Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Su ban actirma kampanyasi suruyorsa parasi neyse verelimde Escapin bani tekrar acilsin aktif edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 asdasfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape said: şimdi beni anlıyorsunuz değil mi çekik gözlülerden neden nefret ettiğimi? adamlar bu dünyaya zarardan başka bişi vermedi. escape said: yani ben bu pc başında osura osura da otursam çıkıp kendi el yapımı silahımı da yapsam öldürsem öldürsem 50 60 insanı öldürürüm dfs yani elimde nükleer silah yok. escape said: tamam son yazdığım troll ama yani genel olarak çekik gözlü milletlerin bu dünyaya genel zararları dokunmuştur. yani emin olun israilden falan fazladır. escape said: ben ırkçılık yapmıyorum burda bakın yanlış anlıyorsunuz, ben sadece nedense bu çekik ırkların dünyaya zararları dokunuyor diyorum. escape said: eğer "çekik gözlüler" hakkında "gerçek" bir tespit yaptığım için başarısız diyorsanız bana oke kardeş başarısız oliyim ben. ne pislik bir kafadaymissin sen ya..utandim resmen forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape e hala 'escape' title ı verilmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bunu oylayalım bence.. birde escape JAV ları azalt lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Adam resmen foruma gelmiş geçmiş en kötü üye ya. Açık ara hem de, bone falan bunun yanında monaco prensi kategorisine girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 (td) başladı başarısız kaaralama kampanyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 forumda herkes düşündüğünü paylaşınca neden gerizekalı filan oluyor ben onu anlamadım. yargı ve infaz yapmak değilki siz saygıdeğer üyelerin yapması gereken. sadece düşüncelerinizi paylaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 e düşüncelerine bakıp gerizekalı diyeceğiz tabi ki birine, elin gerizekalıları gibi genotipene bakıp mı diyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Abi adamın yaptığı ırkçılık bile kalitesiz ve düşünce kırıntısından yoksun, bunu yüksek sesle söylemekte sakınca yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Abi kusura bakma da bu fikir falan değil adam düşünmemiş sıçmış derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 haklısınız sürekli savaş çıkarmadığım için gerizekalıyım oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Kafalara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape said: haklısınız sürekli savaş çıkarmadığım için gerizekalıyım oke. http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/CO69kZ46YxseY1cwwS0bMw--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NQ--/http://media.zenfs.com/en/blogs/sptusnbaexperts/LeBron-James-is-not-sure-who-or-what-you-are-talking-about-at-all-in-any-way-ever.-Getty-Images.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bes tane kari var konudsuyorum of aman allahim dedigin vatsep ot bok bu insanlar sayesinde var asscape minnetar ol ve basligi terket, hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 gk ile tatbikat şeysi 45 gün daha devam edecekmiş, son gelişmeler üstüne daha ağır silahlar denenecekmiş, ayrıca en az 2 nukleer denizaltı gk de kalacakmış wargames bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Karag8z said: forumda herkes düşündüğünü paylaşınca neden gerizekalı filan oluyor ben onu anlamadım. yargı ve infaz yapmak değilki siz saygıdeğer üyelerin yapması gereken. sadece düşüncelerinizi paylaşın. sayın mütahhidim,başımıza tuğla ve KALAS düşecek diye şantiye ye girmeyecekmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Küçük enişte yine atar yapmış sağa sola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cep telefonu gorse bomba zannedecek adam fuzeyle artislik yapmaya calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Savas olmasin bugun dua ettim tapinakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cipetpet said: Karag8z said: forumda herkes düşündüğünü paylaşınca neden gerizekalı filan oluyor ben onu anlamadım. yargı ve infaz yapmak değilki siz saygıdeğer üyelerin yapması gereken. sadece düşüncelerinizi paylaşın. sayın mütahhidim,başımıza tuğla ve KALAS düşecek diye şantiye ye girmeyecekmiyiz? baretsiz giriyorsan bir sıkıntı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 10 metreden düşecek kalas bareti parçalayıp seni otomatik çarmıhA gerdirir olduğun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Lan senin nasıl bir kafa yapın var ne içiyorsun sen söylesene bi? hayır mecaza mecazla karşılık verilince normal insanlar o mecazın içinde kendine bir gerçeklik yaratmıyor. hani madem herhangi bir konu hakkında bir bilgin yok, sadece çığırtkanlık yapabiliyorsun, istendiğin bir yere git. adamdaki hayal gücüne bak anasını satayım, disneye gitse domald duck olarak işte alıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 aa ismailyk yı yeni dinliyorum ben seniin ananın ellerinden öperiiim rım rkım rım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar