Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 her turda 3 karttan birini seçerek 30 kart yapıyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Arcane explosion: its a much better spell than arcane implosion. abi ahaha bütün flufflar böle lamer espririlerle dolu cok iyi blessing of wisdom, bless a creature, when that creature attack draw a card. appereantly with wisdom comes the knowladge that you should be attacking every turn Mortal coil: Deal 1 dmg to a minions. if that minion dies draw a card If you spell looks like horrifying skulls, lets be honest, you should draw some cards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Oyle ama yillarca oynayinca biraz onune geciyorsun bunun. Standart oyle bir, su anda ana destem 15$'lik mesela Standart'da. Cok daha pahali desteler var tabii ama 3/5 gibi bir basari oranim var bir haftadir. Toplam kartlarim degeri 200$ kusur ama, buraya geldikten sonra da cok para harcamadan idare ediliyor. MTGO bunlar, fiziksel olarak daha pahalilar. Magic'e p2w degil dedigim yok zaten hem, iki tane p2w kart oyunu oynamam diyorum. Bir de Scrolls tamamen p2w olayini kapattigi icin bunun yaninda sert rakip olur diyorum. Her hafta sadece 6 kart satiliyor ki 10-15 oyun oynayinca onlari alacak para cok rahat geliyor daha once elinde yoklarsa (oyunu iki gun once aldim, bu haftaki kartlarin bende olmayanlarini aldim bile) ya da trade edemezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ama şey, gold income veya bi şekilde kart income artmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 contructed için para vermek sart evet, en azından 7 pack falan acmak lazım dienchatle falan bişiler toplanır öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 demin adamın biri 1 legendary 2 epic indi arenada .....,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Instant olmamasinin nedenini cok iyi anladim bu arada Scrolls oynayinca, MTGO'da surekli dikkat gerektiren, her hamleden sonra iki tarafli tiklama gereken durum olmuyor. Hizli gidiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 tek taraflı oyunu oynıyınca, cok netleşiyo tempo sorunu mtgo'daki. belki daha iyi interfacele cözülebilinir mtg'dede sanmıyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Arkadaslar oyundan biraz sıkılan olur ise 1 2 gun account share yapabilir mi ? Bende denemek istiyorum oyunu. Pm atabilir yardimci olmak isteyen patidaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ragnaros onyxia ve nozdormu geldi arenada, gelebilcek en kötü draft sanırım priest için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 betaya talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 arena fee ve reward olayına ayar çekilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 giriş parası çok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 yok mu beta, girip blizzard a küfür edek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 GERGE said: Instant olmamasinin nedenini cok iyi anladim bu arada Scrolls oynayinca, MTGO'da surekli dikkat gerektiren, her hamleden sonra iki tarafli tiklama gereken durum olmuyor. Hizli gidiyor oyun. Cuce said: tek taraflı oyunu oynıyınca, cok netleşiyo tempo sorunu mtgo'daki. belki daha iyi interfacele cözülebilinir mtg'dede sanmıyorum pek e cüce dediydi bunu işte en baştan. doğru bir tespit. bu arada biri dedi ki elinde response verecek bir şey yoksa seçebiliyormuşsun ve devamlı seni pas geçiyormuş. hani o biraz hızlandırır da, elinde varsa bişi. 50 saat sürüyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 GERGE said: Anladim ama draft herkesin sevdigi bir sey degil. Magic'de de constructed'i draft'a tercih ederim ben. Arena eger constructed'i p2w'likten kurtariyorsa ne ala. ben draft sevmezdim mesela. çünkü iyi bir deck yapmak çok zor ve ayrıca gayet tırto deckler çıkıyordu yani ortaya. bu adamlar draft'ı da aynı şekilde basitleştirmişler. önüne 3 kart getiriyor, seç birini. temiz. hatta bence 4-5 karttan seçsek daha bile iyi olabilirmiş ama şu anda zaten kart çeşitliliği yok pek zannedersem. valla önyargı ile bakıyordum ama sanki oynucam gibi geliyor oyunu. ama şeye karar verin abicim kimisi diyor ki "Giriş gold'u çok, gerçek para harcamadan süreklilik sağlanamaz", kimisi diyor ki "Kolay zaten oyunda gold kazanmak sorun olmaz." hangisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 storedan pack almış bebeleri yenmenin dayanılmaz hafifliği mmmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 reckful napmış öyle 1k harcamıştır muhtemel o kartlara, sanal kartlarada para harcamak pöff yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 MTGO'da hep harciyorum ben, sanal kartlara para harcamak dert degil bence karsiligini aliyorsan. Gerci Scrolls'un %90 parasiz durumu daha iyi. Bunu da gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 o değil şu yeni launcher süper olmuş ya. şifre falan girmeden direk giriyorsun oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 valla bence blizzard stream yapanları gazlıo olabilir beleş pack verip vs. yoksa beta için bu kadar para harcamak pek mantıklı durmuo? (tam sürüme geçince beta daki kazanımlar devam etmeyecekse tabi;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 o streamleyen adamalr zaten günlük 500$+ income alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Kotick bu abi, valla adam beta bitince kartlara wipe bile atar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 atacak zaten. para verenlere eşdeğer oyuniçi para verecekler release'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 adamlar donate alıyor ya deli gibi. kungen'e falan bi ton para yollayan adam var deck alsın da açsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar