kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 almanyadan gelen bir arkadaşımdan samsung galaxy s3 aldım, medya markttan 2 yıl garantili tüm dünyada garanti kapsamına giriyor ayrıca imei numarası da pasaporta kayıtlı. şimdi soruya gelelim; bu telefonu nasıl kaskolarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 100 lira gonder ben kaskolayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kasko parası çok ya hasarsızlık indiriminde yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kaskocu musun fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 para tuzagı ya su kaskolar. Telefonun başına bi şey gelip kaskodan para alan var mı cok merak ediyorum. bi kulp bulurlar bişi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ne bileyim abi o kadar para verdik çalınırsa sıkıntı olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ShadowFax said: para tuzagı ya su kaskolar. Telefonun başına bi şey gelip kaskodan para alan var mı cok merak ediyorum. bi kulp bulurlar bişi olsa. zamanında arkadaşın k750sinde cepkask vardı çalındığında yenisini vermişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 cep kaskın sözleşmesini inceledim, çaldırmaktan kasıt hırsızın özel mülke girerek almasından bahsediliyor. yani sokakta yan kesicinin biri telefonu yürüttüğünde herhangi bir hak talep edemiyoruz. bunun dışında güvenilir ve mantıklı sözleşmesi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 3 kulhüvallah 1 elham oku geç. Gideceği varsa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 teknokask vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 o laptop falan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar