fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ya daha en başı orası. bi crag, khartal etrafında dolaş.sonra harita küçük de. kare kare dünya yol gidiyosun. town portal bişi yok. spirit beacon tek yönlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 of eve gidiim de oyniim ya. 6 olsun saat DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fenris said: ya ben warrior zorluğu hiç sevmedim. taktik, kavga zorluğunu filan değil de ayak işini arttırıyor. daha çok git gel, daha çok rest filan yapıyosun. o cavedeki cyclopsu ben lighthousedan önce kesebiliyordum adventurerda şimdi warriorda grup level 12 ve hala kesemiyorumalskdhad. yani adventurer da oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 emin misin ya? adventurer da para sorunun olmuyor. warrior slow mod gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 abi lighthouse dediğin zaten lvl 4-5, cyclops u kesebilemnin imkanı yok, ben 15 ken kesemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 adventurerda kestim abi ciddiyim. warriorda hala kesemiyorum (level 12 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fenris said: ya daha en başı orası. bi crag, khartal etrafında dolaş.sonra harita küçük de. kare kare dünya yol gidiyosun. town portal bişi yok. spirit beacon tek yönlü. dediğini anladım şimdi seahaven dışındaki ormanı grove'u falan dolaştım tüm alan koridor koridor keşke ilk taraf gibi açık yapsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Reroll grup; Freemage, Scout, Bladedancer, Rune Priest. Yardırarak ilerlemeyi planlıyorum. Bu da tutmazsa Elfi ikinci bir Freemage ile değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Valla ben benzer bi grupla oynuorum: Defender Bladedancer Runepriest Freemage Bladedancer inanilmaz iyi damage vuruo. Basta biraz arka planda kalsa da level atladikca en yuksek damagea sahip oluo, birakma derim bladedanceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Beyler şu castle temizledim lev ile beraber uçmam lazım ama konuşma diyaloğu gri çıkıyor.Levdialog dosyası var mış, onu rica etsem upload edermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 upload etmeye gerek yok. goole la bulursun cozumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Baktımda silemiyorum hmtl kodlarını, yapamadım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 lev in xml dosyasını bul. word ile aç orada o bahsetitkleri bi satır var unuttum. O satırları sil. save et kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Aynen html editör ile çektim yaptım, dün beynim durdu çizim yaparken. -sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ya bende crag yoktu... yani heryer simsiyah, grafikler load olmamış, bi tek npcler var. havada asılı duruyorlar siyah boşlukta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mortis said: Valla ben benzer bi grupla oynuorum: Defender Bladedancer Runepriest Freemage Bladedancer inanilmaz iyi damage vuruo. Basta biraz arka planda kalsa da level atladikca en yuksek damagea sahip oluo, birakma derim bladedanceri Defender ile vakit kaybetme derim, çok zayıf kalıyor. DPs yok, taunt birçok moba işlemiyor, sürekli miss ediyorsun, bol HP si var inmiyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Orc barbarianı beğenen yokmu iyi oturtuyor gibi gelmişti bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Apis said: Reroll grup; Freemage, Scout, Bladedancer, Rune Priest. Yardırarak ilerlemeyi planlıyorum. Bu da tutmazsa Elfi ikinci bir Freemage ile değiştireceğim. Bu grup çok iyi iş yapıyor. Blade dual sword, Scout dual axe alman lazım bir de warfare. Mage ve priest standart zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Darksun said: Orc barbarianı beğenen yokmu iyi oturtuyor gibi gelmişti bana :) Crit gidersen evet ama bir bladedance olamıyor. En iyi olmasın eğlendirsin denince alınacak bir karekter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Birde ranger almak istedim ama büyü/heal felan derken mecburen alamadım. Ranged kötü gibi geldi bana, zaten 2-3 turn de moblar dibinize gelmiyormu, point blank ok atılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 atıyorsun da yarım damage koyuyor. gust of wind le ittirip vurmak filan lazım. onu da bosslar yemiyor. hem fazladan başka char ın ömrünü harcıyosun filan... değmez yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Darksun said: Orc barbarianı beğenen yokmu iyi oturtuyor gibi gelmişti bana :) inceleyince aynı rol için hunter daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Classları inceledikten sonra random bir grupla warrior modda oyuna daldım lakin hoş güzel ama çok fazla potion tüketiyorum hatta tüm param potiona gidiyor denilebilir.Temizle/rest/temizle/rest olayı bana göre değil pek ama başlarda sanırım pek alternatif yok bu daha ne kadar bu şekilde devam edecek? Başlangıç olarak ilk şehirden çıkacak kadar oynadım oyunu classların basit fonksiyonlarını kavradım. Aklımda defender(tank)/dancer(melee dps- dual dagger düşünüyorum)/crusader(defansif healer)/freemage-runepriest (ranged dps) şeklinde bir kombinasyon belirdi.Eve gidince denicem şeyi merak ettim ayrıca bu mobların dibine girmeden combat başlamıyor genelde 2-3 kare kala combat başlıyor buda rangedların işlevselliğini bitiriyor.Combatı uzaktan açmak için perception falan mı abanmam lazım? Yoksa çözemediğim bir trick mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Defender/Barbarian/freemage/druid benimki :) Bu classlar dandik vs kısmını halletmeleri lazım cidden ranger close combatta rezaletse nasıl iş yapacak ki zaten. Malum healer da gerekiyor hem healer hem caster dps felan olmuyor. Bazı şeyler zorlama olmuş gibi eye of the beholder mis gibiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Darksun said: Birde ranger almak istedim ama büyü/heal felan derken mecburen alamadım. Ranged kötü gibi geldi bana, zaten 2-3 turn de moblar dibinize gelmiyormu, point blank ok atılıyor mu? Malesef ranged çok zayıf kalıyor, ranger kayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar