barnacle Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 handikap yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ronaldo bize de böyle oynasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Rewendor said: Muslera'nın refleksler daha önce de dediğim gibi Casillas'tan iyi. Sergio Ramos Pes 2012'de 84 puandaydı, Sabri'yse 85 puandaydı (inanmayan açsın oyunu baksın), ki o Sabri yedek daha iyisi Eboue var. Dany Pepe'den daha hızlı bir adam. Varane Semih kadar iyi parlayamadı. Riera Marcelo'ya göre daha tecrübeli bir oyuncu. Selçuk Xabi Alonso'dan daha çift yönlü, öldürücü ara paslar atıyor.. Melo Khedira'dan daha teknik. Hamit son maçta Di Maria'dan daha formdaydı. Sneijder Mesut kadar R.Madrid 10 numarası oldu, üstüne gitti Inter 10 numarası oldu. Burak-Ronaldo, kafa kafaya, dediğim gibi 8-8 golleri. Drogba ile Benzema karşılaştırılırsa da zaten Drogba'nın önde olduğu ortada. Kadro olarak zaten eziyoruz. Ama dendiği gibi şans faktörü var, adamların şansı tutar kazanırlar, belli olmaz. buna da sarcasm notu düşesim geldi, yoksa eminim atlayacak sazanlar var. düşesim geldi, düşes... nothingam düşesi elizabeth. Sen ciddi olamazsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 adam altına koskocaman sarcasm yazmıs kor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Hep diyorum su sarcasm notlarinizi 3-5 punto daha ufak yazin diye. Sonra kuslar o sakizlari yemek sanip bogulduhasdf:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 zuasdljasldjkas adam sabrinin pes2012 de puani ramosdan daha ii dedi. sonra da varane semih kadar paliyamadi dedi bide adam alan yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yalnız semıh daha ıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 neye gore daha iyi? neye gore kiyasliosunuz abi semihi varane ile cok merak ediyorum. varane len adam VARANE siz ne varaneyi heralde youtube da acip izlediniz bitek okdr. hic Real Madrid in canli macini izledinizmi Varane oynarken bide kalkip semih daha ii diosunz hadi iyi diyleim yahu Galatasaray nasil kadro olarak Real Madrid'i eziyor aklim alamio yani. yedekte oturan Ricardo Kakanin kontrat parasi ile cimbomun sneijder ve drogba disindaki butun kadrosunu satin aliosn nerdeyse ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 adam varane fanboyu çıktı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Cipetpet said: bilgesnisatanferarri said: Arkadaşlar size şunu söyleyeceğim sadece Galatasaray bu maçı almak için çıkacak ve sonuç olarak sonunu düşünen kahraman olamaz , 2 kişinin bildiği sır değildir Bu nicki almışsın bari akıllı birşeyler söyle o ne öle haha adam kizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Varanenin faniymis maniymis bu isleri gecicen. Gerceklere bak bi kim daha iyi topcu neyse ya ztn 2 hafta sonra oynicakisniz gorucez kimin ne oldugunu. edit: video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Ne diyeceğimi bilemiyorum. House izleyenler bilir, bir meşhur sahnesi vardır klinik saatinde astım ilacının eskisini göstermediğini iddia eden bir kadınla. Kadından astım ilacını gözünün önünde kullanmasını ister. Hah işte o sahnenin sonundaki House'un gülümsemesi gibi bir gülümseme var yüzümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 semih daha iyi.arkadas bıraz ergen galiba atarlı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Tamam abi semih daha iyi,hatta jardel tekrar oynasa reale gol atar inan buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Malzeme vermeyin sizde ya, bu nedir cidden boyle, tamam kardes tamam RM daha iyi, yenerlerse sevin, cildir. Bir de video koymus yuh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Videoda da bi bok yok. Adamların pas yaptığı görüntüleri kesip video yapmış. O mantıkla ben de şöyle diyim; video hep onların yarı sahada geçiyo, demek ki ezmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 HotLine said: zuasdljasldjkas adam sabrinin pes2012 de puani ramosdan daha ii dedi. sonra da varane semih kadar paliyamadi