Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 He birde CL'de oynamak tecrübe kazandırmaz. Sadece anlık eğlence olur. CL'de sürekli oynamak tecrübe kazandırır. GS bundan önce en son grup aşamalarında oynadığında 06-07 sezonuydu yanlış hatırlamıyorsam. Beşiktaş desen 10 yılda bir gidiyor. FB desen 3-4 o, arada TS ve Bursa bile gitti. Her sene farklı bir takım gönderiyoruz, her sene birileri CL orgazmı yaşıyor sonra unutulup gidiyor. O kadro zaten 10 kere bozuluyor takım tekrar ŞL'ye gidene kadar. CL'de istikrar yakalanmadığı sürece hiçbir tecrübe kazanamazsın. Çünkü bizim millete koysa da sürekli tokat yiye yiye, ağır dayak yiye ye hatalarından ders çıkartarak tecrübe kazanılır. Atıyorum yine sadece Semih üzerinden gidiyorum. Rooney, Ronaldo hatta Braga'nın forveti Eder, Semih'i yok edip geçer ve Semih bunları durdurmak için kasarsa kendini sürekli gelişir. Ama çıkıp sürekli Türkiye Ligi'ndeki kalitesizlere karşı oynarsa, kapanıp kontraya çıkan 2-3 kişiye karşı oynarsa gelişimi nereye kadar olur ki, geçen yıl Urfalı resmen yükünü azalttı ve ders verdi. Her sene yanında öyle bir adamda olmaz. Her iyi oyuncu yanındaki gençlere iyi bir mentör olamaz. CL'de istikrar çok önemli, orada istikrar yakalanmadığı sürece de kimse CL tecrübesinden bahsetmesin. Minimum etki gibi bir şey tek yılın tecrübesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 schalke de galatasarayın üstünden tır gibi geçer değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Milli takim donup dolasip yine Terime mecbur kalacak, bizim topcular anca gazla oynuyor ve hucum oynayabiliyor. Zira taktik disiplini mevki fundementali hak getire. Bunlari gazlayip oynatabilen 2 kisi var; Terim ve komikliklerinden kaybeden Vural. Buyuk bir seminerle futbol duayenlerinin fikirleri alinip ve uygun bir futbol ekolu secilip, altyapiyla beraber hersey en az 5 seneligine Terim ekibine birakilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bence terim yerine şenol güneş hazır boştayken kapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Gunes gazlayamaz inadina somurtur kuser Aykut kilikli, 2002deki milli takim da Terimin Gaassarayiydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 şenol federasyona çok atarlı. o yüzden gelmeyecektir isteseler de. u20 turnuvası toplantılarına bile gitmiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abdullah avcı'yla gelecek kurucaz, yeni jenerasyon ve yeni bir takım dediler. yenildikçe abdullah avcı'yı değil oyuncuları eleştirin dediler. her puan kaybından sonra futbolcular çıkıp hata bizde dediler. demirören çıkıyor çok iyi işler yapıyomuş gibi bu maçtan sonra bir de teşekkür bekliyordu. şimdi gelelim abdullah avcı'ya, hergün aykutu da eleştiriyorum oyun içi hamleleri çok zayıf diye eleştiriyorum. risk alma, oyunun gidişatını değiştirme ve oyunun hakimi olma konusunda kötü diye. allah belamı verseymiş de demeseymişim. abdullah avcı sen nesin, nasıl bir adamsın ya? andorra maçında bile 2-0 dan sonra atak yapan takım andorra? adamların tarihinde toplam 11 golü var sen neyin peşindesin abdullah avcı, macar provası mı yapıyosun? dünkü maçta 65'te atmışız golü 67-68 gibi yedik sanırım hatırlamıyorum. toplamda minimum 25 dk daha var 3. değişiklik hakkı 89 da yapılıyor. kerim frei'ı bu milli takıma kazandırmak yerine itin kıçına sokuyor. bu en basit, en sığ bakış açısıyla abdullah avcı eleştirisidir. hala mevlütü milli takıma çağıran bir gerizekalının eleştirisi de denebilir. hatta mevlütü maçı çevirecek diye oyuna alan bir zekasızın ... gerçekten acayip sinirlendiriyor beni abdullah avcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 inşallah ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Milli takımın başında aykuta bile razıyım avcıya karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Terim-Vural-Güneş dışında şu takımı tur atlatacak teknik direktör yoktu bu maçlarda. Vural dan biraz şüpheliyim. Bi daha gördük ki terim güzel futbolcu yetiştiriyor. Avrupaya kafa tuttuğumuz takım nerde macaristanı yenemeyen takım ner de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Abi dk 89 da oyun değişikliğini gördüm. Macaristan yapıyor sandım , vay lavuklar amma süreye oynadılar diye küfür ediyordum ki , biz değiştiriyormuşuz. Güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 dark uzun uzun yazma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bir de hamiti macaristan taç atarken değil de oyun rölantideyken oyuna alsa, (çok etkisi olmasa da olaya) o golü yemezdik konstarasyon gitti oyuncu değişirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 fenn said: Terim-Vural-Güneş dışında şu takımı tur atlatacak teknik direktör yoktu bu maçlarda. Vural dan biraz şüpheliyim. Bi daha gördük ki terim güzel futbolcu yetiştiriyor. Avrupaya kafa tuttuğumuz takım nerde macaristanı yenemeyen takım nerede? olur mu öyle şey terim gaz teknik direktörü tek bildiği futbolcuyu gazlamak, teknik taktik falan bir halttan anladığı yok. uefa kupasını da gazla aldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Tamam işte gaz maz çıkardık şurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Dünya 3. sü nerede bu takım nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 kavurma Ben Terimin tek bildigi gaz demedim, aksine en sevdigim saydigim hocalardandir. Ben bizim topcular gazla calisan cinsten dedim, bu konuda ekstra basarili hocalarda yukarida Terim asagida Vuraldir, keske gozunle okusaymissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 aynen öyle.fethederiyoruz avrupayı bilmem nereyi aslanlar koçlar vs.vs.gazı olmadan bi cacık olmuyo takımlarımızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yok abi sana söylemedim genel olarak türkiyedeki algı bu yoksa senin söylediklerine katılmıyorum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 "Tatar Ramazan" said: Buyuk bir seminerle futbol duayenlerinin fikirleri alinip ve uygun bir futbol ekolu secilip, altyapiyla beraber hersey en az 5 seneligine Terim ekibine birakilmali. +1 demeyi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bizim topcular anca gazla oynuyor ve hucum oynayabiliyor. Türk milleti içinde böyle genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 he pardon kavurma, Terim ve gaz konularini ben actigim icin alindim. Uzun lafin kisasi Avci kekosu acil yeto ekibiylen kovulsun, Terim ve ekibi en ust merci olarak gelsin. GS birakmazsa guvendigi ekibini koysun mac zamanlari kendide gelir yonetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 forgiver said: dark uzun uzun yazma ya yazmaya başlayınca duramıyorum, şundan da bahsedeyim şundan da derken piiiii bazen ben bile kontrol için dönüp okumuyorum ikinci kere, sizde haklısınız sadfasdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Uzun uzun yazsak ne olacak. Avcı bu sefer 2-0 yenikken 90+1 de adam çıkarır olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 kavurma said: janis said: Semih'ten bir cacık olmaz. Galatasaray'dada ilk kesik yicek adam Semih olacaktır, seneye stoper alınınca. Bekir 'e felanda iyi demiyor zaten kimse. Oda Fenerbahçe'de oynayacak adam değil. Ama yoklukta ve birazda yöneticilerin ahmaklıklarından dolayı forma giyiyorlar işte. A. Avcı 'ya gelince . Bu takıma Ferguson gelse gene bir halt olmaz. Futbolcularda yetenekte yok , hırsta yok. Bakmayın şu maçta oynarmış gibi gözüktüklerine. Macaristan direk beraberliğe razı olduğu için maç bu şekilde gelişti. Doldur boşalt takıldık işte. 3-4 tane bilinçli orta vardı sadece. Biride gol oldu. MANCHESTER UNITED CEOSU KONUŞTU BEYLER Yazmak için yazma aslan parçası , yorumun varsa ekle. Yoksa , zorlama , beynin yanmasın. Kavurma hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar