ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Oyunlarimi nasil kayit edebilirim video olarak yuklemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Replay sart zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kapısacak var mı euda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Off, arenada bir hunter beni yenerken bağlantısı koptu, oyunu ben kazandım. Aman bağlantınıza dikkat :) Bu arada shamanın overload olayına dikkat etmek lazım, çok can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bağa da bi invite atın :( çok sıkılıyorum lan, arcanum kurdum kaçıncı defa bitiricem bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ahahah abi mage sheep arcane explosion spam lelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage vs mage en bayık kanser heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 spell powerlı mage decki kurdum aboww 10 dmglık fireballar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Taunt ve kontrol destesi kurdum ben: http://cl.ly/image/3r2C03080u0k/Screen%20Shot%202013-09-06%20at%2016.35.04.png Adam basta hizla 9'a indirdi canimi, sonra aldim oyunu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 polymorp ae + frost element ağırlıklı gidiyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Fin said: mage vs mage en bayık kanser heralde ya 1 defa denk geldi. İkimizin de kartları bitti, karşıdaki kart çekmeden gelen hasarla öldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bu arada max sanırım 6 (veya bir ihtimal 7) creature inebiliyorsunuz, ona göre hesap edin. bir oyunda farkettim ama zaten eziyordum o yüzden pek farketmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 7, şu anda bulunduğum durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kart sayisi da 10 en fazla. 11. cekmeye calisti benim Mage, sonra kart tislayip yok oldu. Bu taunt ve burn destesiyle sabahtan beri oynuyorum, hic kaybetmedim daha. Gerci 10 oyun filan atmisimdir ama epey iyi basari orani yani. Block olmamasi en buyuk sorundu zaten, taunt doldurdum ben de desteyi. O degilde, 2001'den beri uyeyim oyun forumumuza, ilk kez oyun odakli imzam oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ha bi de 10 mananız varken, mana alırsanız onun yerine kart çekiyorsunuz. eğer ihtiyacınız gerçekten yoksa kullanmayın derim mana crystal, güzel bir avantaj oluyor oyunun sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 shaman baya op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 GERGE said: Kart sayisi da 10 en fazla. 11. cekmeye calisti benim Mage, sonra kart tislayip yok oldu. Bu taunt ve burn destesiyle sabahtan beri oynuyorum, hic kaybetmedim daha. Gerci 10 oyun filan atmisimdir ama epey iyi basari orani yani. Block olmamasi en buyuk sorundu zaten, taunt doldurdum ben de desteyi. O degilde, 2001'den beri uyeyim oyun forumumuza, ilk kez oyun odakli imzam oldu =) ben öle geyiğine bi deck kurdum, rakibe kart cektiren falan, catır catır discard ettirip deck bitiriyorum, abzürd oluyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 çok merak ettim nasıl yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 son 3 maç kart bitti abi ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 daily 40g sonra 5 wine 5 gold gerçekten efsaneymiş ama eğer bu oyunu bir şekilde diğer oyunlarına bağlamazsa bliz meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yok gayet iyi çoluk cocuk uzak dursun arenadan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 her girişte 9 win alıyosun galiba fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Hergun oynuyorsan 4 gunde bir Arena. O kadar da basta korktugum kadar p2w degilmis aslinda, ama burada kimse Daily Quest olayindan soz etmemisti, kendim girince gordum. Gunde 1 saat filan ayirmak gerek ama aktif oynamak istiyorsan ki gunde bir saat aktif oynamanin tanimi zaten bir kart oyunu icin. 4/3 yaptim ben en iyi Arena'da ama. Iki kere girdim daha. Ilk girdigim 1/3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 6-7 win streak gidiyor daha arena girmedim yok kolay olmamalı kesinlikle şu mmo oynayan kanser çocuklar uzak dursun 1wine 1gold versin leşçil doluşmasın oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 leşçil çocuk doluşacak zaten 2 dolar giriş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar