arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Bunun topiki yok galiba? dayanamadım açtım. ilk yarı bitmek üzere. bursa 3-2 önde. şahane bir maç oluyor imba goller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Şenerin gol müthişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 çok kötü oldu lan bu :S ts küme potasına gircek maç böyle biterse son hafta trabzon ile maçımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Colman, Mustafa Yumlu'ya tokat attı maç sonunda. Baya sinirlendim görünce. Takım arkadaşına tokat atmak nedir ya? Sakinleştirmeye gelmişti adam. Kadro dışı bırakılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 zaten kadro dısıydı colman, affedilmisti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 başka bir problem vardı sanki abi tam göremedim ben de. Adam anlamsız sinirliydi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 insallah duser ya TS, kurtuluruz sadriden filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 leş takım, leş başkan, leş kulüp. ben takımdaki yetenekli oyunculara üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 düşmeyi hak ediyorlar. düşsünler de daha iyi bir takım çıksın lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 oo onur filan gelir sezon sonu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 akila beşiktaşlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Muslera yı 20 ye okutup Onur'u alalım. Yazık oluyor çocuğa. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 şenerin gole yetişebildim anca, müthiş vurdu ama onur da kapadığı köşeden yedi. hani öyle onur ooo gelsin falan deniyor da muslera o golü yemezdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 muslera'dan onura geçmek zaten seviyeyi düşürme olur ama 20m euroluk kaleciyi takımda tutmak lüks kaçıyor biraz. gerçi onur bizim lige hayli hayli yeter hemde türk statüsünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 azil yildirim spor kulübü taraftarlarının trabzon kğme düşsün yakarışları nekadanda tatlı hhaahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 akhisar ve miy kesin dusuyor, 3. kim olacak bakalım. hepsi 29 sar puanda ts ve sivas 32 ser puanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 onur'u kumbara gibi biriktiirp biriktirip harcamışlar bu maç yalnız şu mamba denilen fitbolcudan bir an önce kurtulsun trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sener in golnü 100 kere izlemek lazım nasıl gitmiş o top hala çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Gerçekten, hırsızların , çakalların liginde trabzon gibi salak bir takıma yer yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 trabzon kümeye düşerse onuru bedavaya getirebiliriz yanlız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Şimdi 1461 süper lige çıkamıyor. Abisi TS var diye. TS küme düşer 1461 süper lige çıkamaz ise ne olacak. Beyin fırtınası başlasın. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 colman batalla'yı da emekli ediyordu son dakikada. herif baldıra direk tabanla girdi, hakemin gözünün önünde, gitti sarı verdi. Çok kötüydü hakemler, ofsaytlar falan fenaydı tüm maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 souldarkorn said: Şimdi 1461 süper lige çıkamıyor. Abisi TS var diye. TS küme düşer 1461 süper lige çıkamaz ise ne olacak. Beyin fırtınası başlasın. asdfg aralarindaki anlaşmayı bozarlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 mevlana said: azil yildirim spor kulübü taraftarlarının trabzon kğme düşsün yakarışları nekadanda tatlı hhaahsd he. yalnız kendi adıma söyleyeyim, yakardığım falan yok, futbolla ilgisi var, futbol kalitesi ile ilgisi var. düşmesi gerekir trabzon'un. şu ligin kalitesi birazcık olsun artsın diyenler biraz düşünsünler...fener ve cimbom bu sene zaten kalitelerini dosta düşmana gösterdiler. allah için bu iki takımın lig maçları da genel olarak keyif veriyor...kısıtlı imkanlarına rağmen beşiktaş da sahada hep bir şeyler yapmaya çalışıyor,oyunu çirkinleştirmiyor,hep dik oynuyor topu...bursa, gençlerbirliği, kayseri, kasımpaşa, antalya, eskişehir hep kendi imkanlarına göre kendi sahalarında çok iyi top oynayan takımlar...küme düşme hattındaki karabük, istanbul,ordu, gaziantep bile bir şeyler vermeye çalışıyor sahaya...bak elazığspora, tabi ki yılmaz vural geldikten sonra daha da pozitif top oynamaya başladılar...netice olarak şu lige uygun olmayan takımlardan mersin idman yurdu ve akhisar zaten en dipte.geriye sivas ve trabzon kalıyor ve bu iki takımdan hangisi derseniz tabii ki trabzon bence düşmeyi daha fazla hak ediyor. zaten eğer trabzonlu futbolcular akıllarını başlarına almazlarsa kalan haftalar sonunda düşeceklerdir.bu bir temenni değil, oynanan oyunun karşılığı.ondan sonra da,"bizi aziz yıldırım düşürdü, istanbul futbol mafyası düşürdü"diye ağlarlar 1 sene. souldarkorn said: Şimdi 1461 süper lige çıkamıyor. Abisi TS var diye. TS küme düşer 1461 süper lige çıkamaz ise ne olacak. Beyin fırtınası başlasın. asdfg daha önce örnekleri var, hoop hülle...trabzonun iskeleti olur trabzon 1461... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Zegna said: akhisar ve miy kesin dusuyor, 3. kim olacak bakalım. hepsi 29 sar puanda ts ve sivas 32 ser puanda.trabzonun 31 puanı var.altındaki takımlar kazanırsa 16. olucaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar