Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mercedes cla 86.000tl türkiye giriş fiyatı

chrome

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

arkadan çekiş dimi bu?

a lar önden çekiş diye biliyorum.

ucuz olması lazım, cl olsun olmasın a serisi sonuçta. Ucuzcu kafası.

en boşu a ların 68bin tl felan.
17bin eklemişler ona işte, motoru biraz daha iidir, koltuklar falan değişiktir işte kasa biraz değişik hop 17bintl
Sosyal ağlarda paylaş

bu fiyatla zaten piyasada birçok kişi araç alırken 2 defa düşünür. 3 serisinden ucuz 1 serisinden bile ucuz neredeyse. a4 ten ucuz. insignia fiyatına, passat fiyatına mercedes.
gerçi işin komik tarafı şu. eşşek götü gibi vergiler olmasa zaten birçok aracı alacağımız fiyatlar bunlar olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

arkasini cok begeniyorum, cogu kisinin aksine. ancak icinin A ile birebir ayni olmasi beni fitik ediyor. yine de bence guzel bir araba.

bu onden cekis. bence ciddi bir falso. bu kasada da all-wheel cikar herhalde bir tane eninde sonunda ama buyuk olasilikla yuksek beygirli bir amg olur, o da memlekete gelir mi bilmem.

bir de her zaman soyluyoruz, gene soyleyelim, o videodaki donanimin yarisini tumden unutun, turkiye de buyuk ihtimal hic sunulmayacak, kalan ciddi bir kismi da opsiyon olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bence burada pazarlama politikaları zaten 86 diye gelip 100 e adamı geri yollamak iki üç opsiyon iteledikten sonra. ha ama ne olacak. bizim gibi delik var mı delikçiler e gün doğmuş olacak 86 dan cla almış olacağız. ama büyük alıcı kitlesi bu araç için bana 100 civarı ödeyecek gibi geliyor.
önden çekiş olması bence çok bir problem değil. sonuçta performans beklentisi ile alınacak bir araç değil bu. güzel gözüken içi boş bir mercedes sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz 86bin tl dedikleri cla 180 prime falan gibi bir sey olacaksa (1600 cc, 110 beygir falan), bmw f30 3.16i (136 beygir kendisi) öttürür bunu satislarda.

zira 3.16i nin bombosu su anda 96bin tl. ufak bir indirimle cla yi siler atarlar. daha mantikli bir kasa cunku. hem 20 beygir fazlasi var, hem arkadan itis, hem de 3.20d ile ayni opsiyon katalogunu paylasiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...