Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Mart Şampiyonlar ligi ve avrupa ligi çeyrek final kura çekimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
psg ve juventus gelsin ya alırız diyenler konudan bi çıksın da ferahlasın konu biraz. gidin bi de bi iki maçını izleyin bunların sonra gelin sakin kafayla bi daha yazın
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Bayern,Real,Barca bu 3 takima karsi sansimiz cok az olur.

Juventus,Dortmund bu ikisine karsi sansimiz %49 bence.

Porto-PSG bu ikisine karsi sansimiz da %51 olur diye düsünüyorum.

işte bütün şanslarınızı toplasanız yeniyorsunuz düz mantık ^^
Mesaj tarihi:
bayern barcelona realmadrid'e ben kesinlikle dortmund'u da ekliyorum. hatta gözlerime inanamadım bu kadar dortmund isteyen görünce. adamlar barcelona gibi top oynuyor klişesini gerçekleştiren tek takım dünyada, dolayısıyla kesinlikle dortmund gelmesin isterim.

bence dortmund çekme sevdası schalke dortmundu yendi demekki biz de dortmundu yenebiliriz sığlığından öte olamaz.
Mesaj tarihi:
barça gelsin ya, bu sene bu tur bile yeterli bence, gidip camp nou'ya ayak bassın selçuk falan o müziği falan duysunlar sahaya çıkarken barça marşını falan biraz tecrübe olsunlar önümüzdeki sene için.
Mesaj tarihi:
karaktersiz said:

juventus istiyorum şerefsiz jilvesye nin yönettigi 1-1 lik maçtan beri istiyorum,tokat manyagi yapalim

güzel video bulamadim hakemin adinida yanlis hatirlamisim

2-2 bitmisti.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

kavurma said:

pendik ne ara barcelonayla oynadı ki

[video]http://www.akilli.tv/video/Manchester-United-0-0-Barcelona-Pen-0-2-_645415?feature=oembed" width="459">

http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_5017yigit-ozgur-karikaturleri-157.jpg
Mesaj tarihi:
scorch said:

barça gelsin ya, bu sene bu tur bile yeterli bence, gidip camp nou'ya ayak bassın selçuk falan o müziği falan duysunlar sahaya çıkarken barça marşını falan biraz tecrübe olsunlar önümüzdeki sene için.

Bu sene bu tur yeterli derken ilerki yıllarda CL şampiyonluğu hedefi koymuşsun:)
  • Yeni Oluştur...