Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Mart Şampiyonlar ligi ve avrupa ligi çeyrek final kura çekimi

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

screwy said:

bi de sanslı kura diye laf edenler kendileri sanki chelsealeri tottenhamları eleyerek geldiler de plzene evinde 9 kisi savunma yapmıs takım cıkıp da shalke zaten ballı kura demesin. en azından oynadıgımız takımın ligi bundesliga.

şanslı kuradan kasıt clujla bragadan bahsetmeye lüzum yok değil mi? çekilebilecek kuralardan en basidini çektiniz, gidip barça, arsenal, real, fındık fıstık bir dünya iyi takım varken şalke gibi tam bunalım döneminde olan ligte dibe vurmuş hocası kovulmak üzere olan bir takım çektiniz. şimdi rageler başlamadan tekrar yazayım;

ÇEKİLEBİLECEK KURALARDAN EN KÖTÜSÜ(takım olarak kötü yani).

şans olur kader olur kısmet olur adını siz koyun.
Sosyal ağlarda paylaş

hala problem? diyor ya. ulan keşke forumdan biri yanımızda olup şahit olsaydı meyhanede nasıl yuvarlandık şalke maçı 3-2 olunca adam gelmiş hala problem? yazıyor. keşke pendikspor olsaydı o gelseydi ulan 30 sayfa gururlandım yazıyorum, şampiyon olsanız keşke yazıyorum hala adam problem? çekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi problem? sana degil cogu yerde boyle eternal janis falan gibi adamlara.

hayır sanslı kura diyince sanki schalke yerlerde surundu biz uzerine bastık. zaten 2 macta da yerlerde surunmediler ayrıca o arada da ligde 3 galibiyet(biri dortmunda karsı) aldılar sonucta yukselise geri gectikleri donemde yendik herifleri. Heralde Barca yenmedik ama sl de ceyrek final gorduk 0 cekerler denilen yerde.

hala biz TURKİYENİN avrupa fatihiyiz var mı bizden cok avrupa kupası basarısı olan?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

tamam simdi sans degil mucadele ile oldu da yaz. o zaman olacak.

şalke gs maçından

Liebe said:

çok acayip maçtı yav, nasıl savaşmaktır bu helal olsun. ses mes kalmadı bende başım hala zonkluyor :D

sadece 1 sayfa önceden

Liebe said:

aynen yav, çeyrek final yahu bu en azından süper oynayıp da ezdik geldik diye sevinemesende kulübün kasasına giren paraları düşün, futbolcuların artan değerini düşün, ona göre gelecekteki gelişmeleri düşün onun bile heyecanı yeter de artar bile =)

kura başlığından

Liebe said:

http://www.uefa.com/

girişteki fotonun güzelliğine bak hey maşallah.

tebrikler tekrardan gs'a bize 5 sene aradan sonra bu gururu yaşattığı için.

NAPAYIM LAN ARKADAŞLARLA SARMAŞ DOLAŞ YERDE YUVARLANIRKEN 3-2 DEN SONRA VİDEO MU ÇEKTİREYDİM
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

sen lafı böyle götünden anlarsan sana o yarım bile fazla tabi.

EZDİK, KOYDUK, ÖNÜMÜZE GELENİ SEVE SEVE ÇEYREK FİNALE ÇIKTIK

diyenlere lafımız... hala fenerli olduğum için adam laf sokma gayretinde. he anam he takıl.
YA SANA DEMIYORUM ANLA SUNU YAZDIKLARIM ETERNALE JANIS E DIYORUM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...