sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 marksman said: o nasıl düello lan öyle -sağdan vuruyorum haaa bak göstere göstere agır agır sen de gıcını dön soldan savur ohhgg yeaa daha iyi bi yerde bitmeliydi bölüm. ama zevkle izledim özlemişim adamın elleri bağlı, brienne de anında çakozladı zaten taşak geçe geçe ezdi farkındaysan. ciddi bir düello değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ardeth said: oldugu gibi dursa zaten ergen siniri var gibi duruyor tipte ordan bile kotarir her an "YO BONONO YO SONO DONLOMOYCOM' diyecekmis gibi duruyor sonra ağzı doluyken konuştuğu için tahttan indiriliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben seyi bekliyorum dedesine kizcak bigun dedesi gelip cat diye agzina yapistiracak tokadi, salya sumuk indircek tahttan. ben dedeme bagirsaydim oyle yapardi herhalde hic bagirmadim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 öyle bi sahne olsa onu da keserler ros ve shae diyalogları koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sabonis said: marksman said: o nasıl düello lan öyle -sağdan vuruyorum haaa bak göstere göstere agır agır sen de gıcını dön soldan savur ohhgg yeaa daha iyi bi yerde bitmeliydi bölüm. ama zevkle izledim özlemişim adamın elleri bağlı, brienne de anında çakozladı zaten taşak geçe geçe ezdi farkındaysan. ciddi bir düello değildi hayir ama ikisi de IIINNNNNHHHHHSLOWMOTIONHHH modunda gitti duellonun ilk yarisi, yeniden cekmeye usenmis olsalar gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 tipe bak abi hic bisey yapmadan soyle dursa http://www.boomtron.com/wp-content/uploads/GOT-KING-JOFFREY_610.jpg sapik kral etkisi yaratir zaten tipini sevdigimin. bana boyle bir rol teklifi ile gelseler zaten o kadar itici miyim lan ben derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi adam en az 6 aydır tutsak 2x2m^2 alanda zincirlenmiş adam gibi bişi yemiyor nasıl dövüşmesini bekliyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ya sparkcaster dus su konunun yakasindan arkadas surekli aradan girip rerolluyosun ayni argumani anladik senaryoyu kotu sekilde degistirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sunu hatirlatiyosun adeta http://www.youtube.com/watch?v=cNkp4QF3we8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 herkes kitabı okuyana kadar durmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 birgen de aynisni yapti ama, garip olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ardeth said: tipe bak abi hic bisey yapmadan soyle dursa http://www.boomtron.com/wp-content/uploads/GOT-KING-JOFFREY_610.jpg sapik kral etkisi yaratir zaten tipini sevdigimin. bana boyle bir rol teklifi ile gelseler zaten o kadar itici miyim lan ben derim halbuki küçükken ne kadar tatlıymış... spo http://24.media.tumblr.com/tumblr_macz5tmrYN1rgp0ufo1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Sparkcaster said: herkes kitabı okuyana kadar durmayacağım dizi bitsin okuycam sonra kitabin konusuna gidip kitapta dizinin senaryosunu cok degistirmisler cok kotu olmus diye araya gircem surekli dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi kitaptan alacağın zevkine içine ediyor ama işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 dizi bittikten sonra okuyayım diyorum sen de herkes okumadan yakasını bırakmayacam topiğin diyon nolcak şimdi...infinite loop=) Sparkcaster said: herkes kitabı okuyana kadar durmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Sparkcaster said: abi kitaptan alacağın zevkine içine ediyor ama işte :( yanlislikla zaten bu hikayenin wikisinde gordugum seyler icine etti bile yapcak bisey yok. bu sezon olacak en kritik olayi biliyorum bile ha bi de ben balik hafizaliyim o yuzden sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ardeth said: kitapta dizinin senaryosunu cok degistirmisler cok kotu olmus diye araya gircem surekli dsfds işte asıl üzücü olan kitapları okuduktan sonra şunu asla diyemeyecek olman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 giciklik degil mi arkadas derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 dizide güzel şeyler de oluyor ned vs jamie gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bence dizi kitaptan 2-3 kat daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ardeth said: bu sezon olacak en kritik olayi biliyorum bileoha abi şurdan anladım direk ne olacağını ban gelsin lütfen spoiler spoilerdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 2.Bölüm İkinci bölümün sonunda ki kılıç düellosu heralde hayatımda gördüğüm en rezil performanstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sdfg aynen. hareketler bu kadar mı odun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kitapta mesela daha iyiydi kılınç savurmaları felan çok değiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar