Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Replay lazim bu oyuna bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 GERGE said: Replay lazim bu oyuna bir de. Keyim var oynuyorum, keysiz garibanların da ne kadar eğlendiğimi görmelerini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 GERGE said: Druid'den nefret ettim ya, 10. seviyeye cikaramadim, Normal AI'ye yeniliyorum. Bir o bir de Warlock kaldi 10 olmamis zaten. Druid başta bana da kötü gibi gelmişti ama alışınca baya yardırıyor aslında. O değil de Mage ez mode direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mage de aoe çok iyi ya, birde 1-2 tane spell + veren yaratık koyuyorsunuz mis mis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mage'e cok ender yeniliyorum ben. Nasil yeniyor sizi hep? Paladin, Mage, Hunter oynuyorum ranked'da. Mage cikinca yeniyorum %80. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bombilodan daha önce key alan değerli arkadaşlar, maillerinizi genede kontrol edinde fazladan key geçerse elinize 1 tane de bana bahşedin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 priest oynadigim icin mi bilmiyorum ama mage rakip bana da kolay geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ben umidi kestim ya, 3453345 kere blizzard cs'in facebook contestine girdim mesaj atma acilir acilmaz diger tabde hazir olan mesaji yolladim falan, bir suru reddit ivir zivir giveawaye girdim, sacma sapan sitelere uye oldum vs. ama yok yani. hevesim de kacti zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ben de Mage OP demistim oyuna ilk girdigimde ama ogrendikce o fikri terk ettim tamamen. OP degil. Hunter OP bak, inanilmaz hizli aciliyor, cok iyi sinerju var buyuler ve yaratiklar arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Hunter kolay, faceroll nerdeyse, mage op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 trump control rogue deck'de ki snerjiyi gordukten sonra, yemişim hunterı magei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 blizz reklam e-maillerini kapamışım accountta, beta mailleri de dahilmiş ona. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Dworgian said: blizz reklam e-maillerini kapamışım accountta, beta mailleri de dahilmiş ona. /facepalm nooooo aynı boku yemişim ya la ama iyi oldu zararın neresinden dönülürse kardır EDIT: Abbbiiiii asdfdsfdsf çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Dworgian said: blizz reklam e-maillerini kapamışım accountta, beta mailleri de dahilmiş ona. /facepalm Ahahaha bir moron da burada beyler, kafamı duvara sürtüyorum şuan. Boşuna yaşamışım bunca vakit. Lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 iyi bari sevaba girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 onun bir etkisi yoktur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 iyi de göndereceklerdi ise bile pas geçtiler hesapları. o opsiyon açık olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Hiç alakası yokmuş Dworgian boş yere beni üzdün, yıllarca Blizz e o kadar para vermiş insana göndermediler diye düşünürken benim suçummuş diye düşündürerek, bak official Reddit reply: http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1kp600/email_question/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Dworgian said: blizz reklam e-maillerini kapamışım accountta, beta mailleri de dahilmiş ona. /facepalm Yalan söylüyorsun yalaaaaan Gidip hemen kapatayım spam e doymadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Sparkcaster said: onun bir etkisi yoktur bence. News and Special Offers from Blizzard Entertainment Sign up to receive news and special offers from Blizzard Entertainment to this Battle.net account’s e-mail address. You’ll get the scoop on upcoming Blizzard beta tests, the Blizzard Insider newsletter (an e-mail digest of all things Blizzard), the latest news on Blizzard games and merchandise, and more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 -Crawler- said: Sparkcaster said: onun bir etkisi yoktur bence. News and Special Offers from Blizzard Entertainment Sign up to receive news and special offers from Blizzard Entertainment to this Battle.net account’s e-mail address. You’ll get the scoop on upcoming Blizzard beta tests, the Blizzard Insider newsletter (an e-mail digest of all things Blizzard), the latest news on Blizzard games and merchandise, and more. Yokmuş işte alakası, yukarıyı oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 onun bi etkisi yok. bende hic bi zaman acık degildi ama wow betası falan gelmisti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ben de alakası olduğunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bence onun alakası yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar