Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 yaşındaki genç yaşıtı üvey annesini öldürdü


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Oha be olaya gel

said:
Elazığ’da biri nikahlı üç eşi bulunan 49 yaşındaki Ruhi Ayerdem’in çocuklarından 17 yaşındaki F.A.G., kendisi ile yaşıt olan ve 3 aylık hamile üvey annesi Derya Özkaran’ı tüfekle vurup öldürdü.

Elazığ’da yaşayan ikisi nikahsız üç eşi bulunan Ruhi Ayerdem, iddiaya göre geçen yıl kendisinden 32 yaş küçük 17 yaşındaki Derya Özkaran’la da nikahsız birlikte yaşamaya başladı. Üç eşi de ayrı evlerde yaşayan Eyerdem’in nikansız eşlerinden Songül Güngör’den olan ve Elazığ merkezdeki evde oturan oğlu F.A.G., bugün Yurtbaşı Beldesi’ne giderek, üvey annesi Derya Özkaran ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine F.A.G., evden aldığı av tüfeğiyle Derya Özkaran’a ateş açtı. Özkaran, olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı olay yerinden kaçtı.

Olay sonrası Ruhi Ayerdem, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Derya Özkara’nın cesedi de otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri cinayet zanlısı F.A.G.’yi yakalamak için çalışma başlattı.


Çocuğun adının kısatlması bir yana, olay ülkenin bokunun çıktığına kanıt. Valla gitgide bizi hala develere biniyor sananlara söyleyecek sözüm kalmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nedense içindeki ufak detaylar ile şu ana kadar böyle karşılaştığımız olaylardan daha darbeli oldu benim için. Ben de düşündüm aslında onu, şu ana kadar neler duyduk diye ama sonra o hissizlik de sinir etti beni. Birike birike yavaş yavaş patlattı galiba olaylar zinciri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ihtimal 1.FAG ın anası doldurmuştur çoçuğu,gidip vurmuştur diğer hatunu..

ihtimal 2.FAG yaşı itibariyle duvar delecek kıvamda olması ve üvey annesinin aynı yaşda olması.olaylar gelişir..

benim kafama takılan ise sadece şu;biri bulamazken amca 3 bulmuş.birde ayrı ev açmış,hatunlardan biri de 17 yaşında.bir yerlerde yanlış yapıyoruz/yapıyorum ama nerde..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu kanun şu an değişmediyse, resmi nikah olmadan dini nikah suç

http://www.turkhukuksitesi.com/mevzuat.php?mid=8400

"Aralarında evlenme akdi olmaksızın evlenmenin dini merasimini yaptıran erkek ve kadınlar iki aydan altı aya kadar hapis cezasile cezalandırılır"


edit; 13/11/2005 tarih ve 25642 S.R.G. de yayımlanan 04/11/2004 tarih ve 5252 sayılı kanunun 12. maddesi ile, 1 Haziran 2005 tarihi itibariyle tüm ek değişiklikleriyle birlikte yürürlükten kaldırılmıştır)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...