Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Humble Bundle Weekly

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stellaris'i dlcsiz oynarsın. Şu an önemli olan bir adet dlcsi var. Hatta yeni gelecek büyük content peçinde o hayati dlc'deki eklenen olayların bir kısmını vanilla oyuna da koyacaklar.
Mesaj tarihi:
Stellaris: Utopia
Stellaris: Leviathans Story Pack
Stellaris: Plantoids Species Pack

bunlar var bende, önemli olan utopia sanırım.

Synthetic dawn ı listeye eklemişim,
Gelecek olan expansionvari olanda apocalypse herhalde?
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

bende hepsi var stellaris haric lolo. Ck2ye bi 5 10 dlc atsalar alirdim ama

Cozum basit, geri kalani bana hediye ediyorsun ve sevap point kazaniyorsun.

Edit: yanlis alintilamisim :0
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Stellaris: Utopia
Stellaris: Leviathans Story Pack
Stellaris: Plantoids Species Pack

bunlar var bende, önemli olan utopia sanırım.

Synthetic dawn ı listeye eklemişim,
Gelecek olan expansionvari olanda apocalypse herhalde?

Önemli olan utopia. Synthetic dawn robot imparatorlukları oynamak istersen iyi.
Apocalypse yeni gelecek ve yanında oyunu baştan aşağı değiştiren beleş bir content peçiyle birlikte release olacak.
Mesaj tarihi:
Robot olsa oynar mıyım bilemedim şimdi :P sürekli salyangoz oynuyorum ben uehae.

Birde 3-4 kişi multi takılıyoruz öylede zevkli oluyor. Genelde keşke yer kapma savaşı şeklinde geçmese keşke. AI ile sürekli sürtüşüyoruz, borderları kapamazsan gelip sınırlarının ortasına outpost dikiyor.
Mesaj tarihi:
Robot imparatorlukları var. Oynaman ve galakside karşılaşman için. Güzel ama hayati bir dlc diil tabi.

Yeni update de outpostlar kalkacak. Tabi illa yer kapmaca olacaktır. Civde falan da öyle oluyordu.
Mesaj tarihi:
Yes, we just unlocked ANOTHER Humble Monthly game early! For just $12, you’ll immediately get not only Civilization VI + 2 DLC packs, but also Owlboy – and even more games to come when the mystery bundle unlocks on the first Friday of February. It’s time to play!
Mesaj tarihi:
referans linkli
yane zipzipin linkten girersen paralı birşey alırsan mesela zipzipe komisyon gidiyor bu satısı ben yaptırttım diye

yayıncılar felan genelde yapıyo
su siteden alısveriş yaparken benim referansı kullanın lütfen sponsorlugum devam etsin felan
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...