Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara- adelet bakanligi onunde patlama?


Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

Ak Parti Genel Merkezi’nin Genel Başkanlık makamının da bulunduğu 7. katına roket atıldı. Adalet Bakanlığı’nın ziyaretçi girişindeki güvenlik noktasının hemen arkasındaki bölgede parça tesirli 2 el bombası patladı. Patlamada 2 kişi hafif yaralanırken, şüpheli 2 kişi gözaltına alındı.

Patlamadan sonra Başbakanlık korumaları, polis alarma geçti. Bölge güvenlik çemberine alınırken, olay yeri inceleme ekipleri çalışmaya başladı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar" said:

"İlk bulgulara göre bombalama eylemlerinin gerisinde Esad destekli DHKPC gözüküyor!"


hastayım daha olay yeni yaşanmışken böyle tespitlere. sanırsın sadece dhkpc envanterinde bulunan sıvılaştırılmış uranyum başlıklı roket attılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ergin: "Muhtemelen lav silahı"
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Adalet Bakanlığı'nın Milli Müdafa Caddesi girişindeki otoparklar bölgesine 2 adet el bombası atıldığını, bir personel eşinin hafif yaralandığını, tedavisinin ayakta yapılarak taburcu edildiğini söyledi.

Ergin, AK Parti Genel Merkezi'ne yönelik saldırıya ilişkin "Genel merkezimize muhtemelen bir lav silahı ile mühimmat atımı yapılmıştır, bir miktar maddi hasar söz konusu, onun dışında bir sıkıntı yok" dedi.


Muhtemelen Ergenekona bağlıyacaklar yine ,law silahı filan dediklerine göre .Mağduru oynayıp gündemi değiştirecekler çok akıllı ya abiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...