dedi bide adam alan yetkilisi kıyamam heycan yapmış ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 haha abi ole ayakta gezinirken gorunce bi an fitil ateslendi tamam rewendorun dustugu notu kacirdim ztn once yazmistim ciddimisin diye neyse de hakatten semihin ii oldugunu dusunen elemanin da kalkip sarcasm yaptigini dusunmuorm. video koyma nedenim varanenin semihten daha iyi oldugunu ispatlamak deil sadece varane nin cimbomla oynadigi zamanda yildiz kalitesinde oynadigini gostermek. hani sadece son classico larda gol atti diye adamin adini duyan fln var. abi ben bu aralarda Galatasaraylilarin yok sole iyiyiz bole iyiyz gecmiste yendik bole yendik bilmem ne demesinden biktim abi onun birikimiyle biraz ergen tavirlar icerisine giriorm. Ben galatasarayli olsaydim suanda umutsuzluk icinde mac saatini beklio olurdum yok neymis terim mourinhodan iyiymis fn ii malzeme oldu valla realin cimboma cikmasi. Ulen su takimi kimse kabullenmio iyi diye adamlar ne yapsa kimseye yaranamio. Ulen kimsede gelip demio yok real sole bole hoplaticak bizi diye bence cimboma gelebilcek en iyi rakip Borissia Dortmund du ama ne yazikki gelmedi Malaga fln ters kose bi takim neyse sampiyonlar liginde pek takimlarin kalitesi konusmuo maclar 2 ayak oldugu icin bazen sacma sapan hakem hatalarindan vs. vs. maclarin kaderi deisebilio. Mesela real madrid tam gardini manu ya dusurmusken bi anda nani nin malligi yuzunden madrid tarafindan 5dk da execute edildi. Real Madridi seyretmeyi sevdigim icin bu macta ole kim yenerse sevincem yani kalkip turk tribine fln girmeye gerek yok yani ama tabiki galatasaray turu gecerse deisik bi duygu yasayabilirim ne kdr dusuk bi ihtimal de olsa galatasaray eger real madridi gecerse artk bizde got olmamizla kaliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 SESİMİ DUYAN VAR MI! AKUT NERDESİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Sakin ol ve klavyeyi elinden yavaşça bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 achievement için kasıyo , noktalama kullanmadan 23423 kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 oldun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Adam inanmış ve destan yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 HotLine said: abi ben bu aralarda Galatasaraylilarin yok sole iyiyiz bole iyiyz gecmiste yendik bole yendik bilmem ne demesinden biktim abi onun birikimiyle biraz ergen tavirlar icerisine giriorm. Ben galatasarayli olsaydim suanda umutsuzluk icinde mac saatini beklio olurdum yok neymis terim mourinhodan iyiymis fn ii malzeme oldu valla realin cimboma cikmasi. sukru demisti siz taraftar olmayı bilmiyosun. evde karalar mı baglıycaz? Bi de kim yazmıs OF NE KOYUCAZ diye(sarkastik komik mesajlar ve harrykewell i gecersek) komiklesmeyin uzaktan bakarak ozenmeye devam edin. bu arada milyon eurolarınız kasamızda cok guzel duruyor HMPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Rewendor said: Muslera'nın refleksler daha önce de dediğim gibi Casillas'tan iyi. Sergio Ramos Pes 2012'de 84 puandaydı, Sabri'yse 85 puandaydı (inanmayan açsın oyunu baksın), ki o Sabri yedek daha iyisi Eboue var. Dany Pepe'den daha hızlı bir adam. Varane Semih kadar iyi parlayamadı. Riera Marcelo'ya göre daha tecrübeli bir oyuncu. Selçuk Xabi Alonso'dan daha çift yönlü, öldürücü ara paslar atıyor.. Melo Khedira'dan daha teknik. Hamit son maçta Di Maria'dan daha formdaydı. Sneijder Mesut kadar R.Madrid 10 numarası oldu, üstüne gitti Inter 10 numarası oldu. Burak-Ronaldo, kafa kafaya, dediğim gibi 8-8 golleri. Drogba ile Benzema karşılaştırılırsa da zaten Drogba'nın önde olduğu ortada. Kadro olarak zaten eziyoruz. Ama dendiği gibi şans faktörü var, adamların şansı tutar kazanırlar, belli olmaz. buna da sarcasm notu düşesim geldi, yoksa eminim atlayacak sazanlar var. düşesim geldi, düşes... nothingam düşesi elizabeth. şunlar doğru ki? dany inanılmaz hızlı ve harbiden selçuk'u tercih ederim xabi yerine ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar