Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Druid'den nefret ettim ya, 10. seviyeye cikaramadim, Normal AI'ye yeniliyorum. Bir o bir de Warlock kaldi 10 olmamis zaten.

Druid başta bana da kötü gibi gelmişti ama alışınca baya yardırıyor aslında. O değil de Mage ez mode direk ya.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mage'e cok ender yeniliyorum ben. Nasil yeniyor sizi hep? Paladin, Mage, Hunter oynuyorum ranked'da. Mage cikinca yeniyorum %80.
Mesaj tarihi:
ben umidi kestim ya, 3453345 kere blizzard cs'in facebook contestine girdim mesaj atma acilir acilmaz diger tabde hazir olan mesaji yolladim falan, bir suru reddit ivir zivir giveawaye girdim, sacma sapan sitelere uye oldum vs. ama yok yani. hevesim de kacti zaten sdf
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben de Mage OP demistim oyuna ilk girdigimde ama ogrendikce o fikri terk ettim tamamen. OP degil. Hunter OP bak, inanilmaz hizli aciliyor, cok iyi sinerju var buyuler ve yaratiklar arasinda.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

blizz reklam e-maillerini kapamışım accountta, beta mailleri de dahilmiş ona.

/facepalm

nooooo aynı boku yemişim ya la

ama iyi oldu zararın neresinden dönülürse kardır

EDIT: Abbbiiiii asdfdsfdsf çok sinirlendim
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

/facepalm

Ahahaha bir moron da burada beyler, kafamı duvara sürtüyorum şuan. Boşuna yaşamışım bunca vakit. Lel.
Mesaj tarihi:
Hiç alakası yokmuş Dworgian boş yere beni üzdün, yıllarca Blizz e o kadar para vermiş insana göndermediler diye düşünürken benim suçummuş diye düşündürerek, bak official Reddit reply:

http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1kp600/email_question/
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

/facepalm

Yalan söylüyorsun yalaaaaan

Gidip hemen kapatayım spam e doymadan sdf
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

onun bir etkisi yoktur bence.

News and Special Offers from Blizzard Entertainment

Sign up to receive news and special offers from Blizzard Entertainment to this Battle.net account’s e-mail address. You’ll get the scoop on upcoming Blizzard beta tests, the Blizzard Insider newsletter (an e-mail digest of all things Blizzard), the latest news on Blizzard games and merchandise, and more.
Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

Sparkcaster said:

onun bir etkisi yoktur bence.

News and Special Offers from Blizzard Entertainment

Sign up to receive news and special offers from Blizzard Entertainment to this Battle.net account’s e-mail address. You’ll get the scoop on upcoming Blizzard beta tests, the Blizzard Insider newsletter (an e-mail digest of all things Blizzard), the latest news on Blizzard games and merchandise, and more.

Yokmuş işte alakası, yukarıyı oku.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...