Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 bende hepsi var stellaris haric lolo. Ck2ye bi 5 10 dlc atsalar alirdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Stellaris bayağı güzel oyun, ama dlc & expansion vs olmadan o oyunların hangileri oynanır bilemedim. Adamlar bildiğin her oyunda dlc manyağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 creamapi çözüm bu işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Stellaris'i dlcsiz oynarsın. Şu an önemli olan bir adet dlcsi var. Hatta yeni gelecek büyük content peçinde o hayati dlc'deki eklenen olayların bir kısmını vanilla oyuna da koyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Stellaris: Utopia Stellaris: Leviathans Story Pack Stellaris: Plantoids Species Pack bunlar var bende, önemli olan utopia sanırım. Synthetic dawn ı listeye eklemişim, Gelecek olan expansionvari olanda apocalypse herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Silphatos said: bende hepsi var stellaris haric lolo. Ck2ye bi 5 10 dlc atsalar alirdim ama Cozum basit, geri kalani bana hediye ediyorsun ve sevap point kazaniyorsun. Edit: yanlis alintilamisim :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Silphatos said: ck2 yanina 1 tane dlc koymus adamlar, ne ac oldu paradox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Darksun said: Stellaris: Utopia Stellaris: Leviathans Story Pack Stellaris: Plantoids Species Pack bunlar var bende, önemli olan utopia sanırım. Synthetic dawn ı listeye eklemişim, Gelecek olan expansionvari olanda apocalypse herhalde? Önemli olan utopia. Synthetic dawn robot imparatorlukları oynamak istersen iyi. Apocalypse yeni gelecek ve yanında oyunu baştan aşağı değiştiren beleş bir content peçiyle birlikte release olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Robot olsa oynar mıyım bilemedim şimdi :P sürekli salyangoz oynuyorum ben uehae. Birde 3-4 kişi multi takılıyoruz öylede zevkli oluyor. Genelde keşke yer kapma savaşı şeklinde geçmese keşke. AI ile sürekli sürtüşüyoruz, borderları kapamazsan gelip sınırlarının ortasına outpost dikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Robot imparatorlukları var. Oynaman ve galakside karşılaşman için. Güzel ama hayati bir dlc diil tabi. Yeni update de outpostlar kalkacak. Tabi illa yer kapmaca olacaktır. Civde falan da öyle oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Yes, we just unlocked ANOTHER Humble Monthly game early! For just $12, you’ll immediately get not only Civilization VI + 2 DLC packs, but also Owlboy – and even more games to come when the mystery bundle unlocks on the first Friday of February. It’s time to play! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Amnesia ücretsiz https://www.humblebundle.com/store/amnesia-collection?partner=teasy reflinkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 ücretsizin reflinkli olunca da mı para gelio ne ölücü oldun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Yok, cookieyi atıyorum yarın bi gün bi şey alırsanız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 seni seviyorum bebeyim akşam alıcam unutturma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 refliyi aldım, arkadaşlara da pasladım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 reflinkli ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 referans linkli yane zipzipin linkten girersen paralı birşey alırsan mesela zipzipe komisyon gidiyor bu satısı ben yaptırttım diye yayıncılar felan genelde yapıyo su siteden alısveriş yaparken benim referansı kullanın lütfen sponsorlugum devam etsin felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 zipzip said: Yok, cookieyi atıyorum yarın bi gün bi şey alırsanız diye. o cookie burda belesten belese aktif olur gibi aga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 https://www.humblebundle.com/games/rockstar-games-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 crapcom ile rockstarin tek farki crapcom ayni resident evili 6. kez ayni adama nasil satariz diye kafa yorarken akilli saate, buzdolabinin led ekranina filan portluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ne gereksiz bandılmış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Rockstar direk hibe etmis ya bu bundle i dev'lere chart yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 functional programing by o'reilley 515$ değerinde. meraklısına güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Yeni humble weekly de torment var :) https://www.humblebundle.com/games/classics-return-bundle?hmb_source=navbar&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=tile_index_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar