Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic X

Norak

Öne çıkan mesajlar

Sağlam gruplar :
2 Blade dancer (dual sword ve dual dagger + warfare, armor gerek yok)
1 Rune priest (fire + nature + light)
1 free mage (dark, primo, nature expert, light epert, gerisi keyfe kalmış)

---
1 BD (yukardaki gibi)
1 scout ( dual axe, ranged uzak duruyoruz)
1 RP
1 FM

----
Fantazi isteyen
1 RP (Mace + shield, fire)
1 FM (dual focu + air)
1 RP (fire + nature + light)
1 FM (dark, primo, nature expert, light epert, gerisi keyfe kalmış)

2 mercenary (sağ el mace sol sword, full warfare)
1 RP (fire + nature + light)
1 FM (dark, primo, nature expert, light epert, gerisi keyfe kalmış)
Sosyal ağlarda paylaş

tom said:

Mortis said:

Valla ben benzer bi grupla oynuorum:
Defender
Bladedancer
Runepriest
Freemage

Bladedancer inanilmaz iyi damage vuruo. Basta biraz arka planda kalsa da level atladikca en yuksek damagea sahip oluo, birakma derim bladedanceri

Defender ile vakit kaybetme derim, çok zayıf kalıyor. DPs yok, taunt birçok moba işlemiyor, sürekli miss ediyorsun, bol HP si var inmiyor o kadar.

Level 15 party'im şu an ama sinerjiyi çok iyi yakaladım ya :). Ha ileride çok mu zorlanırım belki bilmiyorum. Taunt'u çoğu mob yiyor şimdilik, bazı bosslar da yiyor. Seviyorum defenderımı. Tek bir karakter değiştireyim diye de 0'dan başlamam tahminen. Yani şimdilik memnunum ^^

2. run'ımda belki dediğin şekilde tank almam.

Yani anladığım kadarıyla oyunda Ranger/Tanklar pek etkili değil melee dps/mage/healer gitmek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Orc barbarianı beğenen yokmu iyi oturtuyor gibi gelmişti bana :)

Oturttu mu elbette fakat karşı tarafın block koyması, senin misslemen, onun kaçınması derken isabet oranı çok çok düşüyor. İki duel vatandaş varken 1-2 tane block-miss olsa net en az 3 darbeyi verip gönderiyorsun ki yok dagger yok GM olmak derken iki karakterin toplam vuruşu turn başına 10-11'i bulabiliyor.

Düşmanların melee ise turn başına ortalama 2, ranged ise 1 block hakkı oluyor kabaca tarif etmek gerekirse . O yüzden oyun dinamkileri duel kullananlardan yana diyebiliriz.

Ha, benim de ilk grupta human fighter vardı sırf two handed sevdiğimden ama habire vuramaması canımdan bezdirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu bitiren bi baksın.

Vigil son mu? Nedense buraya girince pek ilerlemek istemedim, Gerçi level 3 e kadar ierledim sonra can sıkıtıntısından. Vigil bitince heralde oyun da bitiyor? Daha GM air magic bile almadım :[

Bazı odalar var, girer girmez paladinim hariç herkes ölüyor onun da 3-5 HP si kalıyor, trap yok birşey yok, bu odalarda ne yapacağız ki :S ilerde aslında lootlanabilen birşeyler var ama orayada çıkılmıyor sanki ...

Ranged + spell giden party ler dragonu nasıl geçecekler? Forces melee attack yazıyordu üzerindeki bufflardan birisinde + neredeyse immune to magic gibi birşey, ne atsan resist / veya 3-4 dmg. Ranged + spell giden biri var mı bu elemanı geçen?

Blademaster im tek başına kesti dragonu, diğerleri sadece onu healladı, buffladı ama ya Blademaster yerine ok atan bi eleman olsaydı ne yapacaktık!!

Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

Darksun said:

Orc barbarianı beğenen yokmu iyi oturtuyor gibi gelmişti bana :)

Oturttu mu elbette fakat karşı tarafın block koyması, senin misslemen, onun kaçınması derken isabet oranı çok çok düşüyor. İki duel vatandaş varken 1-2 tane block-miss olsa net en az 3 darbeyi verip gönderiyorsun ki yok dagger yok GM olmak derken iki karakterin toplam vuruşu turn başına 10-11'i bulabiliyor.

