Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Heart Of The Swarm Collector's Edition

Uliking

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

Yahu 80 olmasa kaç olsun onu söyle sen bana.. Hmm tamam diyim bende.. Kaç olsaydı mesela ?
50 ? 60 ?
ula 50 ile 80 arasında 30 lira var..30 lira veremicek adam zaten starcraft 2 oynayamıcak adamdır.Bu kadar basit.. Hani sanki oyun çıktı 200 liraya'da oha bu fiyat ne böyle yapıyosunuz.80 Lira gayet güzel. Bu oyunun ilki çıktıgında 100 kusurlara satıldı.
Fiyat iyi.

sen 80 çıkabiliyosan 120 de çıkarsın o fazla 40'ı bana versene

hatta 120 çıkıyosan 160 da çıkarsın, onu da vir de oyun beleşe gelsin.

80 fazla abi. alınır mı alınır o ayrı ama fazla. ayakta silkiyorlar biz de mecburen kabul ediyoruz. bildiğin sinematiklere para veriyoz lan.
Sosyal ağlarda paylaş

aldım yüklüyorum oyunu CD'den artbook falan güzel baya kutusu falanda hoşuma gitti kod mod bişeyler çıktı içinden ama hepsi lehçe hiçbi skim anlamıyorum ahah allahtan artbook falan herşey ingilizce sadece ufak sikko şeyler lehçe.

bide açılışına gittim Saturn'ün 9.30 da benden başka bi allahın kulu yoktu fakir polish'ler CE almaya yetemiyor galiba.

bide tırtoğlu tırt mouse pad beklerken güzel mouse pad çıktı
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

aldım yüklüyorum oyunu CD'den artbook falan güzel baya kutusu falanda hoşuma gitti kod mod bişeyler çıktı içinden ama hepsi lehçe hiçbi skim anlamıyorum ahah allahtan artbook falan herşey ingilizce sadece ufak sikko şeyler lehçe.

bide açılışına gittim Saturn'ün 9.30 da benden başka bi allahın kulu yoktu fakir polish'ler CE almaya yetemiyor galiba.

la kaç tane aldın ? 1 tanemi aldın. allah cezanı vermesin kaç tane kaldı 2-3 tane daha al altın degerinde onlar.. türkiyede heryerde bitti CE'ler.. mavi shop bile 6 saat sonra out of stock yazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Wings of liberty çıktığında da böyle 00:00 dan sonra satmışlardı onuda CE almıştım 30 dakikada bitmişti. Bu seferde aynı şey oldu, adamlar şu dengeyi bir turruramadı zaten , SC2 ve Diablo CE az, Wow çok fazla geliyor. Hepsini 00:00 a saklıyorlar, hatta diabloyu sadece gece açılışında vermişlerdi netten sipariş bile verememiştik, ön siparişli stressiz rahat rahat sattıklarını hiç görmedim. MOP u da CE alınca 2 gün mü ne beklettiler, hadi SC2 de fazla farketmiyordu Wow da millet yeni content felan gezerken sen paket bekliyorsun =D
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Anelor said:

la kaç tane aldın ? 1 tanemi aldın. allah cezanı vermesin kaç tane kaldı 2-3 tane daha al altın degerinde onlar.. türkiyede heryerde bitti CE'ler.. mavi shop bile 6 saat sonra out of stock yazdı.

valla 1 tane aldım 7 tane gelcek demişti muhtemelen 6sı duruyodur hala da burdan al sat falan uğraşamam diye kasmadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...