inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Nigger_of_the_sand said: Arcturus niye Raynoru öldürmüş gibi yapıp öldürmedi ayrıca? Bazı şeyler göt ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 iyi de madem hapse atabiliyosun, öldüre de bilirsin yani. hiçbir şekilde arkasında ne olup bittiğini açıklamadılar ki, son derece cheesy bi plot twist olmuş şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Narud, Duran evet. Neden öldürmediği anlaşılıyor zaten hikayede. Öldürmeyip elinde rehin tutarak Kerrigan'a şantaj yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 e öldürdüm demesin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 "Zerg'ü de bitirdik, isyanı da bitirdik, bütün güç bizde" propagandası yapmak için öyle açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 yalnız kim ne derse desin,hikaye anlatımı harici hots en iyi sc. 100% zergliği veriyor herif yaşatıyor onu. hele o infestation bölümü muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=U1OcsY1W89g Çokta güzel olmuş. Kimin aklına geldiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 oynadıgım en iyi rts görevleriydi valla. oynarken yaşatmış adamlar olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Nerden nereye... Jim Raynor: Fenix! No! Kerrigan: What are you worried about, Jim? He died the way all Protoss hope to: in combat. Jim Raynor: He died because you betrayed him. How many more noble souls do you need to consume before you're satisfied? How many more innocent people have to die before you realize what you've become? Kerrigan: You don't even know what you're talking about, Jim! Jim Raynor: Don't I? I'll se you dead for this, Kerrigan! For Fenix, and all the others who got caught between you and your mad quest for power! Kerrigan: Tought talk, Jimmy, but I don't think you have what it takes to be a killer. Jim Raynor: It may not be tomorow, darlin', it may not even happen with an army at my back. But rest assured; I'm the man who's gonna kill you one day. I'll be seeing you. Sizin yazacağınız storynin ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 e iyide bidakka atladıgınız nokta var zeratul geliyor, geleceği gösteriyor. kerrigan anahtar onu öldürme diyor. oda o yüzden onu sağ bırakıo, yoksa zaten kimseye anlatamaz neden sağ bıraktığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kehanet olmasa bile mantıksız değil öldürmemesi. Aşık olduğu bir kadının tekrar insana dönüşme ihtimali varken yıllar önce sinirle söylediği bir sözden dolayı "Yok ama öldüreceğim dedim şimdi öldürmezsem olmaz" demesi daha saçma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Bunlar hep sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Suark said: e iyide bidakka atladıgınız nokta var zeratul geliyor, geleceği gösteriyor. kerrigan anahtar onu öldürme diyor. oda o yüzden onu sağ bırakıo, yoksa zaten kimseye anlatamaz neden sağ bıraktığını. Wol'de ilk geldiğinde kerrigan direk atarlanıyoda sonra jiminde gönlü yok zaten öldürmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 biraz geç oldu ama bitirdim campaigni kerrigana aşık oldum galiba çok güzeldi bitince üzüldüm valla :( ilk oyundan çok daha fazla sardı. ama çok kısa sürdü brutalde 2 oturuşta bitirdim oyunu. kerriganla jim evlenmeli çoluk çocuğa karışmalı hatta kerrigan yine insan haline felan dönmeli 3. exp'de şu tekrar doğan protoss tanrısı mıdır nedir kerriganı öldürecekse hiç almam 3.cü oyunu valla bak şimdi blizzard düşünsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar