Slint Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://telekom.oryox.net/sony-xperia-z-c6603-grey-p-ithalat-garantili--urun104.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 abi site gram güven vermedi büyük sitelerden birinde yok mu hepsiburada, vatan, sanalmarketim vs vs veya adres gösterin ankara da şurda var diye direk alıp geliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 htc one derim. özellik olarak ikiside zaten aynı düzyde telefon. xperia z'nin kasası oyuncak gibi.. ayrıca sony telefonların,kullanım süreleri olarak çabuk yorulduğunu düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bu htc one için çok iyi diolar, hatta samsung s4ü haberi bile önünü kesemedi bu yüzden note 3le beraber samsungda artık build qualitye önem vericekmiş aliminyum note 3 çıkarıcakmış diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Kendimden c/p: HTC farkli ama, hic bir seyin en iyisini yapmiyor bence ama tun klasmanlarda ikinci olabilir. Farkli bir felsefe o da: "Herseyi biraz kotu yaparak en iyi telefonu yap cunku her sey ortalamanin cok ustunde olsun". Sony belli zaten. Ekran ve yazilim olarak en iyi Andriod oldugunu dusunuyorum. Saglamlik olarak acik ara en iyi zaten, tek dual-core IP67 telefon bildigim onlardan. Flagshiplerini IP57 yaptilar, otesi yok bunun. 5 orada ancak torna atolyesine filan goturme demek kilifsiz. Yazilim olarak da Sony en iyi, ama HTC yine ikinci sirada iste. Sirf tasarim degil, performans, enerji tuketimi, ozellestirme, widgetler, muzik calar ozellikle... Ayni donanima sahip iki telefon Cyanogen ile ayni benchmark degerlerini veriyorsa Sony UI'si ile Sense'den daha iyi deger veriyor, pili daha fazla gidiyor. Sirf launcher degil bu tabii, sms'den dialer'a kadar her sey. Sony'nin asil beni al diyen en ustun tarafi uyumu ama. Nerd olayi bu ama sadece. Bir Sony yazilimi hepsinde calisiyor. Xperia T romu mesela rahatlikla Xperia arc'a port edilebiliyor. Xperia Z icin de calisiyorlarmis. 2012 Xperia'lar icin yapilmis bir rom her 2012 Xperia'da calisiyor. Ubuntu Phone'u gecen bir adam Xperia'lara derledi, hepsine derledi ama, oyle buyuk farklar yok yani. Bu da gelistirme isinin cok rahatlatiyor. Xperia diye bir marka yaratmayi Android'de sadece Sony becerdi. Galaxy gibi, Desire isimle kalmadi. Donanim gucune gelince gunumuzun ust seviye telefonlarinda bakilacak en son sey, hepsi gereginden asiri guclu. Hala neredeyse tum smartphone programlari single-core telefonlarda bile calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sabonis said: hmm baktım note2: 3100 vs one: 2300 ben galaxy s2'mden bıkmış durumdayım, öğlen 5 gibi falan bitiyor pili iş yerinde doldurmazsam eğer... olacak iş değil yani sabah 7'den akşam 12'ye kadar ağır kullanımda gitsin istiyorum, çok şey mi istiyorum. One bunu sağlasa keşke... niye note gibin hayvansal pil koymuyor herkes telefona ya? varsın 2 mm daha kalın olsun... Saglar one o omru.. Z den cok daha iyi eger sabunla cep telefonu yikamak gibi sapkinligin yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 2-3 gundur z'yi kullaniyorum. hakikaten harika bir telefon. disi oyuncak gibi fln demissiniz ama bence gayet ciddi duruyor telefon. sony'nin kendi app'lari gayet basarili, alet hertarafa entegre zaten. onun disinda su gecirmiyor, dayanikli gozukuyor (dayanikli mi bilmiyorum ama darbelere, sadece oyle bir hissiyat olusturuyor) performans icin bisi diyemiyecem oyle grafik oyun oynamiyorum zaten, feys meys max. ama ekrani yapmis adamlar, 1080p film takilmadan seyrettim ve goruntu inanilmaz guzel. peki eksileri neler dersek, pil 2gun dayanmiyor, bir de oyun oynadiginizda alet isiniyor, oyle grafikli de degil candy rush oynadi arkadas 1saat, belirgin derecede isindi aletin arkasi. ha sanirim bir de mikrofon cok guclu degil, mobil aparatina taktigimda hand free modda duyamadilar bikac kez beni, sesin az geliyor dediler, sesimi yukselterek konusmak zorunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 note 3'ün build quality artıcakmış kanuni :) aliminyum body olucakmış http://phandroid.com/2013/04/15/samsung-galaxy-note-3-rumors-2/ ilk yorum said: Awesome, an aluminum phone so I can put a plastic cover on it to protect the aluminum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Hay... Unibody olsa soyle one gibi birde kuculsun hafif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Yorum enfesmis... dogruya dogru, build quality diyoruz ama kilifla koruyoruz bi boka benzemiyor sonucu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 htc one, donanım olarak daha üstün olan bide her release zamanı pollerin kralı olan galaxy s serisi, S4ü domine edince samsung inceden tutuştu herhalde. valla umarım kaliteyi artırırlarda piyasada rekabet oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 One önermiştim ve ben olsam One alırım demişim ama kararımı değiştirdim. Tasarım olarak 2 telefonu da beğenmedim. Biri 10mm ve alt-üst kısımları çok itici ayrıca kalın diğeri ise çok büyük duruyor. İkisi arasında bir seçim yapmam gerekse çok kararsız kalırdım. Sanırım Nexus 4 alacağım yaza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 nexus 4 mü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Kanuni said: sabonis said: hmm baktım note2: 3100 vs one: 2300 ben galaxy s2'mden bıkmış durumdayım, öğlen 5 gibi falan bitiyor pili iş yerinde doldurmazsam eğer... olacak iş değil yani sabah 7'den akşam 12'ye kadar ağır kullanımda gitsin istiyorum, çok şey mi istiyorum. One bunu sağlasa keşke... niye note gibin hayvansal pil koymuyor herkes telefona ya? varsın 2 mm daha kalın olsun... Saglar one o omru.. Z den cok daha iyi eger sabunla cep telefonu yikamak gibi sapkinligin yoksa :) sağlamaz çünkü 1080p... daha çok piksel = daha çok enerji. mah artışı ise 1800'den 2300 olmuş. sadece. heavy usage ile 1 gün giden hala tek telefon note2 olacak maaleesf yakın geleceğe kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 valla benim xperia s ağır kullanımda 1.5-2 gün gidiyor son güncellemeden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ağır kullanım nedir onun tanımı lazım. brightness kaçta ve kaç saat açık kalıyor ekran? henüz 2gün giden bir telefon görmedim duymadım note hariç çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 reampage said: note 3'ün build quality artıcakmış kanuni :) aliminyum body olucakmış http://phandroid.com/2013/04/15/samsung-galaxy-note-3-rumors-2/ ilk yorum said: Awesome, an aluminum phone so I can put a plastic cover on it to protect the aluminum. :D reampage bu iyi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sabonis agirdan kastin ne ;) Note2 yi istersem oyle agir kullanirim ki 5 saat bile yetmez pili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://www.gsmarena.com/htc_one_vs_xperia_z-review-917p3.php bak burada z vs one var, pil omru linkide yukarda.. bende note 2 var istersem max 5 saate kalmaz cunku zaten ekran acik omru max 7 saatmi ne note 2 nin. kendi pil omru testim :) 7 saatten max olmadi hic bir zaman ki agir modifiye benim note 2, arti tum pil arttiran hedeleri kullandim. one br gun rahat gider anlayacagin ama tabii kalkip sabah acip full ekran isigini acip hic durmadan mobile mmo oynayacagim demiyorsan. yoksa su andaki hic bir alet 3 -5 saat dayanmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Dün sabahtan sarjdan çıkarttım bu sabah baktım yüzde 46 note 2, bütün gün wireless 3g açıktı ama mail almak dışında birşey yapmadım telefonda arada ibb yol durum felan baktım bir iki foto çektim bu. bugun akşamı görmez ama şarj etmezsem eğer. eh 2 güne yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 wanam light diye bir rom var onu kullan. kullandigim en iyi pil omru bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 halen rootlamadım ya kamerada ufak bir leke var servise götürmeyede üşenyiorum rootlarsamda uyuzluk yaparlar diye, Slim Rom denicem ilk rootladığım zaman bunada bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yok slim iyi degil. sikintili bu sefer. wanam enfes. ustune simplistik frame work, birde launcher8 tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 launcher 8 hızlı çalışıyor fakat action launcher istedğim çözümü verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar