Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Powerplay yapıp yapmamakla alakalı. Ben gayet dinlenebiliyorum MMO oynarken. WoW oynarken işi gücü bırakıp atlıyodum kuşuma, ver elini EPL, WPL, ver elini Hinterlands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 suark teen beyler sdfs abi neyin siniri? giriorsun oynuosun cıkıosun relax relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ya yaklaşımım şu bütün işte pc başındasın eve geliosun aynı şeye devam ediosun ha belki daha çok keyif alıosun ama dinlenmiyor vücut ( göz beyin vs ). bu arada casual play i mmo dan saymayalım ya, her mmo bir değil zaten. yoksa dizi izler gibi vakit öldürmece biraz da kakara kikiri diye oynanan oyun SP zaten mmo değil. wow mmo değil artık bu arada ya eheh, basıosn grup gelıo basıosn raide giriosun kimseyle konuşmadan raid yapabiliodn bi ara noldu bilmiorm. Oynadıkların bot değil sadece, npc değil o yüzden daha keyifli ama SP den çok da farklı deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi ne alakası var dediklerin direk her mmo oyuncusunu işe almayalımdan giriyorsun, karşıt argümanlar gelince casualleri saymayalım, şunları saymayalım bunları eleyelim. hardcoreciler öyledir! e zaten buna bişey diyen yok ki? olay burda genelleme yapması yetersiz patronun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Yine casuallar yerilmiş. İşe giren adam zaten hardcore oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 suarkı işe almasınlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ya işe alırken bakılması gereken daha farklı noktalar var zaten o kritlerleri sağlayabilen bir adam arıyorsan mmo oynayıp oynamaması devede kulak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kojiroh said: Yine casuallar yerilmiş. İşe giren adam zaten hardcore oynamasın oynayamaz. böyle daha güzel durdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 suarkı herhangi bir konuda ikna etmek imkansız. haksız olsa bile savunuyor adam inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi patron nerden bilsin casual nedir hardcore powerplay nedir. mmo yu bilmesi bile bişey bakıo orda oyun yazıo, çiz üstünü diyordur. Yani ona bakarsan cv lere ekleyelim, çok pis batak oynarım king oynarım. Aynı şey neticede. aynı şey olmama durumunu konuştum ben yukarda, mmo oyuncusu benim gözümde öyle çünkü ( mmo olmayan çok oyunculu casual play oyunları kastetmiyorum ) hani sırf şurda hepimiz oynuorz diye yüceltmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kojiroh said: Yine casuallar yerilmiş. İşe giren adam zaten hardcore oynamasın. yahu işte adam bak kendi söylüyor. işe giren adam zaten hardcore oynayamaz! hardcore olmayan mmolar zaten mmo değil ki abi, cv ne yazmanın olayı ne yani o zaman onu? oldu olcak sıralasın adam, poker,okey,saklambaç diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Aluriel said: suarkı herhangi bir konuda ikna etmek imkansız. haksız olsa bile savunuyor adam inatla şu kapak şurda dursun http://forum.paticik.com/read.php?13,6799206,6801877#msg-6801877 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Suark said: Kojiroh said: Yine casuallar yerilmiş. İşe giren adam zaten hardcore oynamasın. yahu işte adam bak kendi söylüyor. işe giren adam zaten hardcore oynayamaz! hardcore olmayan mmolar zaten mmo değil ki abi, cv ne yazmanın olayı ne yani o zaman onu? oldu olcak sıralasın adam, poker,okey,saklambaç diye Çok haklısın. Kojiroh zaten bu konuda guru. Onun söyledikleri kanun hükmünde. askldaskldjas (kojiroh alınma abi lafım sana değil ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 mmoya gelene kadar paticikteki mesaj sayısına bakarım ben mesela suark, bakarım 15k mesaj atmış, ben 12k demekki ben suarktan %20 daha üretken bir insanım... kendimi işe alırım. zaten bu kıstası dikkate alınca akilanın,dasaanın vb. uzun süredir iş sıkıntısı çekmesini açıklamış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 haha aynen =) yani çok kritik günlerde patiye çok giremiorm ama mesela bugün işim var ama girip post atıorm yani arada derede. neseki patiyi cv me yazmıorm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Suark said: Aluriel said: suarkı herhangi bir konuda ikna etmek imkansız. haksız olsa bile savunuyor adam inatla şu kapak şurda dursun http://forum.paticik.com/read.php?13,6799206,6801877#msg-6801877 ya bak işte yine aynı şeyi yapıyorsun asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Abi oynayamaz değil işte özellikle oynamasın yazdım. Kuzenim de WoW oynuyodu, yaş 35, adam akşam mesai yapıp eve gece 10'da geliyodu, sabaha karşı 3'e kadar raid yapıp sabah 6'da kalkıp işe gidiyodu. Eğer insan raid yapacam hardcore olacam diye kendinden feragat etmesi gerekecekse yapmasın yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 doğru demişsin o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar