Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bıyığı yamuk traş etmişim mınaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ekmek said: bıyık gerçek mi kaşları mı cp yaptın. hepsi gerçek biji fotoda çektirmişti dava yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bıyık olmasada olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.vitrinuye.com/resimler/resimler/_28005/108146-bici-bici-oto-yikama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kürtbook profil fotografi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bugünleri de mi görecekti bu ülke :( O kadar şehit mezarında ters dönmüştür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 daha fazla sehit mezara girmesin diye ugrasiliyo, dogru yanlis, yersin yemezsin ayri mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 daha fazla şehit vermeyelim diye ülkeyi yavaş yavaş parçalamakta ayrı bir felsefe olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ülkenin tapusunu üzerinize yaptılar sanki. hayır bölünse nolcak onu anlamadım ben. bi mübadele çakarsın olur biter. kürtler de ayrılmak istiyo, türkler de. büyü mü yaptılar nedir. ayrılamıyoz bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sen bi ayril bakayim kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 En son almanya yenilnice bizde yenilmiş sayılmıştık Şimdide mi yenilmiş sayıldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 berlin bolununce biz bolunmemistik, onun yerine simdi yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Sam said: amaç intikam mı, savaşı bitirmek mi onda karar kılması lazım artık insanların. her ölenin intikamının alındığı bir savaş yok dünya tarihinde. milyonlar kaybettiğimiz savaşta bile barış yaptık zamanı gelince. "evladını kaybeden anne" edebiyatı yapmadan önce durup bir düşünün, o annenin hakkı nedir diye. o annenin hakkı evladını ilk başta kaybetmemek midir, yoksa başkasının evladının intikam yolunda giderken ölmesini talep midir? kaybedilen geri gelemiyor elbette ki, işte bu nedenle bitirebildiği zaman bitirilmesi lazım. apo ve bilumum kadrosu keşke toprağın altında çürüyor olsalardı ama bu dileğim yeni kurbanlar yaratılmasına mani olunması dileğimden daha öncelikli değil. hayırlısı olsun, bu sefer sahte değil hakiki çıkar umarım bu niyetleri. budur. benim iki oğlumdan biri şehit oldu diyip ağlamak değil olay. evet acıdır. evet insanı harap eder. ancak sorulacak soru şudur ki: -iki oğlundan biri ölmüş. diğer oğlunun çocuklarının 20 küsür yaşında ölmeye devam etmesini istiyor musun? intikam uğruna aynı acıları başkası yaşayacaksa, öyle intikamın içine ederim kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sayın başbuğ aldığı kellelerin hesabını verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hak ve hukuk aramak intikam aramak mı oluyor. anayasayı atalım çöpe o zaman madem silah zoruyla istediğini almak serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 cempostaci said: bohçasını kapan iş için istanbula geliyor. yaptığı şey ise çocuklarını çalıştırıp evde oturmak. çalışanlarda gündelik çalışmayı tercih ederek sigortasını yatırmıyor bilerek. evimi taşıtırken hamallar ile biraz sohbet ettim ve adamlar ev başına 100 - 150 TL'den aşağı almıyor. sadece ev taşıma değil bu arada atıyorum bir konser oldu, bir organizasyon var onların malzeme taşıması vs hepsi bu adamlarda. aylık 3 bin tl oluyor kazancımız dedi. yemek zaten bizden, yol desen 5 lira tutsun. ev kirası diyeceksin şimdi bana, Gayrettepe'de 3+1 ev tutup 700 liraya 10 kişi yaşıyorlar. 70 lira kira veriyorum diyor. sigortanı yatırıyor musun? dediğim zaman hayır yeşil kart bekliyorum cevabı alıyorum. yeşil kart bu adama veriliyor evet. sağlığı yerinde gücü kuvveti var, parası zaten var. devlet bu adama bakmıyor eziyor devlet yeşil kart vererek evet. WTF? "Atıyorum bir konser oldu"dan sonrasını ele alacağım sadece. Atıyorsun bir konser oldu ya. Hah orada çalışan en alt kesimin çalışma şartlarını iyi biliyorum. Bundan bir kaç sene öncesine kadar ben de onlardan biriydim. Meslekte yükselmek istiyorsan o sahnenin hamallığını zorla yaptırıyorlar. O "sahne kurma işi"nin günde kaç saat sürdüğünden, ortalama bir açık hava sahnesinin toplam ağırlığının 10 tondan başladığından, patronun ÖZELLİKLE sigortası olmayan kişiyi çalıştırmak istediğinden, harici olarak "ben kendi sigortamı kendim ödeyeceğim" demen durumunda işten atılacağından, star as, playback gibi firmalarda çalışmanın haftada 6 gün sabah 8 gece 4 saatlarinde olduğundan hiç bir haberin yok değil mi? Ben de öyle düşünmüştüm. Kimse kafasına estiği için bohçasını toplayıp İstanbul'a göçmüyor. Sen nasıl kendi çocukların ve kendin için iyi bir gelecek istiyorsan onlarında aynı aynı şeyi isteme hakları var. İstanbul'da yaşıyorsun değil mi? Nerede doğdun? Daha doğrusu dedenin dedesi İstanbul beyefendisi olduğu için mi kimse gelmesin diyorsun İstanbul'a? Zaten şu da var. Madem bu adamlar bu kadar aşşalık, leş insanlar orda 3 30 paraya yapabilecekleri iş olsaydı orda kalmazlar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fede haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ekmek fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bir diğer adım da haklı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hak hukuk aramak intikam olmuyor. ortada silahların susması için oluşabilecek fırsatı yoketmeye çalışmak intikam oluyor. arada fark var. silahları susturdular hadi arkamızı eğelim demek değil intikam aramamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Silahlı güçlerin türkiye dışına çıkmasını istiyorum demek silahı susturmak demek değil ama ya. En ufak bi şımarık istek reddedilince "sokuyoruz gerillayı lililililili" diye tehdit etmeye kalkıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 paspatur said: Teröristten Martin Luther King çıkarabilen tek ülke. enver hoca? nelson mandela? josip broz tito? fidel castro? garibaldi? mao zedong? michael collins? subcomandante marcos? yaser arafat? ho chi minh? bunlar şimdi aklıma gelenler. abdullah öcalan'ı bu isimlerin hiçbirine denk gördügümden degil, sadece analojine karşı bir argüman sunmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 castro havanada canlı bomba patlatıyordu adam haklı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar