escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hVcAxRePLZE şl 1/8 tanıtım klibindeki müzik de nedir bu tarz müziklerin türü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 soundtrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi crusade music, crusade/choir music diye aramaya başlarsan devam ede ede ulaşabiliyorsun bu tarz müziklere, bende meraklıydım bir ara. türününde bir adı var ama hatırlayamıyorum bir türlü şuan. örnek olarak youtubedan çıkan ilk sonuç şu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 two steps from hell tarzı falan diyorsan "epic music" olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yok ya direk başka bir tanımı vardı ama şeyedemedim. crusade'den yürü sen escape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 "orchestral post-powercore" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 arabesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 dubstep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 korolu orkestrali muzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Lectre said: yok ya direk başka bir tanımı vardı ama şeyedemedim. crusade'den yürü sen escape. tamam birader eyvalla saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 heavy rain ost bu türün ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 escape said: Lectre said: yok ya direk başka bir tanımı vardı ama şeyedemedim. crusade'den yürü sen escape. tamam birader eyvalla saolasın http://i.imgur.com/fKdNVEC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 çok güzel olmuş teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 artık biraderi her doğru yazana sertifika vericem. barack bey de bu konuda benle hemfikir. imzasını esirgemeyecek sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 O benim fikrim layn. Güzel fikir değil ama fikir benim fikrim nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 kürt halk müziği bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bilader lafına fena şekilde uyuz oluyorum. Yalnız değilmişim lan.. Bu kelimeyi yanlış telafuz edenlerin ağzına gözüne vurasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bilær çoqiyi yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 barbara heralde, barbara, manken olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 lord_gorthaur said: two steps from hell tarzı falan diyorsan "epic music" olarak geçiyor. youtube da çok iyi 1-2 saatlik compilationlar var, onun dısında brand x music ve immediate music'den gir. hatta ve hatta http://www.youtube.com/watch?v=fEBKV8I9zhA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar