Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sakal cezası daha makul, sen ılımlı bi abiye benziyon
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ben 0ne ın aramızda olduğunu düşünüyorum. fail bi ingilizce ile yazılmış imzaları tarasak buluruz aslında
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ikna oldum Ekmek, sakal cezası benim için de makul.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 0ne nin ingilizcesini google translate in ingilizceden ingilizceye çeviremediğini düşünürsek manuel olarak yapmamız lazım bunu. Zaman alır o da. En temizi kız fotosu koymak bait olarak.
dsici Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sipeyskeyk said: the rıdvan mı. şuan hiç öğrenmemiş olmayı istediğim bir şey öğrendim. ah be Rıdvan.
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ekmek said: barbu said: calimero said: Asteroth said: Theridone said: isim vermeyin beyler Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. off hayır ama lan! Abi ama yaa..:( Hala barbu dan daha iyi fyi. diil yaa
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Dworgian said: aquila said: barbunya owww... yok barbunya değil. söylemicem originini.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 keslan benimki seninkinden daha iyimiş işte!11
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Sparkcaster said: Ekmek said: barbu said: calimero said: Asteroth said: Theridone said: isim vermeyin beyler Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. off hayır ama lan! Abi ama yaa..:( Hala barbu dan daha iyi fyi. barbu ne lan, barlas bursalı mı neden şimdi hakaret ettin ki.
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Theridone said: keslan benimki seninkinden daha iyimiş işte!11 hayal kırıklığı abi seninki sdfs.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 O zaman sen söyleyene kadar barbunya olarak kabul ediyoruz.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Barbunya abi işte. Başka ne olabilir ki zaten ^^
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ekmek said: Rıdvan, 4 ay içinde 3 defa aynı sakalı bırakıp forumdan fikir alma cezasına çarptırıldın. önce şuna gülüyordum Ekmek said: Valla diğer bir ceza kamerayla 4 cm öteden gözlerinin fotosunu çekip sadece o fotoyla istanbuldaki tüm mankenlik ajanslarına başvurmak olabilir. Sen seç. şimdi tüm apartman harlem shake yapıyoruz DURDURULAMIYORUZ!
Buddha Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Yine banlandı sandım la. Mutlu yıllar. Hediye olarak istiosan dota atalım 5 kişi sana özel. Sen carry al hepimiz seni besleyek ez hepsini. Hatta rus serverına girip rus ezelim. Hatta kaptan modu girek bizim herolarıda sen seç.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 barbu barbaros bulvarı bar this is bar-bu-rus barb you (u) ben ancak resimlerine bakarak uyurum
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Theridone said: Asteroth said: Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. ilkokulluydum, liseliydim. rahat ol hala öylesin dfs
quixef Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Quixef in hikayesi ilginç bak misal - teeey yıllar önce Faerun MUD oynamaya başladım, o zamanın meşhur Gameshow dergi yazarlarından biri de GM idi orada (Corellon Larethian), isim politikasına bir sebepten aykırı bir isim seçmiştim (büyük ihtimalle liseli kafasıyla copyright a aykırı bir isim seçmişimdir hatırlamıyorum şimdi), o eleman ismini değiştirmemiz lazım dedi, ben de hiç beceremem isim bulmayı deyince o uydurmuştu bunu, o günden beri WoW olsun, forumlar olsun kullanıyorum işte. Yaaa yaaa.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 escape said: rahat ol hala öylesin dfs http://i.imgur.com/S9z8m8J.jpg
Öne çıkan mesajlar