Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sana kontörlü starcraft çıkartalım kardeşim.. Oynadıgın kadar öde.. yükle oyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: ula 50 ile 80 arasında 30 lira var Bakan olacak adammışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kirk etse parti baskani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Hepinize benden hots.. liste yapın özel mesaj atın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: Hepinize benden hots.. liste yapın özel mesaj atın.. bi an sequo sc topic ine ugradı sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yarın polanya'dan alıcam ben bugün sordum 238 zloty olcakmış fiyatı 59,5 euro yapıyor. yarın açılışa gel alırsın dedi 7 tane getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 60 Euro fazla olmuş..140 lira yapar..60 lira daha verir CE'sini alırsın türkiyede. 140 veren adam 200 veremicekse zaten starcraft 2 oynamasın.. arada 60 lira var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 CE fiyatından bahsediyodum ben başlık malum CE için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: Yahu 80 olmasa kaç olsun onu söyle sen bana.. Hmm tamam diyim bende.. Kaç olsaydı mesela ? 50 ? 60 ? ula 50 ile 80 arasında 30 lira var..30 lira veremicek adam zaten starcraft 2 oynayamıcak adamdır.Bu kadar basit.. Hani sanki oyun çıktı 200 liraya'da oha bu fiyat ne böyle yapıyosunuz.80 Lira gayet güzel. Bu oyunun ilki çıktıgında 100 kusurlara satıldı. Fiyat iyi. sen 80 çıkabiliyosan 120 de çıkarsın o fazla 40'ı bana versene hatta 120 çıkıyosan 160 da çıkarsın, onu da vir de oyun beleşe gelsin. 80 fazla abi. alınır mı alınır o ayrı ama fazla. ayakta silkiyorlar biz de mecburen kabul ediyoruz. bildiğin sinematiklere para veriyoz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Anelor said: CE fiyatından bahsediyodum ben başlık malum CE için süper o zaman 2-3 tane al ebay den satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grusalugg Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Şu anda Türkiye'de bunu nerde bulabilirim. Aral'ın sitesinde tükendi ya da tükenmedi de yazmıyo sadece normal versiyonu var. başka bir yer biliyor musunuz? d&r da habersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 dienarın sitesinde 72 diyor internetten alınca ne zamana gelir peki bu. almış olan kimse var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 blizzard götündeki donu alsa e zaten böyle olmalı demeye başladı insanlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 3 gün daha param yok alamicam :(((( aral da 80 dnr da 72 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Beyler birsey soracagim Oyun kutusunun disinda karton kutu var mi wow veya diablo gibi yoksa sc2 gibi sadece dvd kutusu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Aral CD kutuları korsandan biraz halliceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 aldım yüklüyorum oyunu CD'den artbook falan güzel baya kutusu falanda hoşuma gitti kod mod bişeyler çıktı içinden ama hepsi lehçe hiçbi skim anlamıyorum ahah allahtan artbook falan herşey ingilizce sadece ufak sikko şeyler lehçe. bide açılışına gittim Saturn'ün 9.30 da benden başka bi allahın kulu yoktu fakir polish'ler CE almaya yetemiyor galiba. bide tırtoğlu tırt mouse pad beklerken güzel mouse pad çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Jim_E_Rustler said: Yurtdısından arkadasa aldırıyorum ben, gümrükte sorun olmaz dimi? Bana kargolatıcam. lan söyleseydin geliyorum 3 haftaya getirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sen hala gelicen dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ben geldim gittim. nisanda bir daha geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 İstanbula mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 evet nereye gelicem ki baska. Ha Ankara ve izmirdeki patilerin bira sözü var. onlarin bi birasini icicem ama yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Anelor said: aldım yüklüyorum oyunu CD'den artbook falan güzel baya kutusu falanda hoşuma gitti kod mod bişeyler çıktı içinden ama hepsi lehçe hiçbi skim anlamıyorum ahah allahtan artbook falan herşey ingilizce sadece ufak sikko şeyler lehçe. bide açılışına gittim Saturn'ün 9.30 da benden başka bi allahın kulu yoktu fakir polish'ler CE almaya yetemiyor galiba. bide tırtoğlu tırt mouse pad beklerken güzel mouse pad çıktı la kaç tane aldın ? 1 tanemi aldın. allah cezanı vermesin kaç tane kaldı 2-3 tane daha al altın degerinde onlar.. türkiyede heryerde bitti CE'ler.. mavi shop bile 6 saat sonra out of stock yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Wings of liberty çıktığında da böyle 00:00 dan sonra satmışlardı onuda CE almıştım 30 dakikada bitmişti. Bu seferde aynı şey oldu, adamlar şu dengeyi bir turruramadı zaten , SC2 ve Diablo CE az, Wow çok fazla geliyor. Hepsini 00:00 a saklıyorlar, hatta diabloyu sadece gece açılışında vermişlerdi netten sipariş bile verememiştik, ön siparişli stressiz rahat rahat sattıklarını hiç görmedim. MOP u da CE alınca 2 gün mü ne beklettiler, hadi SC2 de fazla farketmiyordu Wow da millet yeni content felan gezerken sen paket bekliyorsun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: Anelor said: aldım yüklüyorum oyunu CD'den artbook falan güzel baya kutusu falanda hoşuma gitti kod mod bişeyler çıktı içinden ama hepsi lehçe hiçbi skim anlamıyorum ahah allahtan artbook falan herşey ingilizce sadece ufak sikko şeyler lehçe. bide açılışına gittim Saturn'ün 9.30 da benden başka bi allahın kulu yoktu fakir polish'ler CE almaya yetemiyor galiba. bide tırtoğlu tırt mouse pad beklerken güzel mouse pad çıktı la kaç tane aldın ? 1 tanemi aldın. allah cezanı vermesin kaç tane kaldı 2-3 tane daha al altın degerinde onlar.. türkiyede heryerde bitti CE'ler.. mavi shop bile 6 saat sonra out of stock yazdı. valla 1 tane aldım 7 tane gelcek demişti muhtemelen 6sı duruyodur hala da burdan al sat falan uğraşamam diye kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar