki iki taraf da kazanmıştır? Boşuna diye düşünmemek lazım. Keşke tek kurşun sıkılmadan bu noktaya gelseydik ama olan olmuş. Suçlu aramak yerine, kazanan kaybeden edebiyatına girmek yerine temiz bir sayfa çekilebilirse ne ala. Zor biraz ama göreceğiz. bir şekilde durmuş yada duracak olmasına tabiki seviniyorum, ama olaya dümdüz bakıp kendimi oğlunu kaybetmiş bir annenin babanın yerine koyuyorum çok zor gerçekten, neden diyordur ! madem bu kadar kolaydı. neyse bakalım zaman ne gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Llama said: Suark said: nere yapıldı hocam? bak para akıtmak veya teşebüüs etmek demiyorum. Baya baya verimli topraklarda sanayileşme olmaması mantıksız zaten. ama yapamıosun kuramıosun, çünkü pkk die bi gerçek var. Orayı yöneten onlar. Bu olay süt verdim döktüler değil, süt tesisi kuramadım çünkü tehtid ettiler. Halkı zenginleştiricen ki, kölelerin olsunlar. Nasıl biz öleyiz, onlarda olsunlar öğretmenleri dövdüler hastaneleri bastılar doktorları kaçırdılar... yahu neyin yatırımcısı olsun o bölgede heh işte bak onu diyorum, o öğretmenleri dövenler doktorları kaçıranlar pkk. gidiyor adamlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tinu said: kendimi oğlunu kaybetmiş bir annenin babanın yerine koyuyorum çok zor gerçekten, neden diyordur ! madem bu kadar kolaydı. bu işte sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yalnızca türkler şehit olmadı arkadaşım cahil cahil duygu sömürüsü yapmaya kalkışma. daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp insan olmaya çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Dworgian said: tinu said: kendimi oğlunu kaybetmiş bir annenin babanın yerine koyuyorum çok zor gerçekten, neden diyordur ! madem bu kadar kolaydı. bu işte sorun evet bu çok sıkıntı. ama buna gösterilecek hedefin konumunu değiştirebiliriz, neden? çünkü hükümetler çünkü asker gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yav said: yalnızca türkler şehit olmadı arkadaşım cahil cahil duygu sömürüsü yapmaya kalkışma. daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp insan olmaya çalışın yavaş ol istersen cahil fln. saçma saçma da konuşma. orada kardeşin, kuzenin ölseydi, veya yaşın kaç bilmiyorum çocuğun ölseydi bugün burada o lafı etmezdin bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tinu said: şimdi savaşta oğlunu kaybetmiş bir anne çıkıp, "madem apo ile görüşüp savaşı durduracaktınız, niye bunu benim oğlum ölmeden önce yapmadınız" derse ne cevap verilir bilmiyorum. Gerçekten dümdüz bakıyorum olaya, bu kadar kolaydı, madem iş bu noktaya gelecekti, neden diyorum ya? neden binlerce genç insan öldü. bugün kürtler biz boşu boşuna ölmedik diyor, 30 yıl savaştık ve sonunda kazandık diyor. Bakıldığında gerçekten de öyle, son durum itibariyle, 30 yıldır boşu boşuna ölen ne yazık ki türk gençleri oldu. desin ölümleri engelleme gücü olup engellemeyenler yargılansın sülüman, tansu, ağar, kontrgerilla, generaller... ama olmaz niye? çünkü kabaca onlar "seçimle" gelen, türk halkına da empoze edilen politikaları güden çobanlardı. yani kimse masum değil. öteki tarafta 1920'den beri mücadele eden ve son 30 yılında pkk gibi bir örgütü bünyesinden çıkarmış bir hareket var. yani kürtler. sadece pkk olarak bakmayın olaya. bazı talepleri var, ulus devlet potası altında eritilmek istenen. o politika tutmadı işte görüyoruz, beceremediler. bu durumun pkk gibi bir örgütün baskısıyla anlaşılması işin asıl acı kısmı. insanlar biraz daha akıllı ve empatik olsaydı bu böyle olmazdı. masuuum değğiiiiliiz, hiçbirimiiğz. yoo aslında ben masumum gerizekalı olmadığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Suark said: heh işte bak onu diyorum, o öğretmenleri dövenler doktorları kaçıranlar pkk. gidiyor adamlar işte. yahu pkk dediğin adamların hepsi şuan diyarbakırda meydanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 acı kayıpların sonucunda insanların nefretini kinini olduğu gibi karşı tarafa, bir millete veya bir oluşuma yöneltmesi rasyonel değil. üniversite mezunu parlak çocuklarsınız biraz derin düşünebilmeniz gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Aferin yav. Katıldım. Diğer arkadaşların söyledikleri de doğru. Şehit anasına nasıl açıklayacaksın bu durumu? Zor... Tabiki herkesi 100% mutlu edecek bir çözüm imkansız, tatmin olmayanlar olacaktır mutlaka. Benim tek istediğim insan ölmesin artık. Bunu sağlayacak her yola sıcak bakarım. Ölüm haberi olağandışı bir şey medeni ülkelerde, bizde peynir ekmek gibi insan ölüyor. Yetti bence, inşallah yürür bu iş, yürümezse de bölünelim artık zaten, zorlamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yav said: yalnızca türkler şehit olmadı arkadaşım cahil cahil duygu sömürüsü yapmaya kalkışma. daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp insan olmaya çalışın Di mi? Alışveriş merkezleri ve dersanelerin önüne bomba koyanlar şerefleriyle öldüler ne yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Dworgian said: yav said: yalnızca türkler şehit olmadı arkadaşım cahil cahil duygu sömürüsü yapmaya kalkışma. daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp insan olmaya çalışın yavaş ol istersen cahil fln. saçma saçma da konuşma. orada kardeşin, kuzenin ölseydi, veya yaşın kaç bilmiyorum çocuğun ölseydi bugün burada o lafı etmezdin bu kadar basit. yaptığın aşırı basit bir laf ebeliği ve cahilliğin de dik alası ağır olacak ama kan senin gibilerin elinde sonradan kendinizi kötü hissetmemek için aydınlanmanızı temenni ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar