goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 lort argos yeterince yorgun değil demek uyurken yatarken kitap okuyabilirimmmmmmmmmmm her sayfanı çevirebilirimmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Benim aksam 11 gibi yataga girip, 200 sayfalik bir roman bitirip, gece 3 gibi uyudugum cok gun oldu. Ama kitap okumadigimda da 15-20 dakikaya uyuyorum yani, yok oyle uyuyamazsiniz olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 aürı deilde, her sol saydafan sağa sayfaya gectiğimde, sorna tekrar saya cevirdiğimde, bi tarafım üzerine bi sol tarafım üzerien dönmem cok sınırımı bozuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 eReader ya da tablet iste onun icin. Tablet ozellikle yatakta okuma kavramini degistirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 GERGE'ye katılıyorum. Ebook readerlar sayesinde aşırı rahatlaştı yatarak okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kitap yatakta okunmaz kitap tuvalette okunur sonra bacakların uyuşur, kalkınca yürüyemezsin vallahi tuvalete giresim geldi ne kadar güzel anlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Cuce said: aürı deilde, her sol saydafan sağa sayfaya gectiğimde, sorna tekrar saya cevirdiğimde, bi tarafım üzerine bi sol tarafım üzerien dönmem cok sınırımı bozuyo Birde benim yatak lambayı iğrenç bir açıdan geliyor.Kitabı karartırken,gözüne gözüne vuruyor ışık... O yüzden şunu almıştım, karanlıkta okuyorum ama saga sola dönmeleri bununla yapınca daha da çekilmez oluyor. http://galeri4.uludagsozluk.com/118/kitap-okuma-isigi_166763.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Bu daha efektif gibi masticore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 2 yastık koyuyorum kafamın altına gg. Karanlıkta okumak için de yatak başına led koymuştum eski evde, bayağı iyi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Hacilar kasmayin hic. Yatagin sagindan ya da solundan -nasil rahat ediyorsaniz artik- yuzu koyun sekilde sarkitin bir kolunuzu asagi, kitabi/reader'i da koyun yere, ordan okuyun. Ne boyun agrir ne bisey. Tabi arada yatagin ortasina ya da obur tarafina geciverin ki cigerler dumduz olmasin. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar