Uliking Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Selamlar, ben bir süre Starcraft'ı master seviyesinde oynadım. Buradakilerin de çoğuyla oynamışlığım vardır sanırım, fakat Ygs-Lys çalışmalarından dolayı bırakmak zorunda kaldım haziran ayında 2 hafta sonra da sınava giricem zaten ama Hots'un çıktığını gördüm ve bu sefer Collector's Edition'ı almak istiyorum bitmeden. 2 sorum olacak: 1. Şu anda almayıp yazı beklersem daha ucuza Collector's bulabilir miyim? yoksa biter mi çünkü yaza kadar zaten oynamayacağım. 2. Eğer şu anda almam gerekiyorsa bitmeden siz nereden temin edeceksiniz Türkiye'de baktım Google'dan biraz ama bulamadım satan sanırım bu gece çıkması lazım satışa ama hiçbir sitenin reklamını yaptığını görmedim normalde Tur-1'de konuşulmuştur bütün bunlar ama dediğim gibi uzun süredir takip edemiyorum şimdi alıp 3 ay saklayacağım zaten ama yazın dönmeyi düşünüyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Aral 00:00 da başlad satışa http://www.aralgame.com/oyun/pc-starcraft-2-heart-of-the-swarm-ce.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 büyük ihtimalle yazın alamazsın almak istiyosan şimdi alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Aral satışında tükendi bile, geçen seferde 30-45dk içinde tükenmişti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yurtdısından arkadasa aldırıyorum ben, gümrükte sorun olmaz dimi? Bana kargolatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 İnternetten siparişi verdim hadi bakalım. Teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Jim_E_Rustler said: Yurtdısından arkadasa aldırıyorum ben, gümrükte sorun olmaz dimi? Bana kargolatıcam. bireysel olursa cok yazmaz mi kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis5 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yurtdısına baglı america 30dolar kargodan baslar paketin boyutuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis5 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 arkadasın bavula atar geçer sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bastım arala ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kaç paraydı aralda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ya ben bişey sorcam, şimdi bu heart of the swarm'ı almazsak multiplayer'da wings of liberty setupıyla mı oynayabilicez sadece? yoksa alsan da almasan da yeni birimler, balance change falan herşey gelecek ama senaryo olayına sahip olamayacam bu mudur? ikincisi daha mantıklı geliyor, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yeni üniteler vs olmadan, wings of bidi sahibi kişilerle wings of bidi oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 tamam aldım bende wol'da ce bizim.. seriyi bozmayalım.. biradere veriyoruz gerçi o oynuyoda olsun.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Lopeth said: yeni üniteler vs olmadan, wings of bidi sahibi kişilerle wings of bidi oynarsin meh o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu Collector's Edition ilkine göre biraz sönük kalmış.. İlkinde Jim Raynor'un flashdisk çok şıktı.. hala kullanırım anahtarlık olarak.. Mousepad nedir ulan ahaha cocuk kandırır gibi.. Ama neyse seri yapıyoruz bozmayalım artık 200 lira nerelere vermiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 lol ek paketide mi 80 liradan kakalıyor blizz hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ee kaç liradan vericekti 30 lira mı.. 80 lira normal.. O kadarda nazı olsun artık adamların dünyanın en iyi rts'si oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ilk defa yaptigi sey degil... 80 iyi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 blizde her yenı cıkan oyun 80 falandan cıkıyor. ana oyunlar da %50 civarlarında fiyat düşüyor. yıllardan beri böyleydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ayakta seviyorlar ama mutluyum diyorsun, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Yahu 80 olmasa kaç olsun onu söyle sen bana.. Hmm tamam diyim bende.. Kaç olsaydı mesela ? 50 ? 60 ? ula 50 ile 80 arasında 30 lira var..30 lira veremicek adam zaten starcraft 2 oynayamıcak adamdır.Bu kadar basit.. Hani sanki oyun çıktı 200 liraya'da oha bu fiyat ne böyle yapıyosunuz.80 Lira gayet güzel. Bu oyunun ilki çıktıgında 100 kusurlara satıldı. Fiyat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sevene de laf söyletmem diyorsun. nayss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 $29.99 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar