-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Valla oyun gayet eğlenceli, hep söyledim ama pek sallayan olmadı EA faktöründen dolayı. Şimdi değeri bilinir oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 simdi basic mi almak mantikli premier mi arasındaki fark tam olarak ne anlatabilmek var mi? ekstra oyunlar harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 (düzenlendi) premierde 2 senedir çıkan cosmeticler var işte. onun dışında bas basic'i geç. @-Deno- ben de releaseden bi süre sonra almıştım da abi, ea kendi piç etti oyunu releasede lootbox mevzularına. redditte bi kere patlayınca sonrası lince döndü dsdsf. ama dediğin gibi gayet keyifli oyun. bu arada oynayan varsa origin nick bonalith, ekleyin beraber oynaşalım Aralık 16, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Akşamları WoW oynuyorum genelde ama girerim bugün. Gece online olur musun 23:30 gibi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 o saatlerde oluyorum genelde. eve gidince eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Ya şu map seçememe olayı nedir ya, aynı mapleri 40 kere oynadım baygınlık vermeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 O sıkıntı ne yazık ki. Hiç olmadı, ilk oyunda da yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2021 Bu oyun baya iyimiş şaşırttı beni. Supremacy akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar