Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

Başlığı değiştiririz daha uygun olana,
konusu açılmamış hayret.

Bugün sevsekte sevmesekte, istesekte istemesekte önemli bir gün. Bunu not edelim.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25430211/

Muhtemelen Öcalan meclise'de girecek bu sürecin devamında.
Olaya, bükemediğimiz eli öpüyoruz gözüyle bakıp, hayırlısı olsun diyorum.

1924 anayasasından bahsediliyor, 60'tan,80 den farkları neler bunun?
( Seçim sistemi dışında )

Özetle mektupta
-PKK türkiyeden çekilecek
-Savaş değil siyasi dille meseleler halledilecek
-Biz kardeşiz

vurgusu var,
açıkçası, PKK eğer doğudan çekilirse, yapılan yatırımlarla halkı kalkındırıp, sonra borçlandırıp, bizim gibi mesaili kölelere dönüştürüp aidiet yaratabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

öyle kolay olacagini sanmiyorum. adam 30 senedir dagda nasil indiricen onu. Nasil topluma kazandiracan. Bu yüzden kopan grup yada gruplar olacaktir. Hatta daha önce inenler/itirafcilar mayfacilik oynuyordu. Adamin yapabildigi tek meslek adam vurmak/öldürmek. Ha bu savas biterse iyi olur hem kan dökülmeyecek hemde ekonomik yönden cok artilari olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

öyle kolay olacagini sanmiyorum. adam 30 senedir dagda nasil indiricen onu. Nasil topluma kazandiracan. Bu yüzden kopan grup yada gruplar olacaktir. Hatta daha önce inenler/itirafcilar mayfacilik oynuyordu. Adamin yapabildigi tek meslek adam vurmak/öldürmek. Ha bu savas biterse iyi olur hem kan dökülmeyecek hemde ekonomik yönden cok artilari olacak.

bu adamlar evlerinde ki
akşam çıkıyorlar sabah normal şehir yaşantısına devam
http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/26937_5327_21032013_4.jpg

hem bu pankartan sonra şimdilik bırakırlar silahları
aynı mhplilerin "baltalarımızı sakladık ama yerlerini unutmadık" demesi gibi bişey
Sosyal ağlarda paylaş

Haklıdırlar eyvallah ama bunların tek suçlusu Apo değil, günah keçisi ilan etmek kolay. Olayların şiddet boyutuna gelmesinde PKK'yı kuranlarda ne kadar suç varsa devlette de o kadar suç görüyorum. Çok yanlışlar yapıldı.

Neyse umarım temiz bir sayfa açılır, girsin meclise yapsın siyasetini. Doğu'ya teşvikler çıksın, yerli yabancı yatırımlar gelsin, bakın Türkiye nasıl çağ atlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...