Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 26. Hafta | Beşiktaş - Kasımpaşa 16.03.2013 / 19:00

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Eee normaldi. BJK'nin bu sezon en büyük başarısı Fenerbahçe galibiyetiydi ve sezon cidden orada bitti. Rehavet falan değil bunun adı, tamamiyle vizyonsuzluk.

Fenerbahçe galibiyetinin çok önemli bir mihenk taşı olduğunun fark ettirilmesi gerekiyordu bu takıma ama yok. Geçen maç zaten çok önemli bir kayıptı ama bu maçta böyle bir sonuç çıkması gerçekten içler acısı...

Samet yine saçma sapan konuştu daha da moralim bozuldu. Tamam iyi yorumlamışsın maçı aferinde maçtan sonra değil maç içinde bunları uygulamaya koymak senin görevin ve beceremiyorsan da güle güle.

Artık iyice netleşti yani bu adamla olmaz. Kaza ile ilk ikide bitirirsek seneye kesin kalır, o zaman görürüz bir Avrupa rezaleti daha...
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Elit cüneyt böyle el kol itirazlara sadece Galatasaray maçında kart veriyor anlaşılan.

O itirazların hiçbirisi haksız değil de ondan. KAç yıldır futbol maçı izliyorum bilmem ama bu 2. yarıdaki kadar yanlı yönetim görmedim.
Hakikaten çok ustaca bi hakem kotarırdı bu işi. BJK ikinci yarıya iyi başlamıştı ki 55. dk itibariyle Cüneyt devreye girdi ve maçı pratikte bitirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...