Marty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sparkin ruhu adami rahat birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yok bu zavallı trollediğini sanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sen kimsin zavallı ? ikile hadi bizi dizimizle yalnız bırak. kitaplarınla uyu, yada oyuncak ayına sarıl kendi boyuna uygun bulabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ezik gibi fake hesap arkasına saklanmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 fake olmadığım 100 defa söyledim hala o koca kafanın içindeki fındık beynin algılamadı sanırım. özel mesaj ile bile taciz ettiniz hala anlayamadınız. bu mesajlaşmalar üzerine muhtemelen ben vizyondan banlanıcam sana fındık beyinli dediğim için, ama sen bana ezik dediğin için takılmaya devam edeceksin. ama fındık beyinlisin. yukarıdaki arkadaşında dediği gibi 3 senedir izliyorsun ve aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 işin komiği kitapları okuyanlar var çevremde. olabilecek en iyi şekilde uyarlıyorlar bu kadar detaylı kitapları diyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hepsiyle arkadaşlığı kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bir gün de çevrende bilen adam olmasın arkadaş sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 çevre dediğin geniş bir kavram. 3 kişi okudu kitapları 3'ü de gayet güzel diyor. sen kendin oku veya çevrene sor yorum yap yavru :D forumun en haksızları gelip "ama kötü uyarlama böhüeeeee" demesinler yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sabonis said: işin komiği kitapları okuyanlar var çevremde. olabilecek en iyi şekilde uyarlıyorlar bu kadar detaylı kitapları diyor hepsi. forumda 2 - 3 kişi kötü olduğunu savunuyor zaten. diğer platformlardan bu arkadaşların ne kadar zevksiz olduğunu bilmeyen yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sabonis said: çevre dediğin geniş bir kavram. 3 kişi okudu kitapları 3'ü de gayet güzel diyor. sen kendin oku veya çevrene sor yorum yap yavru :D forumun en haksızları gelip "ama kötü uyarlama böhüeeeee" demesinler yani :( mainstream fantazi okuyasım yok saol sdfsd. dizi güzel, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bu sezon özellikle kitaplardan çok farklı ilerliyor ve gerçekten kitaptan ayrıldığı kısımlar saçma ve sıkıcı. ayrıca bu sezonun en iyi sezon olmasını bekliyordum, umarım ilerleyen bölümlerde toparlar biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Krusty said: bu sezon özellikle kitaplardan çok farklı ilerliyor ve gerçekten kitaptan ayrıldığı kısımlar saçma ve sıkıcı. ayrıca bu sezonun en iyi sezon olmasını bekliyordum, umarım ilerleyen bölümlerde toparlar biraz daha. ha bakın mesela bu sezon konuşmadım hiç kitapları okuyanlarla, geçtiğimiz 2 sezon için geçerli benim dediklerim. onun dışında bu sezonu 3 arkadaş oturup birlikte izliyoruz pzts geceleri. henüz onların beğenmediği bölüm olmadı, ben ise sadece 2. bölümün temposunu beğenmedim. inanılmaz gidiyor bu sezon ya. paso ya bir aksiyon, ya da çok ciddi gelişmeler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Kaede said: hepsiyle arkadaşlığı kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bende bu bölümü fazla durgun buldum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ee alışmışız tabii kan seks ejderha falan, hanedan muhabbetleri kesmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 dueli 10 numara yapmış adamlar abi nası durgun bölüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Jaegerjaquez said: dueli 10 numara yapmış adamlar abi nası durgun bölüm :D "ölüm dediğin nedir gülüm, war'a geç resleyim" yapmışlar abi asdkljlasdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben orayı okurken çok heycanlanmıştım lan anaa adam geri geldi lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kitapta nasıl anlatılmış acaba. ekranda görünce zınk diye adam muhabbete dahil oldu. bide armoruna baktım hemen dagame yok mu diye item durabilitysi de fixleniyor sanırım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bu ışığın tanrısını hiç sevmedim ben. bana tek tanrılı dinleri hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Gerçek olduğu için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Magnum said: bi de bi şey soracağım, bu stannis'in kızına noolmuş? doğumdan ötürü mü ve söylediği şarkının, (endingde de vardı) ilerde olacak şeylere işaret mi? (şarkıdaki gölgenin gelmesi ve kalması) spo valla ben tam hatırlamıyorum ama sanırım 2 kitapta o ufak kızın bir soytarısı vardı yanında zeki bir adam,böyle olacakları sezen sanırım, o şarkı söyleyip duruyordu kız da ondan esinlenip söylüyrdu,o şarkılardan biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 di said: zeper said: 5. bölüm **Bu bölümün güzel olmasının sebeblerini saymakla bitirermem ama en öne çıkan sebep sanırım Jeoffry'nin olmayışıydı Ahaha hakkatten ha. Ben de diyorum niye datliydi boyle bu bolum. Yalniz Khaleesi bildigin esegin aklina karpuz getiriyor ya. Ozgursunuz falan derken Unsullied'leri gaza getirecek, elemanlar kayivericek kendine oracikta gorcek. lekesizlerr=) evet ben de katılıyorum,adamlar senelerce köle olarak yaşamışlar,kendilerine bir kimlik biçilmiş ve onla yaşamışlar,şimdi bir anda bu kadar özgür olmayı özgür iradelerinle reddebilirler.Yapma Khalesee yapma çocum, adamların senle savaşa geldiklerine dua et=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar