Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Note II ve İnternet Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her gün sürekli 1tl kullanım ücreti uyarısı geliyor,wifi kapalı tutuyorum pil mil yer diye genelde direk bakiyeden çekiyor sanırım ama nereye kullanıyor hiçbirşey yapmıyorum telefonda,neye dikkat etmeliyim; kapatmam gereken uygulama falan varmi kullanımı engellemek için.

Alet stock buarada aldığım günkü gibi ekstra uygulama indirmedim.
Mesaj tarihi:
E abi wifi kapalı tutuyorum bakiyem gidiyor diyor daha ne olsun wi-fi sanki bakiyeden kullanım yapıyormuş gibi.

Edit: Kabul ediyorum atar yaptım ama sürekli her yerde okumaya başladım bu tarz şeyleri sıkıldım zere.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

E abi wifi kapalı tutuyorum bakiyem gidiyor diyor daha ne olsun wi-fi sanki bakiyeden kullanım yapıyormuş gibi.

Edit: Kabul ediyorum atar yaptım ama sürekli her yerde okumaya başladım bu tarz şeyleri sıkıldım zere.

La bebe,önceki telefonumda mobil veri kapattığımda hattıda kapatıyordu. O yüzden sordum herneyse. İşyerine getirtme beni bursalı tipitip.
Mesaj tarihi:
Ahaha yas baya kucuk anlasildi. Hangi telefonda mobil veriyi kapatinca hatti da kesiyor cok merak ettim. Baya ustun bir teknolojisi varmis. Ayrica Bursa nereden cikti onu anlamadim.
Mesaj tarihi:
reampage said:

deadwoll said:

Abi nasıl yetersiz, yukardan ekranı kaydır çek orada mobil veri + gps kapat hiç bir şey çekmiyor alet.

sarkazmımı piç etmişin lan şimdi gördüm.

Çok inandırıcı yazmışsın :(
  • Yeni Oluştur...