ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 2sinden birisi kazanacak ancak Galatasaraylı olarak Realin turu geçip Barcelonayı elemesi taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 barcayı da yendikten sonra sonra uzaya cıkıp dünyaya karşı masturbasyon yapması taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 onu siz yapacaksınız fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Yalniz ruyamda gordum madriddeki macta gs 18. Dakikada 0-2 ondeydi, ikinci golu sneijder yari voleyle yaziyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ya abi mourinho oyuncular falan drogba çok iyi fatih hoca auvv falan diye konuşup duruyor. ağzımızı yüzümüzü kıracaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 valequenta said: rooney yok falan demisler. bizde de drogba yoktu. neyse her mac 4 gozle drogba,sneijder,kral burak filan izlemeye heveslenen kuslarin boyle talihsiz aciklamalari uzucu :( HAHA SANKI drogba rooney kadar top kosturdu da bizdede drogba yoktu dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Terim'in planları var. Rahat olun. Tur bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 İlk şalke maçında d smart vermişti maçı ve şimdi de d smart veriyor 3 nisan. Şalke maçını 1 tv georgia vermiş diyorlar. Gene verir mi Uydudan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ya oynadığımız takım R.Madrid olduğu için maça erişmek kolay olur bence. Uydunun yabancı kanallarında bulunur elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=117983 ZDF Kanalı şifresiz verecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 az tv verir yine 1 hafta kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Zdf uyduda yok malesef 1 tv georgia,az tv İnşallah verirler. Çünkü maçı ayakta ve dışarının soğuğunda izlemek için 5 tl verecekken yer yok denidi şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 toggie said: karaktersiz said: juventus istiyorum şerefsiz jilvesye nin yönettigi 1-1 lik maçtan beri istiyorum,tokat manyagi yapalim güzel video bulamadim hakemin adinida yanlis hatirlamisim 2-2 bitmisti. suna cevap vermeyi unutmusum su mactan bahsediyorum http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/45810/galatasaray-juventus-suat-kaya-039nin-son-dakika-golu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar