Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 arena constructed değil ki, draft 90% şans üzerine olan bir event için bu sistem çok fazla en azından arena ticket gibi bir şey verilmeli. daily mi olur bidaily mi olur yoksa iki günde bir mi olur bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Draft cok ucuz aslinda ama bu haliyle draftlik bir durumu yok oyununu. Kac tane kart oldugu belli yani. Draft normal oyun gibi olmaliydi. Booster odulu olmayan ucuz draft cikarsinlar bence. 50g filan olsun, bir daily quest yapip gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 o diil de şimdi mage basic set komple açtım, shaman'ı da açmak üzereyim. bunlardan başka kart açmak için booster mı satın almam lazım. başka hiçbir şey yok mu yapacağım. peeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Craft var iste ama baska ne olacakti ki? Kart istiyorsan booster ya da trade. Her oyunda boyle. Daily quest'ler 40g veriyor, booster 100g. Iki-uc gunde bir booster alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 GERGE said: Draft cok ucuz aslinda ama bu haliyle draftlik bir durumu yok oyununu. Kac tane kart oldugu belli yani. Draft normal oyun gibi olmaliydi. Booster odulu olmayan ucuz draft cikarsinlar bence. 50g filan olsun, bir daily quest yapip gir. Store'dan 100g'a pack alabiliyorsun arenaya girmeden. 50g olsa ucuz olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bu arada bu practice tarafında yüksek seviyeli ai yenince Bir ödül var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ahmedinejad said: Bu arada bu practice tarafında yüksek seviyeli ai yenince Bir ödül var mi? bilmiyorum da mage'i komple açıp denedim bi tanesi ile yapmayı. hangisi hatırlamıyorum. ama feci ezdi öyle böyle diil. imba imba şeyler açıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ahmedinejad said: Bu arada bu practice tarafında yüksek seviyeli ai yenince Bir ödül var mi? ben baya yendim herhangi bir ekstrasını göremedim expertlerin edit: sadece daha bi challenging oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 expertlerin bi olayı yok extra sadece daha iyi oynuyo epic kartlar flan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sparkcaster said: bu arada 2. başlamak çok dengesiz ya fixlenmesi lazım bazı combolar var karşı koyamazsan oyunu 2. turnde kaybediyosun 2. başlamazsan Sorun şu ki... The coin ve +1 cart ile başlayan oyuncu tam 10 tur boyunca 0.5 kart ve 0.5 mana eksiği ile başlıyor. Bunu dengelemek için iyi bir çözüm. Evet çok çok iyi kombolar var (bkz. benim duble succubus açılışı) ancak daha iyi bir fix aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 spellpower shaman da fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ragnaros ne öyle ya. hadi mage rogue falan kaldırır ortadan da başkası napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 facebooktaki giveaway dışında var mı çekiliş tarzı falan başka bir yerler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 dün twitterdan baya dağıttılar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 olm çekiliş olunda haber edin o zaaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 play tarafından gold kazanılıyor mu peki gençler? kazanılmıyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ipadden oynwyabilicekmiyiz onu soyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 playde 5 win 5 gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sparkcaster said: playde 5 win 5 gold oy rezalet. o ne lan :D ranked-unranked farkediyor mu? kısacası insani sınırlar içinde zaman harcayıp, parasız oynamak pek mümkün diil gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Uydunet bu saatlerde anlık gidiyor. Muhtesem bir el gelmişti. Alarm Bot sayesinde ortada daha oyun bası harika elim vardı. Net gitti bir sn icin. 10 dakikadir sovuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bugün priest vs paladin oynuyorum adamın avenging wrathini çaldım desteden, atıp boardı temizledim şansa hepsi yaratıklara denk geldi, sonra adam 2 tane çekti ve kaybettim gsdfsg baya sağlam skillmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Üstüste tam 4 maçın 4ünde de neredeyse priest ile full taunt minionlara karşı oynadım. Isyanlardayım. Adam deckine 10 tane taunt çekmiş arkadan 2-3 tane 2-2'lik elemanla yardırıyor. Bir de Priest'i hiç mi hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Dabıl post olcak ama umrumda değil. 8/28'lik miniona sahip iken oyun kaybetmek.... Priest çok ezik ya. Hakkatten ben bu kadar ezik bir class olacabileceğine inanamıyorum. Ama olsun yine de cok guldurdu. Adam molten giantımı gorunce "Greetings" çekti yarıldım gülmekten :D O 8/28lik minion benden daha güçlüydü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ahmedinejad said: GERGE said: Draft cok ucuz aslinda ama bu haliyle draftlik bir durumu yok oyununu. Kac tane kart oldugu belli yani. Draft normal oyun gibi olmaliydi. Booster odulu olmayan ucuz draft cikarsinlar bence. 50g filan olsun, bir daily quest yapip gir. Store'dan 100g'a pack alabiliyorsun arenaya girmeden. 50g olsa ucuz olur sanki. Booster'siz draft diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 O emoticon seylerini biz mi yolluyoruz? Nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar