Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 26.Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 17.03.2012 16.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

gs 5 maç kala ligi bitirecek yani ? ne içiyosunuz abi galatasaraylılara özel bi kafa yapıcı madde mi var ?

gsli değilim, hatta fenerliyim.
5 maç kala dediğin sırasıyla içerde ibb ve mersin ile ve reziller rezili karabük ile oynayacak.
biz ise akşama antalya deplasmanındayız ve küme hattında çırpınan ordu deplasmanına gidiyoruz, içerde esesle oynayacağız.. arada esesle 2 zor ve sert kupa maçı var + uefa lazyo maçları.
birinde bıraktığımız 3 puan farkı 3 maça çıkarır ve sen aykut kocaman ile şu formda top oynayan gsye karşı 7 puanı 5 maçta kapatırız diyorsan inanmaya devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

screwy said:

fizban said:

gs 5 maç kala ligi bitirecek yani ? ne içiyosunuz abi galatasaraylılara özel bi kafa yapıcı madde mi var ?
sizinkinden iyi olmasın sneijderimiz drogbamız burakımız balon schalke kotu takım cl dandik kupa.
ulan ne alaka şimdi ? matematiksel olarak imkansız ligin 5 maç kala bitmesi.
son 5 hafta kalaya 7 puanın falan uzerinde bi farkla girilirse olur da bitmis kadar olur lig yani. ki biz o tarihe cl den elenmis olcaz %95, fener bence %60 65 lazioyu gecer daha macı olucak. ki kupada var onunuzde falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

son 3 haftaya kadar lig yarışı devam eder.. Beşiktaşta bu yarışın içinde olur.. 7 puan fark bişey degil.. 1-2 hafta sonra alttakilerin götünde ayı bagırıyı olucak.. Ne sonuçlar çıkacak kimbilir.. Ligin bitimine 5 hafta kala lig mi biter lan.
15 puan demek 5 hafta.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam ligi bitirir demis ne demek bu? cevirmenin zor olucagı bi fark yaratmak demek. yani %90+ sampiyon olur demek.

tabiki herkes son 2 haftaya 7 puan farkla girmedigimiz surece %100 sampiyon olmayacagımızın farkında dimi. Ayrıca Fener besiktas ust uste 4 macta 3 tane kaybetse biz ust uste 4 tane kazansak oldu mu sana 13 puan fark. matematiksel olarak 15 i olmaz 30 nisan olur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ligin bitimine 5 hafta kala falan bu lig bitmez. Kafayı yediniz herhalde. Şampiyon %90'da belli olmaz. Puan farkı bugun yenersek 4 puan olarak devam edecek.. Bi açın bakın gs ve fb'nin hatta bjk'nin maçlarına. Şu saatten sonra kolay 1 tane maç yok..Akhisa, elazıg ölümüne oynuyo.. trabzon yusuf yusuf.. bi taraftan UEFA'ya yamyam gibi saldıran orta sıra var.
Şu lig o kadar şeye gebeki şuan.. Nisan sonu tekrar konusuruz..
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

tartışan ben varım yalnız, sen gelip lan oğlum diye mesaj atıyosun, ben de sana adam ol diyorum. sonra sana demedim diyosun. sonra sana dedim diyosun. ben de kıvırma, adam ol diyorum.

birşey yapmayacağım, ergenlik yıllarımı aşalı çok olduğu için kimseyi kavgaya çağıracak değilim merak etme lol. adam ol diyorum, ileride lazım olur. adam ol sadece.

la oğlum
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamlar da şanslı yahu. yani, tamam iyi de oynuyorlar.
hatta gençlerbirliği maçında da böyle başlamıştı gs ama resmen gök tengri korudu kaleyi ve ikinci yarı çalışan sistemi bozup amrabatı falan aldı ortayı boşaltıp gençler gelmeye başladı. aldattı o maç resmen. ahanda şampiyonluk geliyor moduna giren arkadaşlarım oldu. :p

şimdi schalkeyi elemenin de rahatlığı ve özgüven boostu var. şınayder, drogba bi ton para sayıldı. neden? clde tur atlamak için. hem fatih terimin hem de takımın üstünde ağır baskı vardı. şalke eleseydi gsnin kendi taraftarı dahil linç başlayacaktı sen drogbayı akhisarı yenmek için mi aldın lulz diye. ama risk içlerinde patlamadı ve bu süreçten öldürmeyen şey güçlendirir diyerek çıktı gs ve bu form durumunu sene sonuna kadar da sürdürür gibi gözüküyor gs.

başında da dediğim gibi şansları da var.
gs haftaya en iyi oyuncusu cezalı olan holmenin takımı ibb ile arenada oynuyor, ondan sonra matematiksel olmasa da mantıken küme düşmüş mersin ile içerde oynuyor. bu sırada da fb içerde bence ligdeki çoğu takımdan derli toplu oynayan akhisar ile oynuyor ki adamlar bu hafta kazandı ve haftaya it gibi saldıracaklar, yine ondan sonra can havliyle kendini kurtarmak isteyen ve bugün antepe kaybedip 16. sıraya düşen ordu ile oynayacağız falan filan. şans da lazım azıcık. akhisar bugün kaybetse amaçsız amaçsız gelecekti istanbula oh mis. :p

nisanın 15'i dedik ya. bakalım ufak bi tahmin:

kayseri - gs (3)
gs - ibb (3)
gs - mersin (3)
karabük - gs (3)

gs bu durumda sondan 5. maç olan arenada elazığa karşı 59 puanla çıkar.

antalya - fb (3)
fb - akhisar (3)
ordu - fb (0)
fb - eses (3)

fb bu durumda sondan 5. maç olan gençlerbirliği deplasmanına 52 puanla çıkar.

eh.
Sosyal ağlarda paylaş

niyet okuyuculuğu yapmak da süpermiş.
riera yapsa vermezdi demek ney lan? medyum musunuz, kahin misiniz?

hakemleri yanlış kararlar yüzünden çarmıha geriyor zaten medya/kamuoyu yıllardır. bunun yanlışlığı yetmezmiş gibi bir de adamların doğru kararlarında, öteki tarafa yapamazdı diye mi eleştireceksiniz. bravo vallahi.

bizim kafalar böyle malesef. aziz yıldırım'ın ilk mahkeme muhabbeti çıktığında adamı suçlu ilan etti herkes, mahkeme daha yeni başlamışken. hayvanlıktı direk. ama insanları işlemedikleri suçlar için yargılamak daha büyük hayvanlık kimse kusura bakmasın.

yeter lan hakem hakem. bitemedi bir türlü. ulan webo düştü penaltı. drogba düştü penaltı. şu oldu kırmızı, bu oldu kırmızı. anladık. hata yapacak adamlar yani, kaçış yok yahu. sen her seferinde hakem şöyle, hakem böyle dersen; hakemin dizleri titrer fb maçlarına, gs maçlarına çıkarken. daha çok hata yapar. güvenin biraz adamlara, yanlış yaparlarsa da bırakın biraz yapsınlar arada. bugün sana, yarın yandakine hata. bu iş böyle bütün liglerde.

ha selçuk'un hareketi de sarı kart, ama orada az da olsa hakem takdiri var. saha dışı, topsuz alanda tekmeye yok öyle bir takdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...