Two-handed grandmaster'da atakların pasif olarak unblockable oluyor. Orc Barbarian kullanıyorum, tam bir late bloomer sdfds. Axe sinerjisi acayip iyi. Big crits <3
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

mamushiyi nasıl kesiyoruz lan bu ne

Sweep atıyor ya o melee de 4 tane elemanı sırayla ezip geçiyor.

o yüzden eğer o turn protectionın yoksa, en yüksek damagelı adamınla vur diğerleriyle shield aç öyle geç roundu. Eğer bir round tüm adamların vurursa bir sonraki round hepsinin ağzını kırıyor.

1 attack 3 protection/heal şeklinde hallettim ben yani.

edit: Geçmişssin yazana kadar :P
Sosyal ağlarda paylaş

fenris bende ufak grafik glitchleri var ama öyle epik bir sıçış olmadı abi. performansı çok kötü oyunun. load time da acayip uzun. otuz tane de irili ufaklı bug vardır muhtemelen ama kasabanın komple yok olması çok bombaymış, driver falan devreler yanmıştır orada sdfsd.

şu hani şey var crag sahilde bi klübe böyle voodoo hut gibi eheh. içinde adam trial gibi bişey başlattı önce goblinler sonra marauderlar falan wave wave geldiler, sonra cyclops geldi iki tane, orada öldüm. load ettim falan bir daha triggerlamadı o event. ne ola ki o? class quest falan mı? nasıl başlatıcam tekrar? NPClerle konuştum, olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

penis sula kalesimi ne var orayi geçtim boss u öldürdüm griffin beni üstüne almiyi gideyim elf diyarına onlarıda bıçaklıyım.

help!!!

bir de blessing of shallassa yi nasil alıcam

bir de blessing of ylath lazım

oyunda kitlendim acıkcası yapıcak hiç questim yok bir tane var paladin questi ama onu yapamam suanda cok zor ruins'lar

bir tane de chest var text yazmamızı isteyen onu da bulamadım o kadar bu son edit'ti (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

penis sula kalesimi ne var orayi geçtim boss u öldürdüm griffin beni üstüne almiyi gideyim elf diyarına onlarıda bıçaklıyım.

help!!!

bir de blessing of shallassa yi nasil alıcam

bir de blessing of ylath lazım

oyunda kitlendim acıkcası yapıcak hiç questim yok bir tane var paladin questi ama onu yapamam suanda cok zor ruins'lar

bir tane de chest var text yazmamızı isteyen onu da bulamadım o kadar bu son edit'ti (:P)

Şimdi normalde elemental forge'a gitmen gerekiyor oradan griffin ile eğer Lev ile konuştuğunda gri ise
InstallDir/StreamingAssets/Dialog/LevDialog.xml
şu XML dosyasını aç word ile sonra içerisindeki tüm

condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED" satırlarını sil. 4 tane falan olması lazım. Sil bunları save et tekrar aç oyunu devam edebileceksin Elemental forge'a.

ilk blessingini Elemental forge'da alıyorsun ama o dediğin 2blessing i ben de alamadım daha act 2 yi bitirdim az önce ^^

Bu arada benim de bir sorum var, ilk act'de birquest almıştım o kurtardığım Naga'dan. Kılıcını arıyor adam lost sword bilmmen questi. Nerede bunun yeri. Baya oldu onu alalı çünkü hiç karşıma çıkmadı acaba eski yerlerde mi atladım bi yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Blessingleri Elemental Forge'da alıyorsun. Elemental Forge'a gidebilmek için griffine binmen lazım. Onun için de Portmeyron'daki Lev isimli adamla konuşman lazım, griffinin yanındaki eleman yani. Onun için de oyunla birlikte gelen kodu activate etmen lazım. Eğer kodu activate etmene rağmen çalışmıyorsa Steam forumundaki çözümü c/p'liyorum:

said:
1. Go to where you installed the game (I bought it on Steam, so it would be C:Program Files (x86)SteamSteamAppscommonMight & Magic X - Legacy)
2. Go here: Might and Magic X Legacy_DataStreamingAssetsDialog
3. Open: LevDialog
4. Delete, or comment, the 4 lines that look like this: condition xsi:type="PrivilegeUnlockedCondition" privilegeID="1001" failState="DISABLED". This is XML code and if you don't want to delete them you can comment them out like I did by adding [] (without the brackets) at the start and end of the line respectively.

bunu yaparsan sorun çözülür.
Sosyal ağlarda paylaş

mortis yazmış ben yazana kadar sdfsd.

valla mortis ben de o kılıcı hala bulamadım. çok ayıp etmişler yani bu nagalar üstün ırk mıdır nedir arkadaş. bankasına gidiyorsun para yatıramıyorsun. adam çay istiyor yahu çay. mid-game'de anca buluyorsun. kılıcını da herhalde end-game'de buluyorsundur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...