Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Hurda Gemi Zinciri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

selam patiler, acil 100 ton kadar hurda gemi zinciri lazım 50-60 mm

şunlardan

bu işlerle ilgili arkadaşlar alınabilecek yerleri söylerse çok sevinicem dürümworks
Mesaj tarihi:
Tershanleler? Kaldırılmadılarsa eskihisar iskelesinin orda mı ne vardı galiba tershane. Topçular mıydı yoksa bilemedim. İkisinden biri.

Birde, çok büyük hurda işi yapanlarda bulunur belki. Böyle tüm hurdaları toplayan belli büyüt yerler var. Oralarda.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

demir hurdasının kilosu 65 kurus felan sanırsam
100 ton dedin mi
65000 tl felan ediyo nakliye haric

62 kuruş bu hafta.

ondan 2 hafta önce 55 kuruştu.

DoruK yarın sana 1-2 numara vereyim de ara, ellerinde yoksa bile yol gösterirler.
Mesaj tarihi:
bu 65 kuruştan demiri alıp herhangibi kalıba fln sokturabiliyor muyuz neye patlıyor mesela bilen var mı ? haltere takmak için lazım bana aslında. direk satın alınca çok paraya geliyor öğrenci için zor :(
Mesaj tarihi:
Theridone said:

aynen, bakır hurdasının parası çok datlı.

elektrikçiler sırf o kablolardan kabukları soymak için adam tutuyolar sdf

Hirsizlar bol bol telefon kablosu calardi eskiden geceleri, simdi yerden gidiyo da yapamiyorlar sdf.
Mesaj tarihi:
Sir.Enis said:

bu 65 kuruştan demiri alıp herhangibi kalıba fln sokturabiliyor muyuz neye patlıyor mesela bilen var mı ? haltere takmak için lazım bana aslında. direk satın alınca çok paraya geliyor öğrenci için zor :(

kilo başına 35 kuruş işçilik desen;
5 kilo = 5 gayme yapar sdawasdsa
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Theridone said:

aynen, bakır hurdasının parası çok datlı.

elektrikçiler sırf o kablolardan kabukları soymak için adam tutuyolar sdf

Hirsizlar bol bol telefon kablosu calardi eskiden geceleri, simdi yerden gidiyo da yapamiyorlar sdf.

yapıyolarmıs

Haberi çıktıydı. Belediye çalışanı gibi giysiler giyip fiber caliyolarmış.

http://www.sha.com.tr/3sayfa/fiber-optik-kablo-hirsizligina-45-gozalti-h6190.html
Mesaj tarihi:
Abim, acil lazımsa hemen tren raylarını sökeyim sana, hı ? Bir gece operasyonuna bakar. Spor bölümündeki badicilerden bir kaçını alırım yanıma, parayıda kırışırız.
  • Yeni Oluştur...