yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 SekerPembe said: en çok acıdığı yer en dibidir. Theridone said: daha az acı için http://www.kirmizishop.com/images/urunler/C-1246-250qq-304.jpg terbiyesiz
Allure- Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben de en diplerdeyim ama alıştım, artık en dip gibi gelmiyor.
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yav said: SekerPembe said: en çok acıdığı yer en dibidir. Theridone said: daha az acı için http://www.kirmizishop.com/images/urunler/C-1246-250qq-304.jpg terbiyesiz bu ne ki, diş macunu falan mı
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 diş macunu ama fırçasız kullanılıyor
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paramla sağlık satın alamadım ben o yüzden baya mutsuzum. reampage said: wololo wastyrx said: Yoo değil. Paran olduğu zaman parasızlık gibi bir derdin olmyuor, buda problemlerinin büyük bir kısmını çözer. Ama zengin olmak için ihtiyaçlarının neler olduğunu bilmen lazım, yoksa mutlu olamassın.
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 wastyrx said: Paramla sağlık satın alamadım ben o yüzden baya mutsuzum. reampage said: wololo wastyrx said: Yoo değil. Paran olduğu zaman parasızlık gibi bir derdin olmyuor, buda problemlerinin büyük bir kısmını çözer. Ama zengin olmak için ihtiyaçlarının neler olduğunu bilmen lazım, yoksa mutlu olamassın. this ama ne saglik ne mutluluk olmuyor parayla.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Bu topicten bir altın soğan ödülü çıkar.
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Hani para vs mutluluk kısır döngüsü olmasın ama, parasızlığında ne kadar boktan bişi olduğu çok bariz.
oldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yaa bi yürüyün gidin para o dediklerinizin hepsini esnetiyor işte , paran yoksa sikko bir hastalık bile hayatını zindan eder paran varsa kanseri otu boku sallamazsın mutluluga girmek bile istemiyorum bknz yıldırım demiroren babası zengin olmasa bokunda bogulurdu simdiye kadar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNs
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/105818/boy-is-a-bottom dibi burası
sandalye Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 geçen hafta bakırköy ruh ve sinirde staja başladım. Baya dip şeyler vardı
buraksk Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Günlerce evden çıkmadığın bir tek insan yüzü görmediğin bütün gün aç susuz sigaranın dibine vurup evde yattığını düşün kafana takacak bir sorunun bile olmadığını çünkü artık kimseyle kendinle bile iletişime geçmediğini hiç bir amacın kalmadığını düşün. Düşün diyorum ama düşünmeyi bile bıraktığını düşün. Belki de bu en diptir belki de zirve bilinmez..
SOREN Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 günlerce evden niye çıkmıyorsun ki? yapacak hiçbir şey bulamazsan il halk kütüphanesine git kitap oku sabahtan akşama kadar. bizim buradaki 10'da çılıyor, akşam 7'de kapanıyor mesela. vaktini dolu dolu geçirirsin. hem de öyle evde tavana bakarak değil yani. bizim burdakine mug sokmaya izin veriyorlardı. bir yandan kendi yaptığın kahveni yudumlar bir yandan da kitap okursun. depresyonda falansan başkası için iyilik yap. ama gizli olsun. bir elin verdiğini ötekisi görmeyecek biçimde yani. kendinle uğraşma hiç. depresyondan çıkmaya yardımcı olabilecek daha etkili bir yöntem yok. gazeteni al kahvehaneye git otur. gelen geçeni seyret kahveni yudumla. "dip" diye bir yer yok. kendinden ümidi kesmek var sadece.
monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 hayatın en dibi paranın 0 olduğu noktadır. gerisi fasafiso çok yalnızsan tutarsın birisini sana arkadaşlık eder.
buraksk Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Yapacak birşey bulamamak değil bu. Yapacak birçok şeyin olduğu halde hiçbirini yapmayıp sonra hangisinden başlasam derken günlerin geçtiği ve senin bunlardan hiçbirini canının istememesi. Ayrıca insanlardan kendini koparmak kimseyle uğraşmamak insanlar herzaman sorundur.
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 müdür filme vurcan kendini motive olmak için, seyle baslayabilirsn www.imdb.com/title/tt0454921/ muhtemelen izledin ama bida izle bu sefer bakıs acın cok farklı olcak
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Hayatın dibi gece 4 paticik güncel başlıklar.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 lan sal gitsin işte. hayatın bi dibi yok. paso yeni diplere açık. kimisi sadece düşmek için var. sen de bunlardansın. sal ulan freefailing
Öne çıkan mesajlar