TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Her gün sürekli 1tl kullanım ücreti uyarısı geliyor,wifi kapalı tutuyorum pil mil yer diye genelde direk bakiyeden çekiyor sanırım ama nereye kullanıyor hiçbirşey yapmıyorum telefonda,neye dikkat etmeliyim; kapatmam gereken uygulama falan varmi kullanımı engellemek için. Alet stock buarada aldığım günkü gibi ekstra uygulama indirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 3G yi kapat, Sade Wi- Fi kapatmakla olmaz. 3g üzerinden e-mail dir, hava durumu dur, facebooktur bilgi ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 mobil veriyi de kapaticaksin internet paketin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Akıllı telefonda bir yere kadar akıl verebiliyor tabi. Kullanım kılavuzunu okumadan ya da kendinizi bu teknolojiye hazırlamadan niye akıllı telefon alırsınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ne alaka simdi ya ? yakisiyormu su... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 E abi wifi kapalı tutuyorum bakiyem gidiyor diyor daha ne olsun wi-fi sanki bakiyeden kullanım yapıyormuş gibi. Edit: Kabul ediyorum atar yaptım ama sürekli her yerde okumaya başladım bu tarz şeyleri sıkıldım zere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Yok bu konuda andriod yetersiz, kesfetmek gerek bunun icinde internet forum felan lzm epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Abi nasıl yetersiz, yukardan ekranı kaydır çek orada mobil veri + gps kapat hiç bir şey çekmiyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu çalmak gibi olmasın ama benim Note II 4.1.2 güncellemesinden sonra WiFi ile bağlanmaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 DareJedi said: E abi wifi kapalı tutuyorum bakiyem gidiyor diyor daha ne olsun wi-fi sanki bakiyeden kullanım yapıyormuş gibi. Edit: Kabul ediyorum atar yaptım ama sürekli her yerde okumaya başladım bu tarz şeyleri sıkıldım zere. La bebe,önceki telefonumda mobil veri kapattığımda hattıda kapatıyordu. O yüzden sordum herneyse. İşyerine getirtme beni bursalı tipitip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 deadwoll said: Abi nasıl yetersiz, yukardan ekranı kaydır çek orada mobil veri + gps kapat hiç bir şey çekmiyor alet. sarkazmımı piç etmişin lan şimdi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ahaha yas baya kucuk anlasildi. Hangi telefonda mobil veriyi kapatinca hatti da kesiyor cok merak ettim. Baya ustun bir teknolojisi varmis. Ayrica Bursa nereden cikti onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Jedi pardon abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 reampage said: deadwoll said: Abi nasıl yetersiz, yukardan ekranı kaydır çek orada mobil veri + gps kapat hiç bir şey çekmiyor alet. sarkazmımı piç etmişin lan şimdi gördüm. Çok inandırıcı yazmışsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar