Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en beğendiğiniz reklam ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugünlerde en fazla beğendiğiniz reklam filmi hangisi ?? şahsen benimki Clio reklamı hüeeühü[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
Bi araba reklamı wardı adam arabasının yanına gidio araa guyya eski ustundekı ortuyu bı çekıo son model bi kıa mı ne çıkıo bence çok zekice düşünülmüş ir reklam...
Mesaj tarihi:
Reklam istiyorsanız Uo emulatörleri bölmüne gidin.Kıyasıya bir rekabet var orda...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
kim ne derse desin DUREX IN REKLAMI der geçerim....en favorimdir....o spermlerin kosusmasini tek gecerim...[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Mesaj tarihi:
Yer yanlış olmus da söyliyim
Nike shoxun reklami var hot dog lu
Gecen hafta izledim bayildim çok güzel olmus helal dedim[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 24 Kasım 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
şu aramaya inanmak mıdır nedir bende o lafa kılım

+1 lafı edenlere değil ama lafın kendisine feci uyuz oluyorum... nerden türedi bu?[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
şu sıralar opet reklamını beğeniyorum hani tarkan ile bir ayının her aldığı doğayı koruyunki o da sizi korusun diyen reklam.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
  • Yeni Oluştur...