Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Ertesi gün erken kalkcağım bi işim varsa uyuyamıyorum ya.Ya uyuyamazsam düşüncesi geliyor uyumamı engelliyor deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Müzik dinle yatarken iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bir gün öncesinden başlayarak bol egzersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 stream izle http://www.twitch.tv/mlgsc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Uyku sorunum geçmişti ancak bundan 20-25 gün kadar önce beraber yaşadığım anneannemi kaybetmemle birlikte tekrar hortladı. Çok sıkıntı çekiyorum. Bugün zirve yaptı dün gezdim eğlendim 200kmden fazla yol yaptım beach clubdaydım falan eve ölü gibi geldim. Ona rağmen 1-2 saat uyuyabildim sadece. Uyku ilacı içiyorum etk etmiyo yani uyuyamıyorum yine ama mal gibi dolanıyorum bu sefer.Bu ilaçlara bağımlı olmak istemiyorum. Ne yapcağımı şaşırdım. Uyku uyuyamamayı sıkıntı ettikçe uyku problemim iyice büyüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 daha önce nasıl atlatmıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Takmıcam takmıcam diye inatlaştım. Bi de bi kaç sınav stresim falan vardı onları da atlatınca azala azala bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 pc oyunlarıyla falan kafanı yorabilirsin belki.. spora başlayabilirsin belki, tatil vs. sabah yürüyüş koşu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ben seni bir yerden tanıyorum sanki. Son yazdıklarının aynıları bende de var, n'aptıysam geçmiyordu benim de uykusuzluk sorunu, uzun süre de geçmek bilmedi çünkü kendimi bildim bileli var bu sorun küçüklüğümden beri. Canıma tak ettikten sonra doktora gittim, içlerinde uyku hapı, kas gevşetici, psikolojiktir diye de antidepresan vs olan ilaçlar yazdı reçeteye ama o kadar hapı içtiğim zaman midem bulanıyor, intoksikasyondan ve baş ağrısından daha da uyuymıyorum, olmayan hastalık daha kötü durumda şimdi. Bir gün bütün kutuyu içicem artık, o raddeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bi tane mi doktor var orda, tanıdıklara sorup soruştur öyle birine git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Uyuma saatinden en az 2 saat önce kesinlikle stress yaptıracak, adrenalin artıracak bir aktivite yapmayın (oyun oynamak, gerecek film vbz.) Bir de söylendiği gibi spor yapın gün içinde fiziksel olarak yorun kendinizi. Kaslar da laktik asit biriksin biraz gece de ılık bir süt içip rahatlayın yatakta. Ilık(hafif sıcak) bir duşta yardımcı olur. En önemli kısımsa gene stress yaptıracak şeyleri düşünmeme biraz da telkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yada direk 2 litre ayran al iç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bu uykusuzluk kimyasalla çözülüyor abi. valla bak. doğal uyku çağımızın yitirilmişliklerinde , keşmekeşinde , toplumsal ayrışmaların olduğu şu sıkıntılı günlerde çok zor.bide davulcular var jhdsasd. kas gevşetici en kralı bence. direk pelte yapıyo adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bende de tam tersi başladı son 3 gündür...ilk 2 gün öğlen uyandım, öğleden sonra işe gittim..Bugün de 11.30 civarlarında uyandım ama yüzüm tutmuyo işe yine öğleden sonra gitmeye..3 tane alarm kurup ücünü de duymuyorum aslında duyuyomuşum yaptıklarımın farkında değilim..Telefonu masa üzerinde bırakıp hep yatakta buluyorum ya biri şaka yapıyo sdf ya da ciddi bir sorunum var telle sevişiyorm sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 aynen ya alarm kuruyorum 3 tane, bi kalkıyorum hepsini kapatmışım. ne haberim var ne bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 onu ben de yapıyorum lan sdgdfg. ki alarm appi iki bazen üç basamaklı bölme çarpma falan yaptırıyor nasıl hiç hatırlamıyorum bilmiyorum, hiç mi uyanmadın be adam beş tane gıcık işlemi yaparken. ayıkken yapamam anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 anksiyete. uyuman şart değil ne zaman uyuyasın varsa o zaman yat yatağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bizim üni. de bir arkadaş vardı. geceleri uyuyamıyordu. ailesine bağlı bi çocuktu ve ailesi boşanma arifesindeydi. iyice zombiye bağladı bu. bi gece ben banyodan seslere kalktım , banyoya bi girdim adam , musluğu açmış suyu seyrediyordu. o görüntüyü ve benim düştüğüm dehşeti anlatamam. diğer ev arkadaşımı uyandırdım o da gördü "ay biz deliden korkarız " diyip evi terketimiştik. 1 hafta arkadaşlarda kaldık. sonrada öğrendik adam bir yerden okumuş su sesi uyku getiriyomış ondan bakıyomuş suya. ulan neler atlattık aq ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 siz ne kadar iğrenç insanlarmışsınız lan? destek olmak varken ıy deli kaçın diye korkumuşsunuz. normalfag pislikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 oğlum adamın hareketleri hiç normal olmadı ki. adamla konuşmaya çalıştık bi anda delirdi bize ütüyle saldırdı zamanında. artık o halde de görünce tamam dedi kayış balata gitti , aks kırdı adam. uykumuzda doğramasın bizi diye kaçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 pati fight club açalım. alayımız uyuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Zamanında beni deli etmişti o takıntı uyku vaktinden 1 saat önceden aklıma geliyodu uyuyamıcam yine diye uyuyamıyodum sonra evin içinde deli gibi dolaşıyodum birde sabah erken kalkmak zorundaysam o baskı ekleniyordu üstüne uyu uyuyabilirsen sonra sallamamaya başladım uyuyamayınca kalkıyorum pc başında takılıyorum daha sakin kalıyorum ilaçlarında etkisiyle tabi birde yatağa yatınca binlerce düşünce gelir aklıma hayal kurarım abuk subuk bundan daha kurtulamadım kafadan 1 saat götürüyor yatakta okb yüzünden oluyor hep tavsiyem psikiyatri gidip ilaç tedavisine başlaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar