forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 fener iç çamaşırı gibi giyer çıkartır atar plezeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 elenicez gibi bi his var icimde, hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Aykut'un seçeceği zorluk seviyesine bağlı herşey ama, sanmıyorum bu saatten sonra eleneceklerini. Fener'in şu an odaklanması gereken bir sonraki tur, nitekim anca o zaman kendi kalibresindeki takımlarla oynamaya başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 fizban said: elenicez gibi bi his var icimde, hadi hayirlisi. Bütüm sezondur bende o his var elenicez yenilicez. 3 attığımız maçta kaybedicez falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 1/1 oynayın. siz de kazanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Şu plzen napoliye gol yemeden nasıl 5 gol atmış helal olsun. Şükrü Saraçoğlundaki maç Bate maçının kopyası olur bence. 1-0 veya 2-0 fener alır. Önemli olan kurada finale giden yol nasıl olacak. Bu işlerde birazda şans lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 mac nerde bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sıra sende fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Aykut otobüsü çekecek, olacak olan bu. Kadroyuda vereyim hatta Volkan GG Bekir Yobo Ziegler Selçuk Topal Kuyt Baroni Caner/Sow Sow/Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi aslında guzel mac olacak ama seyircisiz diye izleyesim gelmiyor, iskence cekiyorum tv karsısında resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 fener bu turu geçsin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Basın toplantısında Selçuk Şahin var. Yarın ilk 11 banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 berabere biter bu mac . son dakkaya kadar 0-0 gider kanser oluruz yemezsek son dakkalar geceriz turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 escape said: fener bu turu geçsin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 simdi gencler parayi nereye basiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 otobüs çekmeye gerek kalmaz ya. plizen ney allasen. fener 2-3 sallar, polemiğe girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bugün diye bekliyorum maçı hep, hüsrana uğradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Fener çok net tokatlar. Seyir zevki yüksek olsun şöyle keyifle maç izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 İnşallah, dualarınızı bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Sow'un jeneriklik bi golü var bu arada, yazın kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 çok rahat alırız maçı. aykut hoca devre arasından sonra takımı oturttu. çok eleştirmiştim ama gayet iyi oynuyoruz, taş gibi oldu takım. meğer alex yemiş sezonun başını haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Borlach said: çok rahat alırız maçı. aykut hoca devre arasından sonra takımı oturttu. çok eleştirmiştim ama gayet iyi oynuyoruz, taş gibi oldu takım. meğer alex yemiş sezonun başını haberimiz yok. Emre'nin gelişi inanılmaz etkiledi takımı.Sezon başından bu yana Emre+Meireless olsaydı eğer çok daha farklı olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya gene seyirci yok. çok sıkıcı oluyor seyircisiz maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bence fenerbahçe 4-2 kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Asriel said: Borlach said: çok rahat alırız maçı. aykut hoca devre arasından sonra takımı oturttu. çok eleştirmiştim ama gayet iyi oynuyoruz, taş gibi oldu takım. meğer alex yemiş sezonun başını haberimiz yok. Emre'nin gelişi inanılmaz etkiledi takımı.Sezon başından bu yana Emre+Meireless olsaydı eğer çok daha farklı olurdu zaten. Ya tam da elimi attığım dal, post attığım topic kuruyor diyordum. Sadece Emre değil, dediğim gibi Alex kaynaklıymış problem daha çok. Nitekim Emreyi Alex ile birlikte oynarkende gördük. İyiydi ama böyle bi oyun şekline sahip değildi. Yeni yeni anlıyorum. Nobreyi transfer etmek istemesi, orta sahaya bu kadar topçu alması, Emre'nin gidişinden sonra Salih'i hemen yetiştirmeye çalışması falan. Hocanın kafada hep bu sistem varmış. Merkeze kuvvetli, liberolar arasında kaybolmayacak bi santrafor, solda gibi gözüken ama serbest bir Sow, dinamik orta saha. Ben şu an takımdan da Aykut hocanın sisteminden de çok memnunum. İlk yarı epeyi sallıyordum ama toplarladı, oturdu takım. Belki bu sene şampiyonluk zor ama bu oyun bana gelecek sene için ümit vaad ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar