Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 mart 2013 esogü'de işkence skandalı


nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

çok şükür artık devletin tüm kurumlarıyla birlikte son model ileri demokrasiye geçmiş bulunmaktayız, hayırlı olsun


[video]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r9luDjo2vwg?feature=oembed" width="459">





okul içinde bir odaya kapattıkları öğrencilere saatlerce işkence yapan özel güvenlik daha sonra öğrencileri polise teslim etti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben o okulda öğrenciyken gece hiç birinin yanından geçemezdik leş gibi alkol kokusundan, esogü de sarhoş motorsiklet kullanan özel güvenlikçi bile gördüm, tabi gündüz vakti hepsi mescit'den çıkmazdı.




allah kahretsin bu ülkede yaşadığıma gerçek anlamda utanıyorum, bu ülkenin vatandaşı olduguma, nasıl bir rektör böyle bir olaydan sonra istifa etmez içim almıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi elemanların hiç mi kavga etmesini bilmez? oradaki özel güvenlik elemanları öyle yurtdışındakiler gibi değil. yok eski özel tim'den, cia'den falan gelmiyorlar. bildiğin göbekli, ayı ve lise zamanında kavgayı öğrenmişler. onlada kalmışlar. şimdi öğrenciler toplansa kendi arasında falan dövseler bunları ne gülerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

abi elemanların hiç mi kavga etmesini bilmez? oradaki özel güvenlik elemanları öyle yurtdışındakiler gibi değil. yok eski özel tim'den, cia'den falan gelmiyorlar. bildiğin göbekli, ayı ve lise zamanında kavgayı öğrenmişler. onlada kalmışlar. şimdi öğrenciler toplansa kendi arasında falan dövseler bunları ne gülerim.


Asıl o özel güvenlikçilere o emri veren rektörü hapse atmalılar da burası 5 senede 1 gün seçme hakkı olan ve seçilenlerin her türlü afrasını tafrasını çekmeyi,ekonomik kriz olmazsa sabır sanan ,sap yiyip saman sı.anların ülkesi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benzer bir olay itü de gerçekleşti, itü makina kantininin fahiş fiyatlarını protesto etmek için her gün sabah makina mühendisleri odası itü makina kantininin yanındaki ofisinde sabah kahvaltısı dagıtır öğrencilere bedava, cok lüks olmasa da pogaca simit cay peynir bi sekilde takılırlar, gün icinde de çay bedavadır, bu dedigim yer hemen kantinin yanı.



ama ulu ogü rektörü, kendisi akp nin eski belediye başkanı adayıdır, seçilemeyince halkına hizmet aşkı o kadar yüksek ki bari bilim alanında "hizmet" etsin diye halkına cumhurbaşkanı tarafından atandı, bu kadar hizmet aşkı olan biri tabi ülkesine ve milletine hizmet etmeli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Caladorn said:

Fin said:

çok gülüyorum şu dayak yiyenlere ya beter olsunlar.


Ne pis, ne iğrenç bir insanmışsın arkadaş. O değil, ailen de aslan gibi oğlumuz var diye övünüyordur kesin, onlara yazık, başka birşey değil.


yok övünmüyorlar aradım sordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
osmangazi üniversitesi rektörü yalan kusuyor

eskişehir osmangazi üniversitesi'nde yüzlerce üniversitelinin beslenme hakkı için yürüdüğü eylemin ardından rektör hasan gönen her cümlesi ayrı bir yalan olan açıklamalarda bulundu. üniversiteliler yaptıkları basın açıklamasında cevap verirken ardından açtıkları boykot masasına özel güvenlikler müdahale etmek istedi

eskişehir'de osmangazi üniversitesi'nde yemekhaneye yapılan zamların ardından yemekhanenin pahalılığına ve yemeklerin niteliksizliğine karşı yapılan eylemler büyüyor. yemekhane içerisinde her gün yapılan ses çıkarma eylemlerinin ardından pazartesi günü yapılan ve yüzlerce öğrencinin katıldığı toplantı sonucu eylem kararı alınmıştı. çarşamba günü yapılan eyleme 400'den fazla öğrenci katılarak rektörlüğün kapısına dayanıp taleplerini dile getirmişlerdi. o gün öğrencilerle görüşmeyen rektör aynı gün basına yalanlarla dolu bir açıklama yaptı.

"terör örgütü iş başında"

rektör hasan gönen yaptığı açıklamada öğrencilerin bir kısmını "ele başı" olarak tanımladı. ele başı olan öğrencilerin "bölücü terör örgütüne" üye olduğunu ve eylemleri örgüte sempatizan kazandırmak için yaptığını açıkladı. daha sonra yemekhane zamlarını harçların kaldırılmasına bağlayan rektör, eylemlerin okulun ve ülkenin huzurunu kaçırmak için yapıldığını iddia etti. eyleme katılan yüzlerce öğrenciden sadece onunun öğrenci olduğunu söyledi.

üniversiteliler rektöre cevap verdi

rektörün bu açıklamalarınından sonra üniversitelilerin temsilcileri bir basın açıklaması gerçekleştirdi. açıklamada rektörün yalan söylediği vurgulanarak şöyle devam edildi: "esogü öğrencileri olarak bir bilim insanının bu kadar fütursuz ve anti demokratik söylemlerini kınıyoruz. rektör hasan gönen’i bu üniversitede hakkını arayan öğrencileri “nasıl sustururum” un değil; sorunların çözümü için uğraşmasına davet ediyoruz. 2002 girişli üniversiteli kimdir? bahsettiği terör örgütü nedir? derhal açıklamalıdır. bu hakaret ve suçlamalardan dolayı tüm üniversitelilerden özür dilemelidir. bizler pazartesi gününden itibaren yemekhaneyi sorunları çözülene kadar boykot edeceğiz. tüm üniversitelileri dayanışmaya çağırıyoruz."

boykot masasına özel güvenlik müdahalesi

rektörün açıklamalarının ertesinde yemekhanede açılan stantlara özel güvenlikler müdahale etti. stantta duran bildirileri almaya çalışan ve asılan afişleri yırtmaya çalışan özel güvenliklere öğrenciler izin vermedi. ardından yemekhaneden bulunan öğrencilerle birlikte özel güvenlikleri alkışlarla protesto edildi. bunun sonrasında güvenlikler geri çekildi ve öğrenciler bildiri ve konuşmalarla pazartesi yapılacak boykota bütün üniversiteyi davet etti.



http://www.kolektifler.net/manset/13899/osmangazi-universitesi-rektoru-yalan-kusuyor




ahahaha rektör "terör örgütü iş başında" kıvamına gelmiş, 2. olarak, öncelikle "benim kürt öğrencilerimde var" argümanını beklerdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...