Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Az once onunden gectim , polis ordusu vardi, jammer aracini gordum, 2 de ambulans vardi. Icerisi de baya karisik gozukuyordu.Haberine falan rastlayan oldu mu nette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ses bombası 2 yaralı kaynak:hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ak Parti Genel Merkezi’nin Genel Başkanlık makamının da bulunduğu 7. katına roket atıldı. Adalet Bakanlığı’nın ziyaretçi girişindeki güvenlik noktasının hemen arkasındaki bölgede parça tesirli 2 el bombası patladı. Patlamada 2 kişi hafif yaralanırken, şüpheli 2 kişi gözaltına alındı. Patlamadan sonra Başbakanlık korumaları, polis alarma geçti. Bölge güvenlik çemberine alınırken, olay yeri inceleme ekipleri çalışmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 roket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 dolar alın sabahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Roket diyor walla.. Hiç siren filan da duymadım ama olay çıkardı roket olsa heralde milliyet'te ses bombası olarak içeriği değiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 elle atmislar heralde. bina dagilirdi, tek akp yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 oha bu ne lan iç savaş yaşayan afrika ülkesi gibi. başkentin göbeğinde roket sıkıyo insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 reichstag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 "Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar" said: "İlk bulgulara göre bombalama eylemlerinin gerisinde Esad destekli DHKPC gözüküyor!" hastayım daha olay yeni yaşanmışken böyle tespitlere. sanırsın sadece dhkpc envanterinde bulunan sıvılaştırılmış uranyum başlıklı roket attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 su borusu patlasa esad'tan bilecekler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 esed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 esad destekli dhkc mi hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 adelet bakanlıgı yalnız.Kurdish styla sdsdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 esed destekli nod32 idir o ya dehaşkapeceee deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 said: Ergin: "Muhtemelen lav silahı" Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Adalet Bakanlığı'nın Milli Müdafa Caddesi girişindeki otoparklar bölgesine 2 adet el bombası atıldığını, bir personel eşinin hafif yaralandığını, tedavisinin ayakta yapılarak taburcu edildiğini söyledi. Ergin, AK Parti Genel Merkezi'ne yönelik saldırıya ilişkin "Genel merkezimize muhtemelen bir lav silahı ile mühimmat atımı yapılmıştır, bir miktar maddi hasar söz konusu, onun dışında bir sıkıntı yok" dedi. Muhtemelen Ergenekona bağlıyacaklar yine ,law silahı filan dediklerine göre .Mağduru oynayıp gündemi değiştirecekler çok akıllı ya abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ohhh yeni gündem hazır 2 hafta şok şok zart zart iyi uykular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ya suriye ordusu akp binasında barınmaya çalışan masum köylüleri bombalamıştır ya da ülkenin henüz hapiste çürümemiş son muhalifleri, şarkıcıları, akademisyenleri toplanıp ülkeyi devirmek için silahlı çete kurmuşlardır. Toprağa lav silahı gömmüşlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 El Classico; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Bu saldırılar doğrudan AK Parti'ye değil, demokrasimize yapılan bir saldırıdır. Çözüm iradesine yapılan bir saldırıdır. Türkiye ne zaman kronik problemlerine kurtulmaya çalışsa ya devlet içinden bir çeteler ortaya çıkıyor" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Abi adalet bakanı ülkenin başkentinde devlet binasına roket atan adama aciz dedi ya, ben orada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 devamı gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Birdahaki sefere vincle giriscekler direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ne law silahiymis arkadas, adriana lima'dan daha populer oldu son 2 yilda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Aket-Atum said: Abi adalet bakanı ülkenin başkentinde devlet binasına roket atan adama aciz dedi ya, ben orada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi hassktr... kız arkadaşım, bir arkadaşı ve ben fotoğraf gösterisinden çıkıp, yürüyorduk. çok net duyduk, ard arda 2 ses. 250m ya var ya yok lan... abv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar