Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Oha be olaya gel said: Elazığ’da biri nikahlı üç eşi bulunan 49 yaşındaki Ruhi Ayerdem’in çocuklarından 17 yaşındaki F.A.G., kendisi ile yaşıt olan ve 3 aylık hamile üvey annesi Derya Özkaran’ı tüfekle vurup öldürdü. Elazığ’da yaşayan ikisi nikahsız üç eşi bulunan Ruhi Ayerdem, iddiaya göre geçen yıl kendisinden 32 yaş küçük 17 yaşındaki Derya Özkaran’la da nikahsız birlikte yaşamaya başladı. Üç eşi de ayrı evlerde yaşayan Eyerdem’in nikansız eşlerinden Songül Güngör’den olan ve Elazığ merkezdeki evde oturan oğlu F.A.G., bugün Yurtbaşı Beldesi’ne giderek, üvey annesi Derya Özkaran ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.A.G., evden aldığı av tüfeğiyle Derya Özkaran’a ateş açtı. Özkaran, olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı olay yerinden kaçtı. Olay sonrası Ruhi Ayerdem, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Derya Özkara’nın cesedi de otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri cinayet zanlısı F.A.G.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Çocuğun adının kısatlması bir yana, olay ülkenin bokunun çıktığına kanıt. Valla gitgide bizi hala develere biniyor sananlara söyleyecek sözüm kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 münferit olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 valla bu olaya şaşırman, bende daha bir şaşgınlık yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Abi nedense içindeki ufak detaylar ile şu ana kadar böyle karşılaştığımız olaylardan daha darbeli oldu benim için. Ben de düşündüm aslında onu, şu ana kadar neler duyduk diye ama sonra o hissizlik de sinir etti beni. Birike birike yavaş yavaş patlattı galiba olaylar zinciri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 gerçekten deveye biniyolar bunu neden inkar ediyorsunuz urfaya gittim hep develer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 nevşehirdede ulaşım develerle yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 üvey annesine gidip bana bi kere versene demiştir ne olacak başka türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Çocuğun adı direk rulman markası. Bide bi an bursa diye çok korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Of cidden o kısaltma, bu olay ve Bursa bir araya gelse ayvayı yemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 FAG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 olay garanti; çocuk kıza aşıktı önceden. hatta sevgililerdi. babasıyla seviştiğini öğrenince ve çocukları olduğunu görünce dayanamadı çıkarttı vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 neyse ki vurduğu kızın adı da G.O.T. değil, çok talihsiz bir haber olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Yurtbaşı'nda bu tip insanlara rastlanmazdı halbuki, Elazığ'da böyle çok eşliliğe çok az rastlanır ama olunca da böyle psikopatlık derecesinde çıkıyorlar demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ihtimal 1.FAG ın anası doldurmuştur çoçuğu,gidip vurmuştur diğer hatunu.. ihtimal 2.FAG yaşı itibariyle duvar delecek kıvamda olması ve üvey annesinin aynı yaşda olması.olaylar gelişir.. benim kafama takılan ise sadece şu;biri bulamazken amca 3 bulmuş.birde ayrı ev açmış,hatunlardan biri de 17 yaşında.bir yerlerde yanlış yapıyoruz/yapıyorum ama nerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 normalde imam nikahlı yaşamak yasak degilmi hele ki çok eşlilik yasa da suç bildigim kadarıyla bu tip erkekelri niye tutuklamazlar zamanında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 deadfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Livered said: normalde imam nikahlı yaşamak yasak degilmi hele ki çok eşlilik yasa da suç bildigim kadarıyla bu tip erkekelri niye tutuklamazlar zamanında . değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 şu kanun şu an değişmediyse, resmi nikah olmadan dini nikah suç http://www.turkhukuksitesi.com/mevzuat.php?mid=8400 "Aralarında evlenme akdi olmaksızın evlenmenin dini merasimini yaptıran erkek ve kadınlar iki aydan altı aya kadar hapis cezasile cezalandırılır" edit; 13/11/2005 tarih ve 25642 S.R.G. de yayımlanan 04/11/2004 tarih ve 5252 sayılı kanunun 12. maddesi ile, 1 Haziran 2005 tarihi itibariyle tüm ek değişiklikleriyle birlikte yürürlükten kaldırılmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 that fag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 vay faggot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar