matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 90-95 e binilir hali olur bunun anca xenon koysan bluetooth koysan tamamdir iste birde panoromik tavan desen hoop bitti al 100 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 arka camlar otomatik mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Olmasa ne olacak? Yani çokmu fark edecek ,boş passatlara 75 bin istiyorlar,bu araba da 4 tekerlek 1 direksiyon 1 de yıldız olması,passatdan iyi yapıyor gözümde bu aracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 dün arkadaşla konuşuyorduk bu mevzuyu qashqai'yi satıp bunu almayı planlıyordu. tam spec'leri belli olsun şu 80-90bin'lik modelin düşünülür bence. içini bilmiyorum ama tipi hakkaten çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Selam, Neden ön sinyaller farın dibine konur? Karşıdan gelen fark edemesin diye mi? Kim karşıdan gelen aracın farına odaklar gözünü? Ben tam yoldaki çukurdan kaçmaya çalışırken araç bana 'hooppp' diyip şeritte tutmak namına tekeri çukura mı sokacak? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 alamanyada universite öğrencileri biniyomuş o kadar ucuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 cidden o sinyaller gece farkedilmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 jilet gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 arkadan çekiş dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 videodaki araç 165 bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kötü mercedes yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 aktiftablet said: arkadan çekiş dimi bu? a lar önden çekiş diye biliyorum. ucuz olması lazım, cl olsun olmasın a serisi sonuçta. Ucuzcu kafası. en boşu a ların 68bin tl felan. 17bin eklemişler ona işte, motoru biraz daha iidir, koltuklar falan değişiktir işte kasa biraz değişik hop 17bintl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ondan ucuz demek ki, gerçi hakeder mi o parayı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cipetpet said: Olmasa ne olacak? Yani çokmu fark edecek ,boş passatlara 75 bin istiyorlar,bu araba da 4 tekerlek 1 direksiyon 1 de yıldız olması,passatdan iyi yapıyor gözümde bu aracı bir arkadas captiva alacakti, bu konu basligini gorunce siparisi iptal etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bu fiyatla zaten piyasada birçok kişi araç alırken 2 defa düşünür. 3 serisinden ucuz 1 serisinden bile ucuz neredeyse. a4 ten ucuz. insignia fiyatına, passat fiyatına mercedes. gerçi işin komik tarafı şu. eşşek götü gibi vergiler olmasa zaten birçok aracı alacağımız fiyatlar bunlar olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 arkasini cok begeniyorum, cogu kisinin aksine. ancak icinin A ile birebir ayni olmasi beni fitik ediyor. yine de bence guzel bir araba. bu onden cekis. bence ciddi bir falso. bu kasada da all-wheel cikar herhalde bir tane eninde sonunda ama buyuk olasilikla yuksek beygirli bir amg olur, o da memlekete gelir mi bilmem. bir de her zaman soyluyoruz, gene soyleyelim, o videodaki donanimin yarisini tumden unutun, turkiye de buyuk ihtimal hic sunulmayacak, kalan ciddi bir kismi da opsiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 4 matic var para basarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bence burada pazarlama politikaları zaten 86 diye gelip 100 e adamı geri yollamak iki üç opsiyon iteledikten sonra. ha ama ne olacak. bizim gibi delik var mı delikçiler e gün doğmuş olacak 86 dan cla almış olacağız. ama büyük alıcı kitlesi bu araç için bana 100 civarı ödeyecek gibi geliyor. önden çekiş olması bence çok bir problem değil. sonuçta performans beklentisi ile alınacak bir araç değil bu. güzel gözüken içi boş bir mercedes sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 yalniz 86bin tl dedikleri cla 180 prime falan gibi bir sey olacaksa (1600 cc, 110 beygir falan), bmw f30 3.16i (136 beygir kendisi) öttürür bunu satislarda. zira 3.16i nin bombosu su anda 96bin tl. ufak bir indirimle cla yi siler atarlar. daha mantikli bir kasa cunku. hem 20 beygir fazlasi var, hem arkadan itis, hem de 3.20d ile ayni opsiyon katalogunu paylasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 yok ne olcaktı 2.0 215hp elegance kompressor mu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ben de onu diyorum işte. illa ki diğer araçlar fiyatlarını aşağı çekmek zorunda kalacaklar. ayrıca 1.6 110 bg ne kadar başarısız birşeymiş öyle ya! peugeot motoru gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Fistan said: yok ne olcaktı 2.0 215hp elegance kompressor mu olcak o fiyata 120 beygır hattinda bir giris motoru beklerdim ben. hatta bu devirde artik 130 beygir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ben mercedesin bu araca 110bg motor koyacağını hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 110-120 ne farkedicek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar