Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deep web

Artariel

Öne çıkan mesajlar

e buyur abi o zaman;

http://kpvz7ki2v5agwt35.onion/wiki/index.php/Main_Page

bağlan tora gir, tıklaya tıklaya devam et, adresler sürekli değişiyor, kaynaklar, siteler vs, yani aslında sen aradığın bir şeyi bulmak için böyle ömründen ömür gidiyor deep web dediğin şeyde.

ama fikir sahibi olmak istiyorsan kapına polisler dayanacak değil inan :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok yahu bir şey olacağından değil.

indir browserı gir, verdiğim adres hidden wiki, oradan librarylere flm bak, yani sakıncalı gördüğün cp falan tıklamazsanda kafan rahat olur, black marketa falan bakabilirsin gayet hani bir şey istemiyorsun satmıyorsun, gezinmek illegal değil korkma :)
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:

google ın indexlemediği linklerin olmadıgı sitelerin butunune deepweb denmis ergen işi bilgiye ulaşabiliyormusun onemli olan o.

hah aynen şu.

internet ile bağlanılabilen ama internet olmayan küçük bir ağdan bahsediyoruz.

ha bunun altında olanlara nasıl giriliyor vs derseniz bende bilmiyorum, azıcık bilgim var ama oda bir işe yaramıyor.

neyse çıkıyorum ben, size iyi gezintiler.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

abi sıkıntı tor browser yükleyince seninde bir çıkış noktası haline gelmen zaten yoksa browse etmede bir sıkıntı yok.

abi herşeyi geçtim türkiyedesin hani adamların en fazla izini sürebileceği yer ülke sınırı ahah.

sonuçta illegal bir eylemin yok, herhangi bir şekilde suç ortaklığı yapmıyorsun, herhangi bir content hostingi yapmıyorsun.

sen bilirsin ya, girince en az 3 gün kilitleniyor insan bu neymiş bu neymiş diye sonra kafan silkiliyor zaten. ondan sonra ben girmemeye karar verdim işte. öyle çok acayip şeyler olduğundan değil zaten okuyasın geliyor sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

hidden wiki felan scam bitcoin sonrası oluşan hype sömürüyor işte millet, sapık sitelere felan ulaşırsın yada uyuşturucu satıcılarına.

zaten öle bir ortamda anca illegal işler döner, o gözüken illegal şeylerde hep scam.

sen oraya girdin mi işte kanının emilmesini bekleyen bir turistsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...