Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
normal play pay to win tabiki

bu arada arenaya girdim şu anda deckte 2 tane legendary geldi, gruul alextrazsa tirion diğeri de gruul hogger captan greenskin
of deck baya iyi geldi ama silence eksik falan sıkıntı biraz inşallah 7 win alabilirim
Mesaj tarihi:
ozii_x said:

Druid cok fena. Adam bir combo yapti tek atti 16 dmg. Su europe beta baslasa keske l .

Dimi ya... Gerçi başlıcakta bize başlıcak sanki. Blizzard gökten beta dağıtıyo ya.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oynayanlara sorum var. Bu oyunda sanirim MtG gibi kaynak oynamiyorsun ya da Scrolls gibi kaynak icin kartlarini kurban etmiyorsun. Bu durumu gereksiz basitlestirmiyor mu? Kaynak yonetimi pek yok sanirim?
Mesaj tarihi:
Var kaynak yonetimi, diger oyunlardaki gibi degil. Arttirabiliyorsun, onun disinda her turn 1 geliyor ve max 10 oluyor, max sayiya gore strateji kurmanin yaninda hizlandiriyor oyunu ve evet basitlestiriyor emsallerine gore.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kaynak yonetimi iki taraflidir ama, otomatik geliyorsa ve karsi tarafla (istisna buyu gibi seyler disinda) ayni oluyorsa alisildik kaynak yonetiminin %20'si filan bu. 10 kaynak ne kadar bari? Kartlar normalde kac goturuyor?
Mesaj tarihi:
abi vaktin olursa twitch'de streamler var bi yarım saat izlesen çözersin oyunu. ben ki hiç kart oyunu falan bilmezdim ben bile az buçuk çözdüm sen zaten çözersin.

ama özet olarak desteye göre değişiyor mana yönetimi.

mesela summoner kartlar var kartların değerini 2 azaltan, veya +1 mana veren kart var.

mesela değeri 20 mana olan kart var normalde oynayamazsın 10 mana sınır olduğu için, senin bossun hp'si düştükçe o kartın da değeri düşüyor ancak öyle oynayabiliyorsun vs.

basit bir sistem aslında ama combolara da izin veriyor.
Mesaj tarihi:
kaybnak yonetimi manadan cok kart sayınla ilgili.

mana geliri sabit olduğu ıcın mesela "ucuz deck" diye bişey yok, nasısla geliyo o kaynak, dahaq dengeli kullanmak gerekiyo. kart harcamamak cok hayati
Mesaj tarihi:

Bence gayet iyi mage nin hero powerı , diğer classların aksine istediğini targetleyebiliyosun ve dmg yeme riski yok.

Özellikle istediğini targetleyebilmek ,stretejik derinlik de açıyor biraz. Örneğin elinde

veya

var diyelim , kendi creature kartına zarar verip bonuslarından faydalanabiliyosun

edit : worgen zarar yediği zaman windfury kazanıyor*

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...