Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macaristan ve Andorra Maçları

Livered

Öne çıkan mesajlar

Volkan Demirel, kampta bir sohbet esnasında Trabzonspor'u kastederek, "Şampiyonluk kupası kovalıyorlardı, şimdi kümede kalma mücadelesi yapıyorlar" deyince, bordo-mavili takımın kalecisi Tolga tepki gösterdi.

Daha sonra diğer Trabzonsporlu oyuncular Onur ve Soner de tartışmaya dahil oldu. Taraflar arasında bağırışmalar olurken, diğer futbolcular araya girerek, iki tarafı da sakinleştirdi.

Fatih döneminde olsaydı bu olay direk o oyuncuları çıkarırdı kadrodan.

Türkiye son maç olan hollandaya kadar tüm maçlarını içeride dışarıda alır ise son maçıda berabere bitirir ise turu geçiyor. puan durumlarıda şu şekilde oluyor.

Hollanda 10 - 28 puan
Türkiye 10 - 19 puan
Romanya 10- 19 puan
Macaristan 10 - 16 puan
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

kadronun bir kısmını vermiş abdullah efendi.

volkan
gökhan-egemen-bekir-hasan ali
selçuk-burak-umut

bunlar kesinmiş digerleri belli degilmiş daha.

su mantıklı bence birbirini tanıyan oyuncuları yan yana koymak su saatten sonra yapılacak en dogru sey milli takım die bir takım yapamadın bari zaten bir birini tanıyanları yan yana oynat

hamit de oynarsa hucum hattı iyice kendi kendine kaynamıs olur
Sosyal ağlarda paylaş

Onur, Bekir, Hasan Ali, Semih Kaya, Gökhan, Selçuk, Umut, Nuri Şahin, Arda, Burak, Sercan

heralde ortada selçuk nuri beraber. solda arda sağda sercan ileride umut burak. sol stoper semih sağ stoper bekir.

onur bayağı formsuz son zamanlarda, ama düşününce volkan da formsuz. sercan ı pek beğenemiyorum ben ama bakalım, izleyip şans verelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazmayacağım diyorum ama içimde mi patlasın, tutamıyorum yeter ya bu ne abi, ciddiyetsiz ve isteksiz futbolun açıklaması nedir arkadaş of izlerken yaşlandım vallahi, bunları yazarken de selçuk serbest vuruştan gol attı, ancak buyuz işte bundan sonraki maçlar elimize almaya devam hadi bakalım gg...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...