L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 hero portraite sağ tıkla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Daily Quest'i bitirmem yarim saat surdu simdi. 3 kisiyi yen diyordu, 3/0 yaptim Mage destemle. Taunt & Burn en iyisi olmus bence, daha bir kere yenilmedim. 3/3 filan yapsan da bir saat iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ben destelerimi değiştirmeye başladım. Oyunlar 8-9 manaya gelmeden bitmeye başladı, minion yarışında döndü, kim daha fazla minion daha önce sürerse kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 abaw priest 2/2 karti bir buffladi 24/24 oldu one shot gittim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 druid bana çok bayık ve zayıf geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mage, Paladin ve Rogue actim ben sadece tam. Onlarin desteleriyle oynuyorum. Bundan sonrakini Druid yaparim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 druid baya karta odaklı bi class gibi. başlangıç destesi yetmiyor çoğunlukla. bir mage gibi değil yani. mage'de acayip işler yapıp çevirebiliyorsun bunda zor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 common decklerle gördüğüm kadarıyla en rahat mage, huntard ve shammy ile oynanıyor. warlock da girebilir bu listeye belki. diğerleri zayıf kalabiliyor. ha birkaç tane gamechanger kart gelirse diğer classlara adam oluyorlar. ama bana en zayıf class rogue ve warrior geldi. çok rahat yeniyosun rakipken oyun kaybetmek zor oluyor. herhalde baya bi kart açmak lazım onlara. ikisinin de hero skill ezik zaten. tüm sınıfları fulledim bir warrior kaldı bakalım aksiyona devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 KEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ıvır zıvır çekilişleri takip etmekten baydım ya, yok mu key'i olan ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bugün 10 tane maç yaptıysam 7 si mage geldi karşıma ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 spellpower mage ve beast hunter decklerine karşı oynamak isteyen varsa demetori #2327 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chivalrous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 key i olan iletişime geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ben hesabı paylaşmaya çalıştım bi kaç kişiyle burdan sürekli locked oldu authenticator olmadna farklı ipden girince kitliyo direk hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ilk booster'ımı aldım. bence daily'leri yapa yapa 3 ayda falan bütün kartları para harcamadan alırız sonra da arena diil ama play'den devamlı oynarız. güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Fin said: ben hesabı paylaşmaya çalıştım bi kaç kişiyle burdan sürekli locked oldu authenticator olmadna farklı ipden girince kitliyo direk hesabı yeni mi geldi bu, biz 3 kişi aynı hesapla takıldık 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 pack açmadan hep aynı kartlarla oynamak fena bayıyormuş ya onu fark ettim sdhglsg. bir organizasyon yapın da aramızda da oynayalım ya arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ben buraya id'sini yazan herkesi ekledim. güzel bir deck kurduğuma inanıyorum %70-80 falan winrate ile gidiyorum diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 warrior acayip zevkli ya. silah comboları falan yapınca mageleri de rahat alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://www.twitch.tv/whitera whitera rusça hearthstone hahahaha hçok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bi tane serjuhan warlock yendim burdaki mi burdakiysen ço kötü oynuyorsun yada deck berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 abav speşıl taktiks ranked oynuyorsa denk gelir inş sdgs seviyorum o adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ranked nasıl oynuyoruz ki? unranked yazıyor bende play'e basınca baktım heryere de değiştiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 sağ üstte tuş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 sağ üstte bişi var oraya basınca ranked oluyor. hoş rakipler falan ortak sanırım. havuzlar değişik değil. unranked'da yendiğim adam bi maç sonra ranked'da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar