BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 SC veya herhangi bir PC oyunu oynayan bile olur bir arkadaşına doğum gününde hediye edersin şu kadar fiyat kıracağına boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Kedilerin hatırına bana kargolasana ya ufaklıklar yeterince masraf çıkarıyor zere. Dişi olan veterinerde kalıyor 3.günü bugün kısırlaştırdıkta. Kargo parasını ben öderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Of kedili sömürü. 10 TL'e ye indi fiyat. Gabe'e göndersen mail olarak steam'i üstüne çekerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 satılmadıysa 60 verebilirim ben. 50 olmuş zaten 50 vereyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Bizim kedi olayımız biraz farklı :) Bizim kediler aslında onun kedisinin yavruları. Sağolsun zamanında tee otobüsle bize kadar getirmişti başka şehirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar