kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 sektörün büyük bölümü böyle. özellikle ufak şirketlerin nerdeyse tamamı mesai yaptırıyor galiba. anca kurumsal bir firmada falan daha düzenli oluyor. sebep de şu, adamlar bir işi alabilmek için 30 günde bitirebileceği 20 günde bitiririm diyor. aynı parayı 20 günde kazanıyor, sen de eşşek gibi çalışıp karşılığını almamış oluyorsun. he bu arada kurumsalım diyen yerler de tatava bence. bu ülkede gerçekten kurumsal olan yer bayağı bi az.
monoscope Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 spknın sınavından geçebilseydim en azından parayla oynayabilecektim :(. @kozalak öyle valla, bundan önce kurumsal bir yerde çalıştım bu sektörle alakasız. Orda 1 saat toplantı yapardık çat fazla mesai olarak ay sonunda eklenirdi. Sorun fazla çalışmak değil, sadece o çalışmanın karşılığını asgari ücretten sigorta ve hayali fazla mesai ücretiyle alman.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 abi kurumsal firmalarda da mesai var ve para yok yani, aynı şey.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 mesai olmayanı da var. mesai olup paralı olanı da var(garanti teknoloji mesela)
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 19:00da çıkanı dövecek gibi bakıyorum. işler bitmeyecek lan ay sonuna.
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Patron olunca patronunun halini anlarsın
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 servise yetişcem diye fırlayanlar kadar huzurlusu yok. öpsen tutamıyosun adamı... evi yürüme mesafesinde olan da servise yetişcem diye yalan söylüyor asfsd
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 keşke bizim de fix saatimiz olsa. ofiste olduğumuz zamanlar 18.45'de çıkıyoruz. 18.45 nedir ya ? mecidiyeköy'de yola bağlasınlar, üstümden arabalar geçsin, gene de o trafiğe girmeyeyim yani. serviste uyuyorum, uyanınca 'köprüyü geçtik mi acaba' diye bakınıyorum daha eski gs stadına gelmemiş oluyoruz. e oha amk.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 elesso said: servise yetişcem diye fırlayanlar kadar huzurlusu yok. öpsen tutamıyosun adamı... evi yürüme mesafesinde olan da servise yetişcem diye yalan söylüyor asfsd ahahahah evet bu olay süper :D şirket yol parasını karşılamıyorsa ses edemiyorlar.
monoscope Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 uzun vadeli bir yalan buldum eheh her gün farklı birşey bulmama gerek kalmadı
monoscope Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 edit: üvey kardeşimi her gün okuldan almak zorundayım diye bir çözüm buldum.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kardeşini de seni de kapıya koyarım derse patron?
fenris Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 -Deno- said: keşke bizim de fix saatimiz olsa. ofiste olduğumuz zamanlar 18.45'de çıkıyoruz. 18.45 nedir ya ? mecidiyeköy'de yola bağlasınlar, üstümden arabalar geçsin, gene de o trafiğe girmeyeyim yani. serviste uyuyorum, uyanınca 'köprüyü geçtik mi acaba' diye bakınıyorum daha eski gs stadına gelmemiş oluyoruz. e oha amk.ordan 17.00 de çıkınca, 17.45 te maltepe de oluyordum, eski iş yerimde :)
Öne çıkan mesajlar