Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
0ne nin ingilizcesini google translate in ingilizceden ingilizceye çeviremediğini düşünürsek manuel olarak yapmamız lazım bunu. Zaman alır o da. En temizi kız fotosu koymak bait olarak.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

barbu said:

calimero said:

Asteroth said:

Theridone said:

isim vermeyin beyler

Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum.

off hayır ama lan!

Abi ama yaa..:(

Hala barbu dan daha iyi fyi.

diil yaa
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

Ekmek said:

barbu said:

calimero said:

Asteroth said:

Theridone said:

isim vermeyin beyler

Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum.

off hayır ama lan!

Abi ama yaa..:(

Hala barbu dan daha iyi fyi.

barbu ne lan, barlas bursalı mı

neden şimdi hakaret ettin ki.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Rıdvan,
4 ay içinde 3 defa aynı sakalı bırakıp forumdan fikir alma cezasına çarptırıldın.

önce şuna gülüyordum

Ekmek said:

Valla diğer bir ceza kamerayla 4 cm öteden gözlerinin fotosunu çekip sadece o fotoyla istanbuldaki tüm mankenlik ajanslarına başvurmak olabilir.
Sen seç.

şimdi tüm apartman harlem shake yapıyoruz DURDURULAMIYORUZ!
Mesaj tarihi:
Yine banlandı sandım la. Mutlu yıllar. Hediye olarak istiosan dota atalım 5 kişi sana özel. Sen carry al hepimiz seni besleyek ez hepsini. Hatta rus serverına girip rus ezelim. Hatta kaptan modu girek bizim herolarıda sen seç.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Asteroth said:

ilkokulluydum, liseliydim.

rahat ol hala öylesin dfs
Mesaj tarihi:
Quixef in hikayesi ilginç bak misal - teeey yıllar önce Faerun MUD oynamaya başladım, o zamanın meşhur Gameshow dergi yazarlarından biri de GM idi orada (Corellon Larethian), isim politikasına bir sebepten aykırı bir isim seçmiştim (büyük ihtimalle liseli kafasıyla copyright a aykırı bir isim seçmişimdir hatırlamıyorum şimdi), o eleman ismini değiştirmemiz lazım dedi, ben de hiç beceremem isim bulmayı deyince o uydurmuştu bunu, o günden beri WoW olsun, forumlar olsun kullanıyorum işte. Yaaa yaaa.
  • Yeni Oluştur...