paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Selam, HDMI kablo için anfisiz limit sınır nedir? 24AWG için 15 metre sorunsuz diyorlar ama bana daha uzun gerekebilir : Cat5/6 üstünden aktarım için adaptörler gördüm ama kalite ve timing açısından sonuçları nasıldır bilemedim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Dijital sinyal abi HDMI'nin taşıdığı. Ya çalışır ya çalışmaz yani. Uzunluğu sinyalın kesilmesine neden olabilir ama o tamamen malzeme kalitesi meselesi. En ucuz kabloyu alıp 50 metre çekeceğim dersen herhangi bir yerinden sorun yaşama ihtimali yüzey alanı arttığı için artar sadece. Budur yani olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 cat5 to go abi. sonos un jamo nun falan kitleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 HDMI spec. 'te 45 feet imiş, yani 13.7 metre, bundan uzun olarak da hali hazırda satılıyormuş ama spec'e uymuyor haberin olsun. edit: Daha doğrusu uzunlukla ilgili bir sınırlama yok ama SNR vb. kıstaslar yüzünden daha uzun bir kablo "compliant" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 cat5 balun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yeni konu acmiyim buradan sorayım. bu hdmi kablolardaki altin uc meselesi nedir? bana tamamen kolpa geliyor, internette yaptığım arastırmada da pahalı olanların anlamsız oldugu falan yazılıyor. simdi home theater aldım icinden cıkan kablonun ucu altın degilmis de ondan dolayı iyi verim alamazmısım diye servis sacmaladı. satacak tabi kendi elindekini 50 liraya. palavra di mi bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Iletkenlik sadece anolog oldugu zaman bir anlam ifade ediyor, keza altin ve diger yuksek iletkenlikteki kaplamalar prof. ses ekipmanlarinda kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Hdmi'larda altın maltın olayı komple sıkmaca, görüntü kalitesinde bir değişiklik olmaz. Arkadaşım samsung / LG servisinde çalışıyor, asgari ücret olan gelirlerini arttırmak için HDMI falan satıyorlar tutturabildiklerine. 5$'lık kabloyu sana 50 liradan iteleyecek ki eve ekmek götürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Peki HdMI üzerinden ethernette tasınıyor ya bazi uyumlu kablolarda. Bunlarda önemli mi altin uc vs.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 gladmir'in dediğine geliyor olay, analog veri iletmediğin sürece bakır / altın kablo ayrımının öyle çılgın attıracak performans artışı falan sağladığı yok. yani hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Sadace analog sinyalde onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 LCD TV ile kasa arasında 6-7 metre var. HDMI kablo çeksek sıkıntı çıkar mı? Analog kablo var 20 metre sıkıntı çıkmıyor fakat seside aktarmasını istedimizden HDMI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 15 mt'den sonra sıkıntı yaşanabiliyor diye biliyorum. Halihazırda piyasada 10 mt'lik de kablolar var, sorun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar