Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bombilo senle mazimiz milenyumun başlarına dayanır, ilk gelen keyi istiyorum. fsdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 priest sucks oynamayın vaktinize yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TosbUPMKidA&feature=youtu.be&a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Hop sıraya girin. İlk ben istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=TosbUPMKidA&feature=youtu.be&a beta olmasa bişiler kırardı heralde ;) bu arada shaman ve hunter deckleri baya iyi gibi herşeye müsait kartlar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben açtim videoyu direkt herifin çatalı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mixed deck var mi bunda, yoksa hep monocolor modunda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 2 farklı renk var. kendi class'ının kartları ve neutral kartlar koyabiliyosun desteye. herhalde bunu sordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Duel of champions daki gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Farkli class'lar karismiyor yani? Bu cok sikici yapmaz mi oyunu? Karsina ne cikacagini her zaman iyi kotu bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 secretlar var bir nebze buna onlem olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kendi class ına ait kartlardan belirli bi sayıda destene alma zorunluluğu var mı? destenin 20 kartı kendi class ına ait olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 gordugum kadarıyla yok. gerge'nin dediği predictable olayı oyun boyunca gelecek kartları tabi ki bilirsin fakat ne zaman adamın elinde ne var bilemiyorsun. yani bu formula ile çıkan çok oyun var ilk oyun değil bu, en yakın ornegi duels of champions gerçi birebir benzer tabii ki değil fakat çok keyifli bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ya açıkçası normal mopay to win doğal olarak, danın parasını basttırıp en iyi desteyi dizebilirsin ama arenaya girince işler tamamen şansa ve skill'e bağlı, ama bikaç oyun modu daha eklemeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 dün birkaç stream i izlerken kartların bazılarında sanki soulbound yazıyordu, ya ben uykulu gözlerle sapıttım yada card trade veya markette AH tarzı satış vs mi yapabileceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 görünürde yok öyle birşey yani şu an zaten bir nevi soulbound kartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 base setler soulbound, yani disenchnat olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 butun kartlar sb zaten trade yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ona takildim ben abi. TCG'den T'yi cikarinca ne eksilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kotick kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 free to play başka trade yapılabilen kart oyunu var mı? benim bildiğim yok. oyuna para vermiyorsun, trade yaparak kart sahibi oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 instant olmaması olayı sıkıntı ya ama tabii sen hareketlerini hiç bölünmeden yapabiliyorsun, o da tempo katıyor oyuna. cüce demişti galiba mtgo'da her şeyi ok'liyorsun araya instant sokabildiğin için. Baya yavaşlatıyor aslında oyunu. haklı. bir de şey sıkıntı karşı tarafın elini görmek, discard ettirmek falan baya bir varyasyon yaratıyordu. elindekini saklıyordun veya hemen açıyordun. bunda 2-3 saat kadar izledim, hiç öyle bir kart görmedim. yoksa kötü olmuş bence. arenaya girmek için para veriyoruz galiba di mi? oyun içinde nasıl para kazanıyoruz? başkalarını yenerek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ccg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben 5 kere arena attım, arenaya para veya golda giriyosun o goldda geliyo zaten, iyi gidersen arenada 70-80 gol minimum bide pack geliyo arenadan ödül olarak, üsütnü tamamlıyosun questlerle falan zaten. pack alsan oda 100 gold zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Arena'ya giris kac gold? Bir de orada zaten p2w modunda hazirlanan desteler kullanilmiyor mu? Nasil oluyor? Anlatsin oynayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar