Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Ek olarak bu sekilde bizi meksika serverinda falan oynatmasin lag li falan. Avrupa serverindan olmayak sonra 3-5 lira ucuz aldik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 1 kere aktive ediyorsun, sonra açık kalıyor oyun. Global olarak geliyor oyun, English US olarak yükledim. Sunucuları da IP'ne göre bulacak. Daha önce BF4 ve Titanfall'u falan böyle aldım ben. Çeşitli şeyler söyleniyor, EA fark ederse VPN'i flag'liyormuş account'u, sonra birşey alamıyorsun store'dan falan diyorlar. Bana birşey olmadı şuana kadar (obviously). Karar sizin. En güvenli yol GMG indirimi beklemek. Geçen gün 45$'dı. Tekrar düşecektir, takip edip ordan alın. Olmadı G2A falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Peki zaten aldik oyunu vpn ile aktif edip 2gun onceden oynamak yerine normal cikis gununde oynasak sikinti olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Şu meksikko işini anlatacak babayiğit yok mu? Ben o activate leveline daha gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 HarveyQuinn said: Peki zaten aldik oyunu vpn ile aktif edip 2gun onceden oynamak yerine normal cikis gununde oynasak sikinti olur mu? VPN kullanmazsan 19'unda aktive olur zamanı gelince. Problem olmaz yani. Zaten aktive etmenizde değil sıkıntı, birşey olacaksa satın alma işinden olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 EA reddit'teki moderatörlere sansür uygulamaları karşılığında alpha access falan vermiş https://archive.is/UYXBO# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 sansür derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Eleştiri mesajlarına çaktırmadan ince ince downvote'ları döşüyorlardır, göz önünden kalkıyordur o mesajlar. Youtuber'lara da yaptı EA aynısını, para verip antlaşmayla BF4'ün ilk ayı olumsuz review vermelerini engelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 VPN ile Meksika 1. Choose your preferred vpn and connect to a Mexican server. (Meksika sunucusu olan bir VPN hizmeti edinin ve meksika sunucusunu seçin.) 2. Go to origin.com. You'll know you're on the right site if the URL includes en-mx or es-mx. (Origin.com'a girin, eğer VPN'i yediyse url'de en-mx ya da es-mx olması gerek.) 3. Add game to cart and proceed to checkout. (Oyunu sepete ekleyin ve checkout deyin.) 4. Sign into your account. Select Paypal payment. Before proceeding disconnect the VPN BEFORE you click continue to PayPal. Resume as you would normally. There's no need to reconnect the VPN after this. (Origin account'unuza sign-in olun. Paypal ödemesini seçin. "Continue to Paypal"'e tıklamadan evvel vpn'i kapatın, sonra ödemeyi yapın. Tekrar VPN'i açmanıza gerek yok bu aşamadan sonra.) 5. Wait till November 17 and Enjoy! 20 saat sonra Singapurda aktive olacak oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Teşekkürler bilgi için almayan arkadaşların işine yarayacaktır. Peki şu oyunu aktif etme işi nasıl yapılacak 2 gün önceden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 20 saat sonra Singapur'da aktive olacak oyun. Singapur VPN'i ile bağlanıp Origin client'ı açacaksın, play'e tıklayacaksın, aktive olacak oyun. Bazen Hemen aktive olmayabiliyor falan, ama oluyor sonunda. Bu da geri sayımı: http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20151116T16&p0=195&msg=Star+Wars+Battlefront+Singapore+Release&font=slab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 tavsiye program varmı peki ? vpn için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Ben Tunnelbear ile yaptım. flyvpn'i öneren var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 inş sakata gelmeyiz yarın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Risk var :) diğer yöntemler daha güvenli. (G2A, GMG falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 full paket veya standart paket kaç tl'ye geliyor meksiko vpn ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 LathspeLL said: Risk var :) diğer yöntemler daha güvenli. (G2A, GMG falan) tamamda aldık bile meksikadan artık napalım yapacak bişey yokki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Meksika VPN'iyle 39.99$ Standart, 45$ Digital Deluxe olması lazm. Ultimate'i hatırlamıyorum. Standart alın zaten, Season Pass'e Digital Deluxe'un falan bonuslarını eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 abi kendis sitesi 19 diyor bazı yerlerde 17 diyor bu 17 mevzusu singapur dan dolayı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Varmi bugun singapur olayini yapip erken oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 evet evet varmı ?::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 meksika vpn ile alırsak yaklasık 6 saat sonra eu da oynuyabilecekmiyiz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 download'lara ne zaman başlayabiliyoruz öğrenen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 avrupada serverlar kapalı sonuçta. 150+ ping ile meksika serverine girecekseniz üzülürsünüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 abi hadi onu da geçtik, sonrasında eu da takılabilcekmiyiz mevzu o preload bile yeterli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar