Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Viktoria Plzen | 14.03.2013 @22:05 »

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

Borlach said:

çok rahat alırız maçı. aykut hoca devre arasından sonra takımı oturttu. çok eleştirmiştim ama gayet iyi oynuyoruz, taş gibi oldu takım.

meğer alex yemiş sezonun başını haberimiz yok.

Emre'nin gelişi inanılmaz etkiledi takımı.Sezon başından bu yana Emre+Meireless olsaydı eğer çok daha farklı olurdu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Borlach said:

çok rahat alırız maçı. aykut hoca devre arasından sonra takımı oturttu. çok eleştirmiştim ama gayet iyi oynuyoruz, taş gibi oldu takım.

meğer alex yemiş sezonun başını haberimiz yok.

Emre'nin gelişi inanılmaz etkiledi takımı.Sezon başından bu yana Emre+Meireless olsaydı eğer çok daha farklı olurdu zaten.

Ya tam da elimi attığım dal, post attığım topic kuruyor diyordum.

Sadece Emre değil, dediğim gibi Alex kaynaklıymış problem daha çok. Nitekim Emreyi Alex ile birlikte oynarkende gördük. İyiydi ama böyle bi oyun şekline sahip değildi.

Yeni yeni anlıyorum. Nobreyi transfer etmek istemesi, orta sahaya bu kadar topçu alması, Emre'nin gidişinden sonra Salih'i hemen yetiştirmeye çalışması falan. Hocanın kafada hep bu sistem varmış. Merkeze kuvvetli, liberolar arasında kaybolmayacak bi santrafor, solda gibi gözüken ama serbest bir Sow, dinamik orta saha.

Ben şu an takımdan da Aykut hocanın sisteminden de çok memnunum. İlk yarı epeyi sallıyordum ama toplarladı, oturdu takım. Belki bu sene şampiyonluk zor ama bu oyun bana gelecek sene için ümit vaad ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...