Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Heart Of The Swarm Collector's Edition

Uliking

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, ben bir süre Starcraft'ı master seviyesinde oynadım. Buradakilerin de çoğuyla oynamışlığım vardır sanırım, fakat Ygs-Lys çalışmalarından dolayı bırakmak zorunda kaldım haziran ayında 2 hafta sonra da sınava giricem zaten ama Hots'un çıktığını gördüm ve bu sefer Collector's Edition'ı almak istiyorum bitmeden. 2 sorum olacak:

1. Şu anda almayıp yazı beklersem daha ucuza Collector's bulabilir miyim? yoksa biter mi çünkü yaza kadar zaten oynamayacağım.

2. Eğer şu anda almam gerekiyorsa bitmeden siz nereden temin edeceksiniz Türkiye'de baktım Google'dan biraz ama bulamadım satan sanırım bu gece çıkması lazım satışa ama hiçbir sitenin reklamını yaptığını görmedim normalde Tur-1'de konuşulmuştur bütün bunlar ama dediğim gibi uzun süredir takip edemiyorum şimdi alıp 3 ay saklayacağım zaten ama yazın dönmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bişey sorcam, şimdi bu heart of the swarm'ı almazsak multiplayer'da wings of liberty setupıyla mı oynayabilicez sadece? yoksa alsan da almasan da yeni birimler, balance change falan herşey gelecek ama senaryo olayına sahip olamayacam bu mudur? ikincisi daha mantıklı geliyor, bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu 80 olmasa kaç olsun onu söyle sen bana.. Hmm tamam diyim bende.. Kaç olsaydı mesela ?
50 ? 60 ?
ula 50 ile 80 arasında 30 lira var..30 lira veremicek adam zaten starcraft 2 oynayamıcak adamdır.Bu kadar basit.. Hani sanki oyun çıktı 200 liraya'da oha bu fiyat ne böyle yapıyosunuz.80 Lira gayet güzel. Bu oyunun ilki çıktıgında 100 kusurlara satıldı.
Fiyat iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...